Érdemes megnézni!! Utolsó Play amivel nyert a Cards...Sajnos így visszanézve el kell ismerni hogy 2 szabálytalanság is volt a play közben....Egy illegal contact....és egy durva facemask Rodgers-en
Sajnálom a GB-t mert érzésem szerintem erősebbek mint a két kiemelt NFC csapat!!
eddig ők szóltak hogy kell sportszár: Béla 1p ZSiti 2pár Varga Tomi 2 pár Ádám nem tudom a vezeték nevét(WR)2 pár Szabolcs 1p Én 1p ez eddig 9 kevés a kedvezményhez Ha valakit kihagytam írjon.
Magyarul, nem biztos, hogy a legjobb csapat megy tovább, hanem akinek szerencsésebb lesz a sorsolása az jut majd 4. helyen a felsőházi rájátszásba! Ekkorra marhaságot!
"Alsóházi csapatok alapszakaszi mérkőzéseket teljesítenek, amely mérkőzés sorozat legvégén kialakul az alsóház alpszakaszának végeredménye, az alsóházi csapatok helyezése. Az így kialakult alsóházi sorrend alapján a legeredményesebb alsóházi csapat jut a bajnokság rájátszásába, ahol továbbiakban a felsőházi csapatokkal folytatja mérkőzéseit."
A credigen bank és a régi mentőállomás között megy át a zebra, van rajta egy kis aszfaltsziget. Ott megállsz és átnézel a túloldalra. De ott leszek és várlak.
Akinek kell sárga sportszár(fürgenyuszi :)) mert még nincs vagy újat akar az írjon a fórumra vagy hívjon fel vagy szóljon edzésen.jelenleg 1490 ft az ára de szerintem tudok alkudni belőle.A rendelés csak akkor jön össze ha minimum 15 db kell. Csonti küld már el légyszíves emailbe mindenkinek.ja és nekem a csatolt anyagot tegnap elfelejtetted csatolni.
Ez az iskola a Baross és Konstantin sarkán van a gólya körforgótól nem messze a belváros irányába, a Credigen Bank van vele szemben. Ha jól emlékszem akkor faipari vagy mi van kiírva..... javíts ki Lecsó ha tévedek te oda jársz.