A VW konszern gyári navigációival, térkép szoftvereivel kapcsolatos kérdések és válaszok topicja.
Jöhet bármilyen téma, ami a címben szereplő készülékekkel kapcsolatos!
2014 év végi B7 Passatba tudtok ajánlani utólagos multimédiás rendszert? Most a gyári CD-s rádió van benne, bluetooth telefon kihangosítóval multi kormánnyal.
Fontos, hogy a telefon kihangosító továbbra is működjön. Szerencsés lenne ha tolatókamera kompatibilis lenne.
...hát, lehet. Mindenesetre a V8 teljesen legálisan SD kártyával a lentebb leírt cikkszámmal elérhető bármelyik márkaszervizben ~45 ezer Ft-ért. (...és ha figyelembe vesszük, hogy a V7-re nekem nyáron még ~60 ezret mondtak márkaszervizben, akkor ez igazán örvendetes.)
Ezért is döntöttem úgy, hogy inkább ez, mint a V7 tőled. Direkt nem írtam meg, hogy mennyiért ajánlottad, mert ez csak kettőnkre tartozik...
Az, hog a 2016 V8 tavaly októberben jelent meg ne zavarjon össze. Általában minden autonál így van amelyik ezt a rendszert használja. Opel, Ford, Nissan, etc...
...az én autóm még nincs két éves 2014 májusi, (kb a napokban lesz 2 éve hogy legurult a futószalagról) és a V5 van rajta... van a YT-on egy videó, 2015 januári és egy német csóka már a V7-tel frissít... a V8 meg 2015 októberi...
valahogyan nem nagyon jön ki az egy év egy frissítés tempó...
Van egy 2006 os Audi A6 3.0TDI MMI2G navin szoftver lett frissitva az 5570-esre. Azóta nincs hang a rádión és a CD Pause üzemmódban van. Mit lehet ezzel csinálni?
Telefonról gondoltam egyet hallgatok zenét. Én kis butus... Minden szép és jó, szól a zene, csak épp a bal oldal némasági fogadalmat tett. Van erre valami okosság, amivel hangot varázsolhatok a drága hangszóróimba?
Én is az 5238-ast javaslom, nekem is azzal megy, nagyon megbízható és stabil. Én nem töltögettem a netről, hanem az ebay-on vettem (Angliából) a V13-mat és az 5238-ast is 9000.-Ft-ért. 2 nap alatt itt volt, és 1,5 órába került a telepítése. Nézz rá a 4643-as hozzászólásomra.
Sziasztok, Valaki tudna nekem felvilágosítást nyújtani RNS MFD 1-el kapcsolatban, érdemes vele küszködni, van e normális térkép hozzá, vagy csak a 2000 körüli Európa fő útjai,esetleg név hogy milyen térképet keressek? Előre is köszönöm!
Sziasztok, ha minden igaz, a héten kezeim közé kerül egy 2010-es 2.0 cr A6, lenne pár kérdésem a hozzáértőkhöz, tapasztaltabbakhoz:
-Nagy színes MMI kijelzőt hogyan lehet magyarosítani, ki tudja megcsinálni, nem csillagászati áron
-Ezen a középső kijelzőn miként lehetne megjeleníteni képet és hangot egy időben ( pl filmet, akár menet közben a gyerekeknek), és milyen formátumot tud megjeleníteni ill lejátszani a rendszer.
-Ez a középső kijelző kicsit karcos, milyen megoldással lehetne kicsit "megpolírozni", h ne látszódjanak a karcok
Az autóban van egy dvd lejátszó a navihoz, 2 sd kártya hellyel.
Köszönöm előre is az építő jellegű hozzászólásokat :-)
Üdvw mindenkinek. Egy kis segitsegre volna szükségem van egy rns 510 B tipusú navim 2009-es és szerettem volna le frissíteni a Navit v13-ra de nem sikerül valószínűleg nem lehet a mostani szoftverre ez a térkép? Ez van most rajta. Ha szoftver miatt nem sirul akkor melyik szoftver jő erre a navira hogy sikerüljön a v13- mat feltölteni? Köszönöm előre is.
tegnap volt időm, gondoltam nekiugrok még egyszer a frissítésnek.
Szerencsére nem kellett, ugyanis a legnagyobb meglepetésemre ahogy a térkép DVD-t beraktam az olvasóba, kiírta, hogy a lemez eredeti, de nincs szükség rá.
Megnéztem és a teszt módban láttam, hogy mégis sikerült a legutolsó akcióm, minden adat feltelepült.
Így nem is próbáltam meg az 5238-as szoftver frissítést.
Így tehát igazad volt, a 2724-es is megfelel, hozzá.
Sajnálatos módon azonban kiderült, hogy az M85-ös autóút még nem (a 2015-ben átadott szakaszok) szerepel rajta, remélhetőleg a következő frissítésen (V14-es) már rajta lesz.
Adott egy VW Golf 6 RCD 310 rádióval. Megoldható gyári (vagy hasonló kategória, pl Dension) kihangosító beépítése úgy, hogy nincs multikormány a telefon funkciók kezeléséhez?