Keresés

Részletes keresés

Lampel Creative Commons License 2015.11.28 0 0 2663

"...Mint nick,-csecsemő vagy!!!!!.Ott a jeled..."

...hát te meg mire vered a nyáladat?

3 éves :-)

"...-tehát tisztelet a vén rókáknak!!!!!..."

Előzmény: Törölt nick (2650)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.28 0 0 2662

A neten találtam, senkinek nem szánom mert nem gyanúsítok meg senkit ilyennel, csak véletlen kapcsolódik az egyenjogúsághoz.

---

Páciens kérdez - Orvos válaszol rovat.

Szerkesztői postaláda

Kedves n.loretta.18!

Igényed a nővé válásra a mai technikai fejlődés eredményeként nem csak vágyálmod marad, hanem elérhető opció!

Akciósan 1-t fizet sokat kap keretén belül - az levélkéidből leszűrődő nagy arcból is kivághatunk és formázhatjuk hétköznapira. A kiszelt reptérnyi darabokból szintén az akció keretén belül hatalmas nagy melleket fogunk neked felvarrni!

Kérjük hogy a műtétig hanyagold a sörözést és tartózkodj a fórumok látogatásától, amivel ott csak felidegesíted magad és mint tudvalevő az árt a szépségednek. 

Igen, sajnos ilyen apró részletek is számítanak!

További kérdésedre válaszolva, nem, nem baj ha már most női ruhákban mutatkozol, mert az elő-utórehabilitáció részeként a környezeteddel tudatni kell döntésed - amiről csak te hiszed azt hogy nem tudják már évek óta!

A részletes tájékoztatót megkapod postai úton!

Még 1x, nem feledd, hogy csak akkor sörözgethetsz és írhatsz a fórumokra, ha már megtörtént a nővé operálásod!

Sok sikert!

Törölt nick Creative Commons License 2015.11.28 -1 0 2661

:)...... Nem erőltetek én semmit senkire hidd el,-de van véleményem,-és azért kiállok teljes vállszélességgel.....

Már jelezték a modiknak az alanti okfejtésemet,-és ők figyelnek is rám,-ami jóleső érzessel tölt el,-de nem lépek át egy vonalat,-mert szükségtelen..:-D 

Virtuális létünk a tét........:-D

Előzmény: zoo.shufgh.gepard (2655)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.28 -1 0 2660

Szerintem pedig jó kis okfejtés volt!...:)

Nincs egyenlőség sehol sem a világon,-felejtsd el!!!.

Ha újdonánc kocsmázó vagy,-nem rúghatod rá  az ajtót az idült alkoholista fogatlan réveteg szemű alkeszokra,-hogy te leiszol mindenkit az asztal alá!!!.. Nem illik! Nem fogadnak szívesen....

Pedig lehet,-hogy te győznél! De egy újnak,-szerintem persze,-először be kell mutatkoznia egy közösségnek,-és szerényen elkezdeni beilleszkedni!!!......Aztán,-később már lehet akár okítani is őket,-hogy mérgezzék még hatékonyabban a májukat a májzsugor visszafordíthatatlan állapotába,-de akkor már megbocsájtják!..:-D

Tisztelet egyébként bennem is van irányodban....hisz egy nyelven beszélünk!..

Előzmény: Törölt nick (2653)
nedolaci Creative Commons License 2015.11.28 -2 0 2659

Mert ugye,az új fórumozók mind itt tolonganak a lelkisben.Erőszakkal ide vannak hurcolva!Nem tudnak szerencsétlenek szétszéledni fórum szerte.Ezért és csak ezért kénytelenek Gyuribácsi kínos bölcseletein senyvedni!Azokat olvasni!Az a csúnya bácsi itten erőszakoskodik velük!Tán,még veri is őket,ha nem magolják be!

Jajj-jajj!Szegény-szegény új fórumozók!!

Előzmény: zoo.shufgh.gepard (2655)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.11.28 -1 1 2658

na akkor helyesen: 

engem meg erre emlékeztet ez az egész:

Előzmény: nzsolt18 (2657)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.11.28 -1 0 2657

ez lemaradt:

engem meg erre: 

Előzmény: nzsolt18 (2656)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.11.28 -1 0 2656

zoo.shufgh.gepard Creative Commons License 2015.11.28 0 1 2655

és te ezt a magatartást miért erölteted rá Gyuri az új fórumozókra?

nedolaci Creative Commons License 2015.11.28 -2 0 2654

Ez akkor egy vén bölcs bölcselete volt? ;-DD

Gondolod,hogy megértő fülekre talál?   ;-( 

És tán ennyit az éhenhalasztásról is,amit javallottál!

Törölt nick Creative Commons License 2015.11.28 0 2 2653

Sajnos sejtettem, hogy ez lesz belőle. Fórumozásra képtelen nikkek (nem írom, hogy töketlenek, mert a tisztelet még mindig megvan irányukban).

Nem is tudom miért, de ez a kis részlet ugrott be:

zoo.shufgh.gepard Creative Commons License 2015.11.28 0 0 2652

Nagyon eltűntek a motoros haverok... :-D

Előzmény: Törölt nick (2649)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.11.28 -4 0 2651

"a válaszodra a viszont válaszom ezentúl: 2586 (előbb-utóbb csak feldolgozod)"  

Előzmény: Törölt nick (2649)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.28 -4 0 2650

Ne keverd a valóságot a virtualitással.☺☺☺

Mint nick,-csecsemő vagy!!!!!.Ott a jeled...

A kor általában bölcsebbé megfontoltabbá teszi az embert!..

Nézd meg azokat a társadalmakat,-ahol a legnagyobb tisztelet az öreg bölcseket illette meg!!! Azok működtek.....szinkronban a természettel!!!!!

Nézd meg a mai társadalmakat,-ahol az a menő akinek milliárdjai vannak!... Az az ideál?????.... Szánalmas kártevővé vált az ember,-mert mindent a maga érdekei szerint osztályoz kártékonynak vagy hasznosnak,-s közben elpusztít és kizsákmányol  mindent..........

Az egyenlősdi,- amit vallasz, hamiskásan cseng..:-D

Még pelusos  besz..rós kis nickecske vagy itt a virtuális létben,-tehát tisztelet a vén rókáknak!!!!!. És most:😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Előzmény: Törölt nick (2645)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.28 -1 2 2648

Így nem kellett szegénykémnek a falhoz állva rugdosódnia!

Még hogy én kém?!?!?

Mielőtt felhomályosítanál, a válaszom: ki sokszor nem tesz szóközt mondataiba az ne csodálkozzon, ha félreértik! ;-))

Egyébként milyen fal és milyen rugdosás?

Előzmény: nedolaci (2642)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.28 -1 3 2646

Mindegy is,hogy miért szóltál be!Mindegy is,hogy ki szólt be!Mindegy is,hogy beszólt-e valaki!

Nem nem mind 1!

Egyáltalán hogy állíthatsz ilyet? Teljesen le akarjatok ezzel az elvvel amortizálni a légfegyveres fórumot? :-(

Előzmény: nedolaci (2640)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.28 -1 4 2645

Hogy ki a dedós és a gyerekes azt bizonyítja hozzászólása! A tiéd milyenek ebben a témában, vagy a lenti hozzászólásodban? 

Nem a kor mérvadó az igazságban, hanem a mondanivaló!

Előzmény: Törölt nick (2639)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.28 -1 4 2644

ja és, hogy értsd miért szóltam be Teslának.

1 éves alvó nikk (ezt bizonyítja a 15 hsz)

-Na és? Mi közöd van hozzá, hogy ki mennyi hozzászólást tett? Nem vagy te teljesítmény rendőrség!

Semmilyen fórumszabály nem tiltja a csak olvasást és az évenkénti hozzászólást!

Viszont az olyan kirekesztési kisérlet amit te megengedsz magadnak az erősen szabály ellenes!

de háborog egy modis topikban. ahelyett, hogy fórumozna.

Közöd hozzá semmi!

és nem véletlen maradt úgy, mert tudatosan a háborgó hsz miatt váltott át arra, hisz képben van.

Tévedésem beismerem most: Nem teljesítmény-rendőrséget játszol, hanem gondolat-rendőrséget! Tudod, ki mire gondol! Hihetetlen képesség!

Felléphetnél vele a vursliban!

( gondolom nem sokára jön majd a:  nemis -nemis bizonygatása)

Ahhoz kellene végre egy konkrét állítás, bizonyítás, tény részedről! Eddig csak szlogenek, puffogások, vádaskodások és lekezelő stílus volt mondanivalód! Szívesen vennék már tőled rendes fórumozást is!

neked meg még annyit: aki csecsemőként van jelen az vállalja azt is, hogy csecsemőként kezelik.  

Ebben megint súlyos tévedésben vagy! A nikkek kora semmilyen formában nem lehet a fórumon hátrányos, lenézhető, lealázható alap! 

Beszélgetési morálod hiányát próbálod ezzel a fórumellenes elveddel elmaszatolni.

Nem megy, mert nincs igazad! 

Idevág részedre egy tükör (Idézet:) "gondolom nem sokára jön majd a:  nemis -nemis bizonygatása", de addig míg minden tényszerűség és alátámasztás nélkül ragaszkodsz a kirekesztő magatartásodhoz, addig szembe foglak állítani a fórum elveivel!

Tegnap valaki említett szálkát, meg gerendát. Ki lehetett az? :-)

Előzmény: nzsolt18 (2638)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.28 -1 4 2643

No, akkor Szép jó reggelt! :-)

Látom tevékenykedtetek. (én nem írom, hogy erőlködtetek, mert elég ha ti vagytok szemtelenek velem szemben. egyenlőre.)

Akkor szép sorban, hogy mindenkinek meg tudjak felelni. ;)

--

Milyen jogon szólsz be te itt ezen a fórumon bármelyik niknek is?

alanyi

-Nincs ilyen alanyi jogod! Sem neked, sem másnak itt ezen a fórumon! (írhatnám, hogy egód az van rendesen, de nem írom, mer még van remény szerintem, hogy lelépsz a magas bitófáról.)

Egyáltalán kinek van itt valami joga bárkinek is ellenségesen, kötözködően és letaposóan hozzászólni bárkihez is?:-(

bárkinek.

-Megint egy nagy tévedés! ismétlem a fentit: Sem neked, sem másnak itt ezen a fórumon!

Hol vannak a régi tagok, kik fórumoztak, vitáztak, érveltek és bizonygattak?

egyre kevesebben szólnak hozzá, mert megunták a sok nikken kavaró baromarcúak állandó szarkavarását. 

-Ez a te véleményed. Szerintem inkább : mert megunták annak a pár niknek a kiskirályoskodását és nyomulását, kik többet képzelnek magukról, mint ami megilleti őket. Ez meg az én véleményem! Sajnos nem egyezik!

Hol vannak a régi tagok, kik minden új nikket örömmel üdvözöltek?

gyanakvóak lettek a sok nicken trollkodók miatt, és csak azt veszik komolyan aki megérdemli vagy ismerik személyesen.

-Vagy elnyomta pár nik öntömjénezése és klikkesedése a baráti légkört! Régen nem kellet itt személyes ismeretség a fórumozáshoz! Most már itt is feltétel?? :-) Nem kevered ezt a fórumot mondjuk a "zölddel"? Vagy átvetted onnan esetleg? :-)

Hogy csúszott idáig ez a fórum?

pár fotel anarchista kiharcolta a nagy szabadságot (lásd pl. léges ad-vesz) és ez a szép új világ nem tettszik sokaknak.

-Ebben lényegében 1-t értünk! De ha pár anarhista harcolta ki, akkor nem tudsz összeszedni szintén pár nicket, kik visszaállítják?

De a lényeges kérdés:

Visszafordítható-e ez a posvány, vagy a mostani 'hajakendek' görcsösen ragaszkodnak összekapargált kis szeméthalmazukhoz?  (értsd rigolyáikhoz, melyeket a többiek érthetetlen módon eltűrnek)

ez a mondatod az ékes bizonyítéka annak miért is nem veszem komolyan a sok nickeseket, ha az alap  és ismert nikkeden mondanál hajakendek, és össze kapirgált szeméthalmazt, annak lehetne súlya, de ez így csak egy csecsemő mögé bújt kiscsaj bebüfögése aki vagy a mondandóját nem meri vállalni, vagy csak szart kavarna. 

-Látod, látod! Nyakig tespedsz a ebben a posványba és onnan szólod meg ki le szeretné csapolni. Hát persze, hogy félted a posványt, hiszen te is benne voltál létrehozásában, te is piséltél bele rendesen!

Még 1x: Nincs jogod leszólni semelyik új nicket! Ez nem a te fórumod, itt ugyanolyan csupasz nik vagy az úr színe előtt, mint a most regisztrált! Megértem, hogy félted eddig összekapart szeméthalmodat, de egyszer mindennek vége lesz. Engedd el, takaríts magad szennyét és egódat, ne beszélj lekezelően, legyél mindenkivel tisztelettudó, röviden:  fórumozz tisztességgel!

Csupán ezekre a kérdésekre szerettem volna választ. Nem is nagy gond, ha nem kapom meg!

tessék megkaptad, most kezdheted előröl a értetlenkedős, kiforgatós játékod. de partner nélkül.

-Sajnos válaszaid nem fórum kompatibilisek! Vagyis nem a fórum elveknek megfelelőek, ütköznek a fórum szabályaival ütközik a közösségi szabályokkal. Nagyon súlyos hibában vagy, ha ezeket komolyan is gondolod! :-(

-A remény, hogy normális fórumozó és közösségi tag lesz valamikor belőled így egyre csak fogy. :-(

Mivel harcos típus vagy (bár inkább az elvakultabb fajtából, valamint a könnyen behúzhatóból), így biztos vagyok, hogy ebben témában lesz partnerem személyedben! ;-)

Csak sajnálom ezt a fórumot (értsd, légfegyveres)

én is csak én más irányból.

-Igen, ezt már megbeszéltük. A posványból szemléled a dolgokat!

ahhoz, hogy pl. engem meg bánts az kell, hogy számítson a véleményed, ahhoz pedig az első lépés, hogy vállalod.

Nem értelek! Én vállalom véleményemet, sosem tagadtam le! Egyenrangúak vagyunk! Te én, mindenki! Minden nik egy egyéni "személy" itt, nincs különbség!, csak olyanok, ki a szabályok ellenére szeretnék, hogy legyen! De nincs! Remélem lassan azért már felfogod ezt!

Olyan alapvető bakikra képtelen vagy beismerést és elnézés kérést, mint hogy belökted egyik frázisod: "ja a kérdésemre azért csak nem válaszoltál ". 

Vesztedre, mert mindenre, mindenkinek válaszoltam, így ez a frázisod nem jött be! 

Ahelyett, hogy annyit tettél volna, hogy " ok, tényleg!" és ezzel soha többet nem került volna megint terítékre, azóta is kínosan ismételgetsz egy hozzászólásod számát amiben nem volt kérdés, amire megfelelhettem volna!

Minél többet emlegeted annál kínosabb lesz számodra! Azt hiszed ha igy ragaszkodsz egy hibádhoz ezzel el is törlődik? Tévedsz!

Ezzel a butaságoddal kapcsolatban a tipikus női válasz jut eszembe, amit folyton elsütnek és megint és megint: "Csak !" mivel magyarázatot nem tudnak adni szegények.

Apropó, akkor ki is a kiscsaj?? :-)))

Passzol ide ezért bemásolom tőled: (előbb-utóbb csak feldolgozod) !!

:-)

Előzmény: nzsolt18 (2637)
nedolaci Creative Commons License 2015.11.28 -1 1 2642

Szerintem,pont az történt,amit ő akart.Szépen el egyérintőzgettünk itt vele.Mindjárt talált 4-5 partnert,akik visszapöcizgettük neki a lasztit!Így nem kellett szegénykémnek a falhoz állva rugdosódnia!;-)

Előzmény: nzsolt18 (2641)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.11.28 -5 1 2641

Tévedsz Laca. nem volt itt se partner se vita. viszont volt szánalmas vergődés.

Előzmény: nedolaci (2640)
nedolaci Creative Commons License 2015.11.28 -3 0 2640

Mindegy is,hogy miért szóltál be!Mindegy is,hogy ki szólt be!Mindegy is,hogy beszólt-e valaki!

Kellet egy aktuális fogas,amire,akire(mindegy kire)ráakassza az éppen elhatalmasodott "bölcsességeit". Nehéz lett volna egyedül vitatkoznia.Megtalálta a partnert,partnereket.

ÜGYES!!!! 

Törölt nick Creative Commons License 2015.11.28 -5 1 2639

Szerintem halasszuk éhen őket Zsolti,-kár rájuk a szó!.......Dedósokkal ne álljunk le vitázni....;-)

Most jön nekik a csattogós felepkés korszak.........

nzsolt18 Creative Commons License 2015.11.28 -5 1 2638

ja és, hogy értsd miért szóltam be Teslának.

1 éves alvó nikk (ezt bizonyítja a 15 hsz)

de háborog egy modis topikban. ahelyett, hogy fórumozna.

és nem véletlen maradt úgy, mert tudatosan a háborgó hsz miatt váltott át arra, hisz képben van.

( gondolom nem sokára jön majd a:  nemis -nemis bizonygatása)

neked meg még annyit: aki csecsemőként van jelen az vállalja azt is, hogy csecsemőként kezelik.  

Előzmény: nzsolt18 (2637)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.11.28 -5 1 2637

Akkor vissza is térhetnénk eredeti lelki fájdalmamra:

erőlködsz, de oké legyen. 1x kutya vásár.

Milyen jogon szólsz be te itt ezen a fórumon bármelyik niknek is?

alanyi

Egyáltalán kinek van itt valami joga bárkinek is ellenségesen, kötözködően és letaposóan hozzászólni bárkihez is?:-(

bárkinek.

Hol vannak a régi tagok, kik fórumoztak, vitáztak, érveltek és bizonygattak?

egyre kevesebben szólnak hozzá, mert megunták a sok nikken kavaró baromarcúak állandó szarkavarását. 

Hol vannak a régi tagok, kik minden új nikket örömmel üdvözöltek?

gyanakvóak lettek a sok nicken trollkodók miatt, és csak azt veszik komolyan aki megérdemli vagy ismerik személyesen.

Hogy csúszott idáig ez a fórum?

pár fotel anarchista kiharcolta a nagy szabadságot (lásd pl. léges ad-vesz) és ez a szép új világ nem tettszik sokaknak.

De a lényeges kérdés:

Visszafordítható-e ez a posvány, vagy a mostani 'hajakendek' görcsösen ragaszkodnak összekapargált kis szeméthalmazukhoz?  (értsd rigolyáikhoz, melyeket a többiek érthetetlen módon eltűrnek)

ez a mondatod az ékes bizonyítéka annak miért is nem veszem komolyan a sok nickeseket, ha az alap  és ismert nikkeden mondanál hajakendek, és össze kapirgált szeméthalmazt, annak lehetne súlya, de ez így csak egy csecsemő mögé bújt kiscsaj bebüfögése aki vagy a mondandóját nem meri vállalni, vagy csak szart kavarna. 

Csupán ezekre a kérdésekre szerettem volna választ. Nem is nagy gond, ha nem kapom meg!

tessék megkaptad, most kezdheted előröl a értetlenkedős, kiforgatós játékod. de partner nélkül. 

Csak sajnálom ezt a fórumot (értsd, légfegyveres)

én is csak én más irányból.

Jó éjszakát!

jó reggelt!

Ha valakit megbántottam volna, attól elnézést kérek, természetesen szándékos volt, de csak akkor teszek ilyet, ha sokkal nagyobbat kapok előtte.

ahhoz, hogy pl. engem meg bánts az kell, hogy számítson a véleményed, ahhoz pedig az első lépés, hogy vállalod.

ennyi és tényleg csá, nem játszom a kisded játékod. 

a válaszodra a viszont válaszom ezentúl: 2586 (előbb-utóbb csak feldolgozod) 

Előzmény: Törölt nick (2629)
zoo.shufgh.gepard Creative Commons License 2015.11.28 0 0 2636

Van elképzelésem. .....................:-D

Ha radíroznak te legyél a radírpók................. :-D

Azért ez is elég "kamikáze" dolog egy 3 éves nicket kukába dobni...............:-D

Apropó! Tudod mikor radíroz a szőke nő?................:-D

Mikor a táblát is letörlik................ :-D :-D :-D :-D

Előzmény: Törölt nick (2635)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.28 -1 0 2635

:-D........ Megint lukra futottál!!!!!...

Szerinted miért nem használom az eredeti nickem?...😂😂😂

Na,-súgjak,-vagy magadtól rájössz te is?....:))))))))))))))))))))))))

Előzmény: zoo.shufgh.gepard (2634)
zoo.shufgh.gepard Creative Commons License 2015.11.27 -1 1 2634

Gyuuriii. Használni kell az eredeti nicket...... :-) Légy férfi ha már az ágyban nemmegy. :-))))

Előzmény: Törölt nick (2633)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.27 -2 0 2633

Úgyszintén.......

Előzmény: Törölt nick (2630)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.27 -2 0 2632

Késő van. ......

Holnap folytatjuk.......smile...;-)

Előzmény: Törölt nick (2629)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!