Keresés

Részletes keresés

kaposvari Creative Commons License 2004.08.08 0 0 673
Remek kezdés, nagyon jó meccsen! A második félidő elején volt egy hullámvölgyünk, de azonkívül, nagyon okosan, taktikusan játszott a csapat. Mindkét tizenegyesünk jogos volt, Finta Zoli kiállítását a helyszínen Muntanitz-cal hülyeségnek tartottuk, de a mai összefoglaló alapján elismerem, hogy talán tényleg sárgát ért az ütközés. Sopronban Zoli helyett Kovácsevicset tenném a kezdőbe. Oláh és Jovi is nagyon jó volt, tulajdonképpen csak Mező Tomit marasztalnám el az egyenlítő gól előtti Nagy-szóló miatt, de azért neki is voltak jó szerelései. Öröm volt végre újra ennyi nézőt látni a stadionban, az is jó, hogy ilyen sok Vasas drukker is eljött és nem volt semmi balhé. Remélem Sopronban folytatjuk a jó szereplést. Ja és jelenleg negyedikek vagyunk. Tőlem akár le is fújhatnák a bajnokságot:-)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.08 0 0 672

www.nb1.hu:

Kaposvár, augusztus 8., 10.00 Az egykori és a mostani kedvenceket is köszönthették.

Ünnepeltek a kaposvári futballszurkolók, hiszen hosszú idő után újra első osztályú meccset nézhettek a megújult stadionban. Az ellenfél a tavaly szintén másodosztályú Vasas volt, ám mielőtt még elkezdődött volna az igen hajtós és gólokban is gazdag mérkőzés, egy harmadik - időrendben persze első - feljutó csapatot köszöntöttek, a 29 évvel ezelőttit.
Az 1975-ben már hasonló sikert elért kaposvári gárda tagjai közül többen is jelen voltak az összecsapáson, például Burcsa Győző és Konrád László is, míg Hegedűs Péter hiányzása igazolt volt: ő a Pápa kapusedzőjeként más meccsre volt "hivatalos".
(hag)

HAJRÁKÓCZI!!!! HAJRÁ MTK!!!!

Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.08 0 0 671

Győzelem!

Gratula a csapatnak és Muntanitznak is a bejött tippekért. :-)

Remek volt a hangulat, mindkét oldal rendesen buzdította a csapatát.

Jól és lelkesen játszott a csapat, de voltak hibák, amikre a továbbiakban nagyon oda kell figyelni.

A szabad széleket ritkán játszuk meg, Farkas sokszor volt üresen, de nem kapta a labdát.

A 16-son belül a védőknek kicsit határozottabbaknak kell lenniük.

Nekünk nem szabad úgy beállni védekezni, hogy feladjuk a középpályát, mert az ellenfél nyugodtan ívelheti fel a labdákat és nem valami magas a csapatunk.

Voltak viszont nagyon szép jelenetek, Andruskó kényszerítői a társakkal, Jovánczai szólója(!) és az összjáték sem volt rossz.

Mindent összevetve biztató volt a tegnapi mérkőzés.

doktormacko Creative Commons License 2004.08.08 0 0 670

szóval hogy is van ez kedves vidéki sporttárs ?

amugy tényleg jobb volt a hazai csapat és teljesen megérdemelten győztek

Előzmény: láncstrong (666)
fepa Creative Commons License 2004.08.08 0 0 669
Nagyon tetszett, hogy a fiúk végig hajtották a meccset és nagyon lelkesen játszottak. Azért a mérkőzés nagyobb részében (az elsőben) látszott, hogy kicsit nyomasztja a csapatot az első NB1-es meccs, kicsit görcsös volt a játék. De amúgy senki sem vitathatja, hogy megérdemelt volt a győzelem. Hajrákóczi!
Előzmény: Lecso11 (668)
Lecso11 Creative Commons License 2004.08.07 0 0 668
Nagyon király volt a meccs!!

Mun! Neked külön gratula :)) Nemcsak a 3-2es végeredményt, hanem majdnem a nézőszámot is eltaláltad! :)
Megérdemelten nyertünk, azt hiszem ezt senki sem vitathatja! Az első Vasas-gól elég potyaszagú volt, míg a másodiknál sem állt a helyzet magaslatán a védelem, ami meg a 93. percben volt... Húha :) Hát a szívroham erősen kerülgetett :)
Jó volt a hangulat is, azt hiszem ezzel sem volt probléma.

HAJRÁKÓCZI!!
fepa Creative Commons License 2004.08.07 0 0 667
Köszi a gratulációkat a csapat nevében. Egy küzdelmes mérkőzésen sikerült megszereznünk a három pontot. Kíváncsi lennék a véleményekre. Szvsz megérdemelten nyertünk, de a folytatáshoz többet kell nyújtanunk. Az első félidei támadójátékunk szinte nem is létezett. Jovánczai volt elöl egyedül, általában két vasas védő közé ékelődve várta a labdát, meg se próbált elmozogni tőlük. Igazából a második félidő második felében volt jó a játékunk, Jovánczai és Oláh is jól játszott. A két bekapott gól szvsz védelmi hiba volt, az elsőnél Mező elszámított "becsúszó szerelése". Kicsit korán kezdte, emiatt felszántotta a két pályát. A másodikról az NB1.hu azt írja, hogy Ferenczi az ötösön lefordult a védőjéről, de én a közelében eg védőnket sem láttam. Teljesen üresen állt a kapunk előtt. Azt sem értem, hogy Kardost miért nem játszották meg, amikor sokszor teljesen üresen volt a bal oldalon. Amúgy mikor emberelőnybe kerültünk, ugyanúgy játszottunk mint előtte, csak a védekezésre koncentrálva, kissé bátrabbak is lehettünk volna. Szummázva jó ez a három pont, de a többi csapat ellen nem biztos hogy elég lesz 20 percnyi támadás. De azért grat a fiuknak.
láncstrong Creative Commons License 2004.08.07 0 0 666
LOKISTA vagyok,de gratulálok nektek a vasas legyőzéséhez.Vesszen budapest,HAJRÁ VIDÉK!!!!!!
Frizuravarjú Creative Commons License 2004.08.07 0 0 665
Gratula a kezdéshez és üdv az NB1-ben!
Előzmény: Lecso11 (660)
rage Creative Commons License 2004.08.07 0 0 664
Gratulálok a Kaposvárnak
Zöldferi Creative Commons License 2004.08.07 0 0 663

MUN! FARKASTESTVÉR!

Nemcsak nálunk,hanem a "hazai vizeken" is telibe kaptad az erdményt!

Gratula Neked és természetesen a Rákóczinak is   :-)

sergiototta Creative Commons License 2004.08.07 0 0 662

grat a kezdéshez

Asteriksz Creative Commons License 2004.08.07 0 0 661
szép volt fiúk!!

csak messziről láttam a fényt.

(és a góltotón nem találtam el egyet sem, de betudom saját, idény eleji formámnak)

Munta viszont sziporkázott....
Lecso11 Creative Commons License 2004.08.07 0 0 660
HAJRÁKÓCZI!

Negyed 8 körül már érdemes bizony ottlenni, mert lesz egy (remélhetőleg) nagyon színvonalas műsor, többek között a 29 évvel ezelőtti játékosokkal, illetve régi meccsek hangfelvételeivel!
Láttam a Rákóczi magazint is, ha jól láttam 200 Ft lesz majd, érdemes lesz megvenni, bent vannak a korábbi csapatok játékosai és egy csomó régi kép is. Meg bemutatják az összes mostani játékost.

A Pruki azt mondta, hogy ő kb. 4000 nézőt vár, azzal már meglenne elégedve, kérdeztem tőle, hogy nincsenek-e "betojva" a játékosok a meccstől, azt mondta, hogy "Mitől lennének? :)"
Remélem így is lesz!

A Zahorecztól egy picit félek, hogy nem lesz-e probléma a késői leigazolása, de remélem nem lesz belőle gond!

HAJRÁ KAPOSVÁR!
Előzmény: Kék skorpió (658)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.07 0 0 659

Köszi, nektek is sok sikert és persze csak a 2. fordulótól. :-)

Ja, és kivétel még az MTK-val játszott rangadó. :-)

Előzmény: Csongi1982 (657)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.07 0 0 658

Nekem is tetszik a kezdő 11.

19.15 körül már én is a stadionban leszek.

Előzmény: Lecso11 (655)
Csongi1982 Creative Commons License 2004.08.07 0 0 657

Kedves kaposvári barátaim!

Habár fanatikus Vasas szurkoló vagyok, rendkívül szimpatikusnak tartom a kaposvári csapatot. Fiatal, lelkes társaság, akik úgy tudnak küzdeni, akár az oroszlánok! Sok sikert kívánok nektek a bajnokságban, de természetesen csak a második fordulótól! Hajrá Vasas, hajrá Angyalföld!

Muntanitz Creative Commons License 2004.08.07 0 0 656
Egy óra múlva indulok! Nekem tetszik a kezdőcsapat!
Előzmény: Lecso11 (655)
Lecso11 Creative Commons License 2004.08.07 0 0 655
Következik az Arany Ászok Liga 1. fordulója

Kaposvár-Vasas

Ötezer nézőt várnak a kaposváriak a nyitányra, úgyhogy vélhetően jó hangulatú lesz a mérkőzés. Ami viszont nem könnyíti a somogyi együttes helyzetét, hogy a játékosok a felújított gyepszőnyegre először csütörtökön mehettek rá, úgyhogy ez esetben aligha beszélhetünk hazai pálya előnyéről… Angyalföldön is óriási a várakozás. A Vasas-szurkolók aligha felejtették el az elmúlt három esztendő keserveit, amikor csapatuk előbb bajnokesélyesből másodosztályúvá vált, majd egyik pillanatról a másikra megszűnt. A korábbi hatszoros bajnok valóban pokolra száll, hogy onnan tornássza fel magát a legjobbak közé.

Meccsmérleg:
1987-1988 0-0
1980-1981 2-0
1977-1978 3-0
1976-1977 1-1
1975-1976 2-0

NABI-Kaposvári RFC
Balajcza - Finta, Zahorecz, Mező - Farkas, Bank, Máté, Tóth B.. Kardos - Jovánczai, Oláh
Vezetőedző: Prukner László

Kispad: 29 Szűcs (cserekapus), 10 Nagypál, 11 Andruskó, 15 Zsolnai, 6 Kovácsevics, 17 Petrók, 7 Galgóczi

Sérült: -
Eltiltva: -

Vasas
Posza - Molnár Z., Győri, Baranyai, Tóth A. - Rósa H., Rada, Vass, Gaál - Nagy L., Ferenczi
Vezetőedző: Tamási Zsolt

Kispad: 1 Molnár M. (cserekapus), 6 Kollár, 3 Plókai, 24 Filó, 12 Ködöböcz, 17 Kovrig, 18 Bardi

Sérült: Weitner (műtét után), Füzi K. (műtét előtt), da Silva (húzódás)
Eltiltva: -

Vezeti: Szarka Z. (Boda, Varga II L.)
Előzmény: Muntanitz (653)
Lecso11 Creative Commons License 2004.08.07 0 0 654
Írtam neki e-mailt, úgyhogy megvagyunk öten!
Előzmény: Muntanitz (653)
Muntanitz Creative Commons License 2004.08.06 0 0 653

Lecso11!

Ha még lesz rá alkalom, jelezd már Laci-papinak a "Góltotó NB I"-ben, hogy a Kaposvárt erősíted, mert úgy láttam, hogy téged még nem nálunk vett figyelembe, akkor viszont nem leszünk meg öten.

Holnap 5500 néző előtt 3-2-re nyerünk! :-)

HAJRÁKÓCZI!!!

Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.06 0 0 652

Remek, legyünk minnél többen. :-))

Előzmény: fepa (651)
fepa Creative Commons License 2004.08.06 0 0 651
Valszeg én is megyek. Hajrákóczi!
Előzmény: Kék skorpió (650)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.06 0 0 650

www.nb1.hu:

Kaposvár, szombat, 20.00, v.: Szarka

Prukner László (Kaposvár):
- A lehetőségeink nem tették lehetővé, hogy "nagy nevekkel" erősítsünk, de ez nem is állt szándékunkban. Olyanokat kerestünk, akik emberileg és játékban is beleillenek a tavasszal kialakult közösségünkbe, és eddigi tapasztalataim alapján mind a négy új igazolásunk megfelel ennek az elképzelésnek. Nagyon bízom benne, hogy a közönségünk támogatásával, szervezett, fegyelmezett és jó játékkal sikerül megszereznünk a győzelmet a Vasas ellen.
Tamási Zsolt (Vasas): - Sajnos több játékosunk is hiányozni fog sérülés miatt, Weitner és Füzi mellett valószínűleg a Kecskemét elleni edzőmeccsen megsérült Schultz és a brazil Da Silva sem játszhat majd. Több új futballistát igazoltunk a nyáron, időre lesz szükségünk ahhoz, hogy egységes csapatot alkossanak. Az összeszokáshoz a bajnoki mérkőzések a legalkalmasabbak, és mi optimistán várjuk a Kaposvár elleni nyitányt. Tavaly, még a másodosztályban egyszer sem tudtuk megverni őket, most arra készülünk, hogy véget vessünk ennek a sorozatnak.

A várható összeállítások
Kaposvár: Balajcza - Finta, Zahorecz (Nagypál), Mező, Farkas - Bank, Máté, Tóth B., Kardos E. (Andruskó) - Jovánczai, Oláh
Vasas: Posza - Molnár Z., Győri, Baranyai, Tóth A. - Rósa H., Rada, Vass Zs., Gaál - Nagy L., Ferenczi

Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.06 0 0 649

Holnap biztos sokan leszünk, sok ismerősöm jelezte, hogy Dombóvárról is jönnek.

Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.06 0 0 648

Még 1 nap!

juno3 Creative Commons License 2004.08.05 0 0 647
Ugy gondolom,hogy piros-kék sál az "ezeket",ezekre a játékosokra értette,de biztosan szerencsésebb lett volna "őket" irni! Én ott leszek,remélem lesz értelme! :)
Előzmény: Muntanitz (646)
Muntanitz Creative Commons License 2004.08.05 0 0 646

kiskun968 illetve juno3!

Roode-blauwe sjaal nevű topiktársatok valóban a két legutóbbi igazolásunkat mosolyogta meg, mivel azonban közvetlenül ezután szó szerint ezt írta: "nagyon szomorú lennék, ha nem vernénk meg ezeket", ez együtt szerintem már kimeríti a lenézés kategóriáját. Pont az "ezek" szóhasználat utal arra, hogy az egész csapatunkat ugyanolyan szánnivaló focisták gyülekezetének tartja, mint az általa kipellengérezett Zsolnait. De nincs nekem nagy bajom ezzel, nem is vontam őt kérdőre a topikotokban, hiszen ahogy írjátok is, ehhez a véleményéhez joga van. De ebben a topikban talán már csak megemlíthetem, hogy nekem bizony ez jött át a szavaiból.

Amúgy nagyra értékelem, hogy benéztetek ide mentegetni egy szurkolótársatokat, és ha lejöttök szombaton, akkor kívánok nektek egy kellemes napot (a meccs végeredményének kivételével, ami inkább számunkra legyen kellemes)! 

Muntanitz Creative Commons License 2004.08.05 0 0 645
Ami még idetartozik az ankétról (bár ezt csak a honlapról tudom), az az, hogy a Rákóczi Magazin a meccs napjától lesz kapható.
Előzmény: kaposvari (644)
kaposvari Creative Commons License 2004.08.05 0 0 644
Fontos (és sajnálatos), hogy olyan mint diák/nyugdíjasjegy megszűnt létezni. 20 év alatt és 60 felett lehet csak kedvezményes belépőt venni. Ezt is mondták a mai ankéton, ahol bemutatták az új játékosokat és mondtak olyat is, hogy lehet majd mezt is vásárolni, biztosan lesz majd tévéközvetítésünk, a klub nem indít idegenbe szurkolói buszokat stb. Az elnökünk szerint mi vagyunk a legszerényebb költségvetésű klub az NB1-ben, Pruki pedig a középmezőnybe várja már a csapatot az első évben is.
Előzmény: Lecso11 (643)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!