A topic nevéből is látszik, hogy milyen fotós eszközök börzéjéről van itt szó.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Cserélném feleslegessé vált 77mm-es JYC PRO1-D cirkuláris polár szűrőmet szinte bármilyen fotó-technika cuccra, mint például: Zorki, Fed, Kiev, stb. Bármilyen ajánlatot szívesen meghallgatok. Email publikus.
A szűrő állapota hibátlan, karcmentes, mondhatni újszerű.
Eladó egy Mamiya RB67 ProSD fényképezőgép 4 objektívvel, egy 45 mm-es közgyűrűvel, 1 ProSD magazinnal.
Gyári számok:
gépváz: 0I1183
K/L 65 mm/4.0 005500
K/L 90 mm/3.5 018881
K/L 127 mm/3.5 007897
C 180 mm/4.5 62330
Az objektívek minden tekintetben makulátlan állapotúak, eredeti első-hátsó sapkával. A gépváz szintén kifogástalan állapotú, de az alján a fém csíkokon állványrögzítésből származó nyomok vannak és a keresőbe benézve a mattüvegen van némi por. Egyedül a nyakpánt kopottas.
Ajándékba adok hozzá 2 db ProS 6x7-es magazint (ezeken fényzáró tömítés esedékes, bár nekem nem volt gondom velük) és 1 db 6x4.5-es magazint.
Kérésre szívesen küldök fotót. A felszerelést egyben szeretném eladni.
Sziasztok, tudnátok segíteni abban, hol találok Zenitar 16mm 2.8 halszemhez M26,5x05 -ös UV szűrőt amit a hátsó lencsére lehet felcsavarni? A további 3 színes szűrő meg van hozzá, csak az UV nincs eBay-on sem találtam ilyet sajnos. Aki tud eladó szűrőt vagy tudja hol kaphatnék ilyet (akár külföldről), kérem írjon a publikus e-mail címemre.
ui.: remélem nem szabálytalan a hirdetésem hogy ide írtam
Egy olyan kéréssel fordulnék hozzátok, hogy amennyiben van Magyar nyelvű leírásotok 1975 előtt gyártott fényképezőgépekhez, akkor az érdekelhet, akár vétel vagy egy szkennelés vagy lefotózott formájában, ugyanis a weboldalamon tervezek egy "letölthető használati útmutatók" részt, amely hiánypótló lenne, hiszen még az oly gyakori géphez, mint a Pajtás sem található Magyar nyelvű leírás, pedig szerintem lenne rá igény, csak egy kicsit mindenki irigykedik velük és nem osszák meg. Szerintem attól még ugyan olyan lenne a kereslet az olyan fényképező iránt is, amihez van leírás, hiszen ez csak digitálisan fog létezni és egy gyűjtő csak az eredeti leírással fog megelégedni.
Egy Lubitel 2-es fellelt állapotban cserélhető vagy eladó. Elsősorban PK bajonettes optika érdekel, de más fotós kellék is szóba jöhet. Tudom hogy nem egy értékes darab, de dísznek, vagy gyűjtőnél jobb napokat is megélhet mint a szekrény aljában. Email publikus
Eladó Graflex Crowngraphic 4x5 fényképezőgép korának megfelelő, nagyon szép állapotban, Kodak Ektar 4,7/127 mm -es objektívvel. A gép tökéletesen működik, távmérője kalibrált, harmonika kitűnő állapotban, januárban volt szervízben. Van hozzá egy 4x5-ös és kettő dobozolt, Linhof 9x12 cm-es síkfilmes kazetta, valamint adok ajándékba Foma 100 4x5 síkfilmet, még 25 db van a dobozban.
Váz sn: 865612
Objektív sn: RC1839
Ár: 110 ezer forint
Mail publikus, 06 hetven 6492225
Van egy fekete Linhof Super Rollex 56x72új állapotú rollfilmes kazetta is, sorozatszámot nem találtam rajta, 30 ezer forint.