Mi ma nyitottunk számlát, de a Netbankba még nem tudunk belépni? Kell valamit tennünk, vagy majd a bank automatikusan küldi a jelszót SMS-ben? Ha igen, kb. mikorra várható?
Az a bosszantó, hogy a Bajnok csomaghoz kötelező a kártya, amire nekem semmi szükségem. Ennél pedig már csak az a bosszantóbb, hogy nem előbb nyitottam számlát.
Szerintem sem rossz a Gránit, de most kb. a többi bank szintjére emelkedett költségeket tekintve. Még jó, hogy korábban nyitottam náluk számlát, így lényegében marad az ingyenesség.
Mas banknal is hasonlok a feltetelek. Talan most majd nem szemetelik tele a Granithuszar az osszes blog/hir kommentreszet azzal h "Bezzeg a granitnal 0Ft minden" :)
Itt is van. Ahogy látom semmi nem változott az április 19-i hirdetményhez képest. 4 ingyenes kp felvét és 150k/hó érkezése esetén visszatérítik a tr.-ós adót.
A Bank 2013. február 25-től nem értékesíti a lakossági Magas kamat-, Alap- , Diploma-, WestEnd és a régi deviza számlacsomagokat. Helyettük új forint (Bajnok, Ász és Sztár) és deviza lakossági számlacsomagokat lehet igényelni.
Továbbá felhívjuk a figyelmét, hogy 2013. május 1-től változnak a lakossági bankszámla Hirdetmények az előzetesen meghirdetettek szerint.
Viszont ahol 150 ezer a havi feltétel, ott általában nem csak egy részletben jöhet, két keresőnél pedig azért csak összejön, mg ha az egyik néha táppénzen is van.
Johat ebbe a fizetes dologba ne menjunk bele tulzottan szerintem. Van aki a 200at se nevezne soknak (pl. en), mig masnak mar a 150 is elerhetetlen penz koze tartozik.
Amugy sztem aki 150ezres bankszamlakat hasznal azoknak inkabb mar a 200 fele kozelit a fizetesuk, hisz ha te 150 korul keresel, nehany nap tappenz vagy ha teljesitmenyberes vagy es rosszabbul sikerul a honap mar lehet nem is lesz meg a 150 es akkor netto rafizetes az egesz sok banknal.
Ez a magyarkodas meg annyira nem erdekel, a Tesco epitett tobb tucat aruhazat (feltetelezem itthoni alvallalkozokkal), alkalmaz tobbezer embert, fizeti a jarulekaikat, az a tobbezer ember a fizeteset is itthon kolti el, fizet adokat. Ahhoz meg hogy az ezen feluli nyeresegevel mit csinal semmi kozunk :)
Azért kiváncsi lennék, hogy van-e valaki, aki mostanság lett ügyfél, s milyen szám szerepel (körülbelül) az ügyfélszámán? Ez az ügyfeleik számát mondja meg, s így láthatnánk, mennyi is a már megszerzett ügyfeleik száma.
Tavaly még kb 3ezer volt, idén január végén én már nem sokkal, de átléptem a 10000-es számot. van aki érdemben tud válaszolni?
Azért a 150 nettó már az átlag felett van! Ez pont 230 bruttó, s a tavalyi átlagbér itthon 213ezer volt, minek a nettója 135ezer. Én csak arra utaltam, hogy sajna mindig a kisember nem jár jól...
Érdekes, hogy a jobban kvalifikált, értelmesebb, aktívan netező és netbankozó polgár (pont ilyennek tökéletes a Gránit, pontosabban az, hogy minimálisan járjon ügyet intézni fiókokba, kirendeltségekre stb.), a Gránit adottságaihoz igazodva valszínű fővárosi ill. környéki, s ha már itt van, talán "nem minibéres". Lehet, az ellenkező emberkék nem is igazán az ő ügyfélkörük? De akkor pont azok járhatnak jobban, akik amúgy is jobban járnak...
Azonban egyet ne felejtsünk el! Ők 100% magyar bank és a hasznot nem talicskázzák ki külhonba. Én pl. tuskóba nem járok, inkább a piac, pékség, meg magyar abc-k. Ez elv.
Ha aztnezzuk, hogy a Granit szinte kizarolag budapesti ugyfeleket tud csak kiszolgalni, nem tartom olyan elerhetetlennek a 150et budapesten. Ez nagyon keves penz, ehhez szerintem nem kell meg agysebesznek lenni ;)