Középkorú nő takarítást vállal nem túl nagy lakásnál, heti rendszerességgel: ha erre lenne igény. XVIII. ker-ben lakom email címem: bankuti.ildiko.60@gmail.com vagy 30-222-5986
takarítónőt vagy bejárónőt keresünk 92 m2-es lakásba, amely iroda is egyben. Heti egy alkalmi rendszeres takarításra lenne szükségünk. Megbízható, precíz hölgyet keresünk. Érdeklődni vagy jelentkezni az olcsvari.lilla@interakcio.hu címen lehet, kisebb bemutatkozással, esetleg referenciával, elérhetőséggel, fizetési igénnyel.
Kisebb családi vállalkozásunk takarítást vállal két megbízható, referenciával rendelkező hölgy személyében.
Lakások, családi házak, irodák, rendelők takarításával foglalkozunk. Kisebb helyiségekben ózontisztítást is végzünk. Emellett igény szerint mosást, vasalást is vállalunk.
Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését vagy kérdése lenne várom hívását.
Budapest XIII. kerületi (Angyalföld) 80 nm-es lakásunk (2 felnőtt, 1 gyerek, 1 kutya) rendbentartására keresnék megbízható és leinformálható gyakorlattal rendelkező takarítónőt heti rendszerességgel (esetleg mosással, vasalással). Bérezés megegyezés szerint.
A jelentkezéseket az apro.bernadett@gmail.com email címre várnám!
Heti rendszerességgel vállalok takarítást és nagytakarítást/ 3 nap /. Budapest: III.,XIII. kerületben. Pest megye: Pilisvörösvár ,Piliscsaba, Pilisjászfalu körzetében.
Középkorú gyakorlattal rendelkező hölgy vagyok. Bérezés megegyezés szerint.
Kedves fórumozók ,takarítást vasalást vállalok Budapest környékén,teljesen megbízható,becsületes nem dohányzó hölgy vagyok,hívjon bizalommal ha ilyen jellegű munkára lenne szüksége.06203811863
Megbízható, nem dohányzó, munkájára igényes takarítónő vagyok.
Referencia munkával, illetve 20 éves tapasztalattal rendelkezem, hosszú távra keresek munkát! Illetve alkalmi ablak tisztítást,festés utáni ablak tisztítást, vasalást vállalok.
Kedves Fórumozók! 28 éves megbízható, kis gyermekes anyukaként Takarítást vállalok! SZENTENDRE ÉS MARGIT HÍD KÖZÖTT vagy környékén ! Jelenleg is családi házaknál takarítok! Hívjon bizalommal........ Elérhetőségem:0620-566-7916....... Üdv. Marika
Kedves fórumozók ,takarítást vasalást vállalok Budapest környékén,teljesen megbízható,becsületes nem dohányzó hölgy vagyok,hívjon bizalommal ha ilyen jellegű munkára lenne szüksége.06203811863
Idős, tisztaságszerető házaspár keres heti egy, esetleg később két alkalomra leinformálható, pontos, alapos takarítót 85 négyzetméteres könnyen takarítható lakás tisztán tartásához. A lakás Bp. II. kerületében található. Jelentkezéseket órabér-igény megjelöléssel a simonyija@gmail.com címre kérünk.