Ezen mi annyira furcsa neked? Miért várod el, hogy mindent bizonygassak?? Érdekes, hogy mindig ti várjátok el, hogy mi bizonygassunk bármit is!! Az edzés nélküli vádlimmal is itt szórakoztál, mert úgy látszik neked az is hihetetlen volt...
Ahogy mondod!!! 2 saját regisztráltam volt akkor, akik szintén pár embert regisztráltak ésd összejött mindkét oldalamon a 700-700 pont... én úgy éreztem, hogy nem tettem semmit, ezért is éreztem kellemetlenül magam egy rendezvényen, amikor kihívtak, hogy vegyem át az elismerést.
"2013 februárban kezdtem inni..... valamikor talán májusban senior manager lettem ( fogalmam sem volt, hogy mi is az)..." Tehát úgy lettél senior manager, hogy fogalmad nem volt az üzletről?
A nem vette át alatt azt értettem, hogy nem kérte, hogy juttasd el neki. Aztán nem is kommunikált veled, így gyakorlatilag semmiben nem tudtál vele egyeztetni.
Lehet, hogy azon sértődött meg, hogy amikor elnézést kért, akkor azt válaszoltam, hogy ne foglalkozzon velem! De azt is elmondtam, hogy fogalmam sincs az okáról!
2013 februárban kezdtem inni..... valamikor talán májusban senior manager lettem ( fogalmam sem volt, hogy mi is az)... Ittam, ittam, ittam és 2014.szeptemberben kezdtem foglalkozni az üzlettel! Mit találsz ebben hazugságnak kis gyerek? Ugye, hogy semmit? Nem azt mondtam, hogy egy fillér jutalékot sem kaptam 2013.február és 2014.szeptember között... na annak örülhetnél, mert az lenne a hazugság...
Ez akkor most nem jött be ugye?? Dew, ha figyelmesebb lettél volna, akkor rájössz, hogy én már akkor is ezt elmeséltem, tehát nem kellett volna nagy mellénnyel újra belefutnod ebbe! :)
Érzed megint a csúsztatást?? A "nem vette át" az azt jelentené, hogy találkoztunk és nem vette át... Viszont, ahogy olvashattad; elnézést kért, hogy a betegszállító előbb elvitte... A kifotózott beszélgetést olvasd át újra és rájössz!
Neked az nem hazugság, hogy azt állítottad, hogy az üzlettel 2014.szeptemberében kezdtél el foglalkozni, közben meg a 2013.aug-i újságotokban benne vagy, hogy elértél valami szintet. Azért mondtam, hogy hazugság és nem tévedés, mert múltkor ezzel a szöveggel akartad kimagyarázni magadat, hogy nem te írtad azokat a reklám bejegyzéseket, hanem egy nő, mert te akkor még (2014 tavaszán) nem foglalkoztál az üzlettel. Ezt meg tudod magyarázni?
Azonban továbbra is állítom, hogy két ember ha tudják egymás elérhetőségét, tudnak egymással kommunikálni, ha akarnak. Ráadásul állítólag a srác felesége is ki akarta próbálni a Rain terméket.