No, akkor Szép jó reggelt! :-)
Látom tevékenykedtetek. (én nem írom, hogy erőlködtetek, mert elég ha ti vagytok szemtelenek velem szemben. egyenlőre.)
Akkor szép sorban, hogy mindenkinek meg tudjak felelni. ;)
--
Milyen jogon szólsz be te itt ezen a fórumon bármelyik niknek is?
alanyi
-Nincs ilyen alanyi jogod! Sem neked, sem másnak itt ezen a fórumon! (írhatnám, hogy egód az van rendesen, de nem írom, mer még van remény szerintem, hogy lelépsz a magas bitófáról.)
Egyáltalán kinek van itt valami joga bárkinek is ellenségesen, kötözködően és letaposóan hozzászólni bárkihez is?:-(
bárkinek.
-Megint egy nagy tévedés! ismétlem a fentit: Sem neked, sem másnak itt ezen a fórumon!
Hol vannak a régi tagok, kik fórumoztak, vitáztak, érveltek és bizonygattak?
egyre kevesebben szólnak hozzá, mert megunták a sok nikken kavaró baromarcúak állandó szarkavarását.
-Ez a te véleményed. Szerintem inkább : mert megunták annak a pár niknek a kiskirályoskodását és nyomulását, kik többet képzelnek magukról, mint ami megilleti őket. Ez meg az én véleményem! Sajnos nem egyezik!
Hol vannak a régi tagok, kik minden új nikket örömmel üdvözöltek?
gyanakvóak lettek a sok nicken trollkodók miatt, és csak azt veszik komolyan aki megérdemli vagy ismerik személyesen.
-Vagy elnyomta pár nik öntömjénezése és klikkesedése a baráti légkört! Régen nem kellet itt személyes ismeretség a fórumozáshoz! Most már itt is feltétel?? :-) Nem kevered ezt a fórumot mondjuk a "zölddel"? Vagy átvetted onnan esetleg? :-)
Hogy csúszott idáig ez a fórum?
pár fotel anarchista kiharcolta a nagy szabadságot (lásd pl. léges ad-vesz) és ez a szép új világ nem tettszik sokaknak.
-Ebben lényegében 1-t értünk! De ha pár anarhista harcolta ki, akkor nem tudsz összeszedni szintén pár nicket, kik visszaállítják?
De a lényeges kérdés:
Visszafordítható-e ez a posvány, vagy a mostani 'hajakendek' görcsösen ragaszkodnak összekapargált kis szeméthalmazukhoz? (értsd rigolyáikhoz, melyeket a többiek érthetetlen módon eltűrnek)
ez a mondatod az ékes bizonyítéka annak miért is nem veszem komolyan a sok nickeseket, ha az alap és ismert nikkeden mondanál hajakendek, és össze kapirgált szeméthalmazt, annak lehetne súlya, de ez így csak egy csecsemő mögé bújt kiscsaj bebüfögése aki vagy a mondandóját nem meri vállalni, vagy csak szart kavarna.
-Látod, látod! Nyakig tespedsz a ebben a posványba és onnan szólod meg ki le szeretné csapolni. Hát persze, hogy félted a posványt, hiszen te is benne voltál létrehozásában, te is piséltél bele rendesen!
Még 1x: Nincs jogod leszólni semelyik új nicket! Ez nem a te fórumod, itt ugyanolyan csupasz nik vagy az úr színe előtt, mint a most regisztrált! Megértem, hogy félted eddig összekapart szeméthalmodat, de egyszer mindennek vége lesz. Engedd el, takaríts magad szennyét és egódat, ne beszélj lekezelően, legyél mindenkivel tisztelettudó, röviden: fórumozz tisztességgel!
Csupán ezekre a kérdésekre szerettem volna választ. Nem is nagy gond, ha nem kapom meg!
tessék megkaptad, most kezdheted előröl a értetlenkedős, kiforgatós játékod. de partner nélkül.
-Sajnos válaszaid nem fórum kompatibilisek! Vagyis nem a fórum elveknek megfelelőek, ütköznek a fórum szabályaival ütközik a közösségi szabályokkal. Nagyon súlyos hibában vagy, ha ezeket komolyan is gondolod! :-(
-A remény, hogy normális fórumozó és közösségi tag lesz valamikor belőled így egyre csak fogy. :-(
Mivel harcos típus vagy (bár inkább az elvakultabb fajtából, valamint a könnyen behúzhatóból), így biztos vagyok, hogy ebben témában lesz partnerem személyedben! ;-)
Csak sajnálom ezt a fórumot (értsd, légfegyveres)
én is csak én más irányból.
-Igen, ezt már megbeszéltük. A posványból szemléled a dolgokat!
ahhoz, hogy pl. engem meg bánts az kell, hogy számítson a véleményed, ahhoz pedig az első lépés, hogy vállalod.
Nem értelek! Én vállalom véleményemet, sosem tagadtam le! Egyenrangúak vagyunk! Te én, mindenki! Minden nik egy egyéni "személy" itt, nincs különbség!, csak olyanok, ki a szabályok ellenére szeretnék, hogy legyen! De nincs! Remélem lassan azért már felfogod ezt!
Olyan alapvető bakikra képtelen vagy beismerést és elnézés kérést, mint hogy belökted egyik frázisod: "ja a kérdésemre azért csak nem válaszoltál ".
Vesztedre, mert mindenre, mindenkinek válaszoltam, így ez a frázisod nem jött be!
Ahelyett, hogy annyit tettél volna, hogy " ok, tényleg!" és ezzel soha többet nem került volna megint terítékre, azóta is kínosan ismételgetsz egy hozzászólásod számát amiben nem volt kérdés, amire megfelelhettem volna!
Minél többet emlegeted annál kínosabb lesz számodra! Azt hiszed ha igy ragaszkodsz egy hibádhoz ezzel el is törlődik? Tévedsz!
Ezzel a butaságoddal kapcsolatban a tipikus női válasz jut eszembe, amit folyton elsütnek és megint és megint: "Csak !" mivel magyarázatot nem tudnak adni szegények.
Apropó, akkor ki is a kiscsaj?? :-)))
Passzol ide ezért bemásolom tőled: (előbb-utóbb csak feldolgozod) !!
:-)