Barna<---Az esés előtt előtte ment, aztán meg utána! :)))
Holnap Du 3-ra van tervezve a varás gurulás érkezése. Reggel 10-től hozzájuk csapódok, mert itt ellagymatagultak a dolgok. Ha van kedved gyere te is egy északi kiskörre, aztán bohóckodunk kicsit a lépcsőkön. Remélem Killer benéz ide este, és fixál valamit!
Sajna holnap nem tudok menni a kiállításra, mert messze van tőlem (nekem), és kiba..... fáradt vagyok. Ugyanis ehéttel beindúlt a szezon a gumiszervízben és éjjel nappal csak gumikat cserélek. Majd megejtjük a talit vmikor... írok ahogy tudok vmit!
az egy 450 SMR volt mi adtuk kölcsön..kérdeztük nem kell e ember aki vezeti...?
mondták,hogy van egy NÖ aki majd megy vele...a mammutba forgattáka klippet
tele is van plakátokkal az egész:))
Még1szer köszönöm Barnának, Dhokthol Genyának, nemabobnak, Xerxesz Aronnak és Barnának, hogy ott voltatok velem, és bocsánatot kérek, hogy ismét galibát okoztam.
SAJNÁLOM srácok!!!!!! Tanultam és nem lesz több meggondoltatlanság, IGÉREM!!
Egy hete ilyenkor taknyoltam :(( na jó ilyenkor már a kórház előtt dekkoltam :))) s vártam anyumra! NAGYON HIÁNYZIK!!!!!!! Már van visszapillantóm, meg hátsó gummám :))) haladunk :))))
Sajna szombaton //ma is// melózom , de vasárnapra esetleg össze hozhatunk valamit , ha neked is megfelel . A jövö hetemet , meg holnap tudom megmondani biztosra , de való szinű a hét elején valamelyik nap jó lesz .
De nekem papírom van róla, hogy vak vagyok!!! Ezért nem lehettem mesterlövész, meg a pia hiányában remegett a kezem! :))
Így utólag leírva viszont megértettem, hogy miért nem láttam a villanást. Legközelebb próbálj meg akkor villantani, mikor még szembe haladsz és nem a hátam mögött vagy, úgy észreveszem. Sokat segítene, ha nem típusidegen színed lenne, és hangról is észrevehető lennél.... :)))))))))
Szerintem így hirtelen ennyi elég is neked, a jövő hétig nem bántalak!!! ;)
Valóban gurultam együtt BMW-kel is a "hétvégén", de ezesetben tagadom a kapcsolatot! :)
Az intés ösztönös, a dudálást nem hallottam (sőt konkrétan a BMWk-re sem emlékszem :) ), de mintha tényleg rémlene egy LC4... Matrica valóban esélyesebb, hogy segít a dolgon, de te honnan tudtad olyan biztosan, hogy az én vagyok? :)
Dl. Ghenya még nálam is vakabb, szerda este az Egérúton egymással szemben mentünk és ott sem tűntem fel neki. Pedig villantottam is. Igaz a sötétben én is csak azután láttam, hogy ki volt, miután elment mellettem. :)
Szerintem ezentúl én is leszedem ha a dzsungelba megyek.
Még lehet hogy bejárom még 1x az útvonalat, hátha.
Mindenesetre, ha belebotlik valaki Törökbálint és Sóskút között egy USB-333 as táblába ne habozzon szólni ( sosem lehet tudni mi vágja éppen szét a gumit :)) )
A Nyúl a múltkor tök lazán átmotorozott a városon (+ vissza) rendszám nélkül!
Én egyébként egy szénszálas műanyag lemezből vágtam ki egy rendszámnyi méretűt és azt csavaroztam mögé. Szvsz hamarabb fog a segédváz megctekeredni, mint hogy a rendszámomnak bármi baja is legyen!:)))
Hát ha jól emlékszem akkor motor rendszám elvesztés magával vonja a forgalmi újrakavarását is. Ugyanazt a rendszámot nem kapod meg, az csak autónál van és ott is csak az egyik elvesztésénél.
Drága lesz.
Én direktben felcsavaroztam a sárhányóra. Igaz késöbb így is kettétört, most 4 csavar tartja. :)) Más kérdés, hogy terepre nem teszem fel a rendszámot. :)