Valamelyik topikban olvastam, hogy az illető nagyon berágott egy utazási irodára. Soha többet nem utazik velük. Nem kaptak üdvözlőitalt (!) érkezéskor!!!:) Csak nem valami ilyesmi lehet?:)
tudod, a 6 hónap volt a gond, nekem már csak 5,5-ig volt érvényes... fenébe...én meg ezt elfelejtettem!!!! :(... ezért álltam sorba 3,5 órát a Lurdy házban, egy próba tűzriadóval együtt, hogy időpontot kapjak???? ne mondd, hogy nem is kellett vóóóóna!!! :)) most már mindegy, megvan lassan. azért köszi!! :-)
na tessék...lécci nézd meg a szállodahelyzetet, nehogy már ne legyen végül. Occsót akarok, nem ilyen flancosat, amilyen Wajd ajánlgat!!!! 28 USD alatt kell lennie!! ok?
nem ám csak kint bulizni, aztán munka meg semmi. :)
Damaszkusz és Aleppó érdekel. Nem akarok többet abba a kis koszosba menni Aleppóban, ha lehet... :-)
jaja! 17 fiu, de kicsik, 6-8 évesek. Ezek aztán nem semmik, egy percre sem fáradnak el. Focitábor... erre a csendespihenő alatt fogócskáznak...Jézusom.... :( Duracell!!!
majd csak szept elején, de még se utlevél, se vízum... ez a 6 hónapig érvényesnek kell lenni, bekavart kicsit.
nincs hőség ... legalábbis, amikor eljöttünk, még nem volt ... idejött a meleg, onnan :)))) amikor atengerből kijöttünk, akkor meg kifejezetten fáztunk ... de visszamennék fázni egy kicsit :))))))))
amúgy meg sziasztok, most jöttem Tunéziából de minek is hagytam ott azt a jó kis 30-32 fokot ? :((----------------------- NEM MONDOD???? A városban, gondolom, hőség van ott is...
most kéne légkondit árulni meg ventillátort!! Most néztem az indexen, háromszoros az eladott mennyiség, és folyamatos hiány van, a szállítmányokat percek alatt elkapkodják! :) itt is naaaggyon meleg vaaaaaaan!!
fogsz tudni fotózni! én azt tapasztaltam, hogy nem egész nap esik folyamatosan, csak gyakran és sokszor eső közben is süt a nap, úgyhogy láthatsz sok szívárványt :)))) fiam el is nevezte Írországot Szívárványországnak :)
jó a Guiness nagyon :)))
amúgy meg sziasztok, most jöttem Tunéziából de minek is hagytam ott azt a jó kis 30-32 fokot ? :((
Mogyorófagyi: rafting, tracking sziklalemászás stb nem árt?
pont a moci? igaz én csak 80-nal a simóval, nem 180,- ez egy örök szerelem....
Gyógyszerek, talán tudod mi kellene?
manuálterápia talán tudod ki kellene
bioenergia talán tudod hogyan kellene
fizioterapia talán tudod, hogy hol(thai)kellene
És a maitlands-rozoga féle mobilizációs technika talán tudod hol találsz
hát persze ,hogy az asztal alatt egy restiben nemcsak az araktól lehet lent tartózkodni hanem az eszkimó betegségtől is valami spondylo-krizsis vagy valami hasonló