Keresés

Részletes keresés

Aryan Ferisse Creative Commons License 2003.07.07 0 0 12
El tudom képzelni, hogy kit... Pontosabban el sem kell képzelnem, anélkül is tudom, mert olvasgatok még pár fórumot az indexen... :DDD
Toffy Creative Commons License 2003.07.06 0 0 11
Sziasztok!
Megjöttem 4 napra. Iszonyú rossz egy cica karmolás arra az újjadra amivel gépelsz... Főleg ha egy Main Coontól kaptad.
A július vége elvileg ránk vonatkozik.
Én is szeretem a HP-t, de csak 1 egy személyt és az sem fő szereplő. :-)
Üdvi minden újnak.
Toffy
Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2003.07.06 0 0 10
Július végére? Ez Magyarországra vagy Angliára vonatkozik?
Előzmény: Kate Walker (9)
Kate Walker Creative Commons License 2003.07.02 0 0 9
Hali!
Attól függetlenül egyébként, hogy imádom Darren Shan-t és a könyveit, rajongok HP-ért is! Szóval ez a kettő nem feltélenül üti magát, és ha azért megnézitek van némi közös a kettőben, pl:kitalációk, izgisek, egy eleinte gyengécske, de a végére bölcs hős fiú a főszerplő...
Amúgy ez még nem az utolsó kötetlesz, mert 9 részes a sorozat. És ez biztos, fel sem merült az íróban, hogy többet írjon. :-(( Amúgy nekem nagyon tetszik a könyv attól függetlenül, hogy jóval gyengébb, mint a Vampiers of Maskarade sorozat és az kicsit életszerűbb is mint ez! De attól függetlenül várom már a 7.részt, ami ha minden igaz július végére várható! Csáó
Aryan Ferisse Creative Commons License 2003.06.29 0 0 8
Sziasztok!

Juj de jó! Most fedeztem fel, hogy van Darren Shanos fórum! Én is nagy rajongója vagyok a Vámpírkönyveknek! Ráadásul pont most alakult, amikor HP lázban ég a világ!

Üdv: Aryan Ferisse

Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2003.06.29 0 0 7
Én is kerestem már az interneten, de nem találtam. attól még lehet hogy valahol le lehet tölteni...Egyébkénk vannak norrmális Darren Shanos weblapok? Egyet tudok, a darrenshan.com-ot, mert azt beleírtak a könyvekbe, de asse nagy szám.
Guilio Mazarini Creative Commons License 2003.06.28 0 0 6
Halee!

Letölthető könyveket keresek Darren Shantól. Tudna valaki segíteni?

Toffy Creative Commons License 2003.06.25 0 0 5
Sziasztok!

Mostanában jön ki a 7. kötet, de nem az utolsó. Már láttam egy borító tervet a 8. kötetről. Tisztára, mint az Idő kereke sorozatnál 4-et ígértek 16 van eddig...
T.
A WB-nél még eddig semmit nem tudtam meg.

Előzmény: ragnar (4)
ragnar Creative Commons License 2003.06.24 0 0 4
HI. 7. rész mikor jön ki?, az lessz a leguccsó rész?
Toffy Creative Commons License 2003.06.23 0 0 3
Szia!

Tegnap este küldözgettem egy halom embernek és kértem őket, hogy adják tovább. Így is a teveclubban egy halomnak írtam, hogy jöjjön, mert bemutatkozója tartalmazza a Darren Shan nevet.
Várjunk. Holnap szerintem, vagy ma már jön más is. Azért van pár száz ezer Darren Shan rajongó. :-)
Toffy

Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2003.06.23 0 0 2
Szólj annak a 19 embernek, hogy jöjjenek ide:)
Előzmény: Toffy (1)
Toffy Creative Commons License 2003.06.22 0 0 1
Szia!

Igen. Én pont e miatt nyitottam meg, mivel nincs igen ilyen topic sehol. Amúgy rengeteg érdeklődő van. Én 19-et ismerek. Ezen kívül a fél teveklub. :-)
Meg azért is itt nyílt, mivel ez a rész elég látogatott és ide kapcsolódik.
Toffy

Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2003.06.22 0 0 0
Hello Toffy!
már rég vártam, hogy megnyiljon egy ilyen topic, csak én nem mertem nyitni, mert úgy láttam senkit se érdekel a téma.Olvastam a vámpírkönyvek 6 részét, és nagyon teccett. Remélem sikeres lesz a topik:-)))))
Toffy Creative Commons License 2003.06.21 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Várok (unk) minden hozzászólás, Darren Shan és Vámpírkönyvek iránt érdeklődő és rajongókt ide.
T.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!