Ebben teljesen igazad van. De ha már tudhatom a nevüket, szeretem tudni. Ha valaki tőlem kérdezi meg, mert tetszik, szívesen segítek. Tőletek is mindig a nevüket kérem.
Tegnaphoz képest, hogy reggel egy kicsit borultam, enyhébb idő volt, egész más árnyalatokat mutattak.
Gyönyörű lesz az egyszer nyíló ültetésed is! Bámulatos, mennyi rózsád van már!
Nagyon köszönöm Neked és Ametisztnek is! Valóban így lehet, helyére tettétek a káoszt a fejemben is. Én kavartam be saját magamnak! Köszi még egyszer!:-))
Személyes benyomások: Volt ami még bimbós volt csak, és volt, ami már el is virágzott. A hatalmas bokrok gyönyörűek, de egyébként kicsit üresnek tűnt az egész. Voltak fél-ágyások, és üresek is. Azért egyszer érdemes megnézni.
Kedves látogatók! - szakvezetés a kertben több mint 1000 rózsafajta között. - rózsavásár a legnagyobb magyar rózsatermesztő cég anyagából. - vetített előadások a rózsadivatról, a fajtaválasztásról, a nemesítésről, a rózsa kártevőiről, a csipkebogyó termesztéséről. Belépés ingyenes, a kertet a Nagytétényi út felől érdemes megközelíteni.
A rózsavirágzás kezdetén (kb. két hétig) várja az érdeklődőket, de előzetes egyeztetés esetén más időpontokban is látogatható. Vezetett virágbemutatókat is tartanak.
További információk:Parkolás:utcán ingyenesKapcsolat:Telefon:+36-1-362-1596