Két évvel ezelőtt simán rájátszásban voltak, és most jött Francis is. Azért egy Tmac-Stevie duótól sztem égés, hogy így kizúgnak. Mondjuk Francis-sel komoly mentalitásbeli problémák lehetnek, messze nem hozza azt, amit korábban sejteni lehetett benne.
Pedig az ORL-nak mág lett is volna sansza, hiszen gyakolratilag a 8.-kal megegyező helyzetben volt, és a 7. IND is gödörben van. Így viszont, főleg hogy nyakukon a NJN, nem sok esélyt látok.
Olvasom az Orlando Sentinelben, hogy Weisbroad most a Zen mesterrel próbál tárgyalni. Kb 10 millát ajánlanának neki, (Doc Rivers 5-t kapott, de ő nem nyert semmit, Jax-nek meg ott van a rengeteg gyűrűje.)
Azt is olvastam, hogy Davist simán beáldozta (maga helyett) a vereségek és a szar Christie tréd miatt. (ami persze az ő, és nem Davis ötlete volt.) Az is az ő ötlete volt 8ami nem biztos, hogy olyan nagyon rossz) hogy Francis legyen kettes, és Nelson legyen egyes poszton. Viszont rájátszásban, ha bekerülnének ahogy tervezi, már lehet nem olyan nagy ötlet a két rook a kezdőben.
Más: levertük a Pacerst :) Jól jött szegény O'Neal sérülése, a menetrend alapján akár az összes hátralevő meccsünk nyerhető lehet elméletileg, és akkor irány a playoff. Bár a Miami ellen, ki tudja, érdemes-e hajtani ezért...
sajna, pedig néztem volna rajta a Cle meccset. James élete legjobbját nyújtotta. 56 pont. nem gyenge. de így is kikaptak. rajta kívül nem igazán volt senki a pályán. a kispadjuk kemény 1 pontot összehozott.
6th mant fog, jövőre sztem még Jackson fog kezdeni helyette és Artest játszik 3ast. JO most úgytűnik hogy max POra tud visszajönni, ami azt jelenti hogy az alapszakaszt a 2 legjobb játékos nélkül kell befejezni (JO,Artest) és Tinsley is bajlódik sérüléssel, igaz ő nem sokára visszajön. De kell 1-2 meccs mire visszanyeri a formáját. DE mióta O'neal nincsen Uncle Reggie 20ppgt produkál ami egy 39 éves embertől nem rossz. Nagyon sajnálom hogy idén végén visszavonul ,gondolom a Gardenben nem így gondolnak erről (ugye Mr. Lee? hehe :D) És nem sok ember mondhatja el magárol hogy egész pályafutását egy franchisenál töltötte, és Reggienek sikerült ez ,és nem könnyű szakaszokat élt át ezalatt a 18év alatt. (felgyújtották a házát, megfenyegették a szurkolók stb)
Big Respect for Uncle Reggie! WE'LL ALWAYS LOVE U!!!
persze, ez így van. csak mi, szurkolók sajnálhatjuk, hogy már ő is visszavonul. már így is ő az "utolsó mohikán". ha visszavonul, akkor az a korosztály teljes egészében abbahagyja a játékot.