Keresés

Részletes keresés

cattish22 Creative Commons License 2007.07.01 0 0 1566

Nem hiszem, hogy botoxos lenne, én közelről láttam (a két színpad közti folyosón), nagyon ráncos a nyaka és kráteres az arca. Ha botoxos is lenne, akkor kontár plasztikai sebészhez jár, amit nehezen hiszek...

Tényleg nagyon jó volt a tegnapi buli, fél év múlva találkozunk!

(Az énekelős lányka pólója pedig egyenesen király volt :-) )

Előzmény: andzsin (1563)
TundeNyuszi Creative Commons License 2007.07.01 0 0 1565
Szerintem nem kell mindent elhinni a kontár indexes stb 'újságíróknak'...
Nina69 Creative Commons License 2007.07.01 0 0 1564
Szerintem a mindennap egy koncert vs némi pihenés dolognak több köze van hozzá.
andzsin Creative Commons License 2007.07.01 0 0 1563
de miért???

cikk az indexen:
http://index.hu/kultur/showbiz/kapcsolat070/

ezek szerint Bryan is botoxos????
Előzmény: Nina69 (1562)
Nina69 Creative Commons License 2007.07.01 0 0 1562
Rettenetesen le volt fogyva.
Előzmény: andzsin (1555)
andzsin Creative Commons License 2007.07.01 0 0 1561
volt aki digit. kamerával dolgozott:) én is gondolkodtam rajta, hogy csak ezért veszek egyet:)
Előzmény: bourne76 (1560)
bourne76 Creative Commons License 2007.07.01 0 0 1560

Cijasztok!!

A tegnapi koncert sztem is fergeteges volt!!!:D

Én is a B-stage-nél álltam-először kicsit sajnáltam is,h nem sikerült közvetlenül a nagyszínpadhoz jutnunk-de hál'Istennek Bryan mindössze pár méterre volt tőlünk-és ez mindenért kárpótolt:) Végre egész közelről láthattam,"tetőtől talpig",ami már önmagában is tök jó volt,pláne,h csomószor 1az 1ben az ember szemébe nézett:)

Az elején én is a földről tápászkodtam fel...bár,őszintén szólva nem akartam elhinni,amikor-még mindössze (csak)negyed9volt- jobbról-balról azt hallom:"nézd má' ,itt van, itt jön"...:P  Amúgy jobb is volt,h korán kezdődött,és nem mondjuk 9után,mert így a vidékről jött barátnőm is végig tudott maradni.

Lehet,h túlzás,de számomra élvezetesebb is volt,mint a novemberi,ott ugyanis anno ülőhelyünk volt-de rájöttem,jobb az álló-még annak ellenére is,h elég alacsony vok...:P

Jaj,még annyit:nem tudna valamelyikőtök küldeni néhány képet?Tudnillik mi tegnap okosan otthonhagytuk a fényképezőgépet...:S

pele_nka Creative Commons License 2007.07.01 0 0 1559
ja, a let's make a night és a 69 között volt a back to you is - ez kimaradt az előbb
Előzmény: pele_nka (1548)
12 cvb Creative Commons License 2007.07.01 0 0 1558

Sziasztok ! Mit mondjak....Voltam már jópár nagy koncerten és megszámolni se tudnám mennyi más egyéb bulin /PUF-tól- Iron Maidenig/, de ez a teganap esti nagyon veri az eddigieket. A fickó annyira emberi, annyira profi hogy teljesen ledöbbentem. Eddig előben nem láttam csak a számait szerettem.

Szerintem nagyon, nagyon jó volt ! Kár lett volna kihagyni !!!

totopad Creative Commons License 2007.07.01 0 0 1557

Hát igen, a közönséggel volt némi probléma. A lökdösődés meg tolakodás, meg a pofátlanúl elémállást, már megszoktam, de az azért komoly, hogy szinte lenéztek, amiért mertem énekelni a dalokat! A nyitásnál Bryan kétszer még rám is mosolygott, elöször nem vágtam, miért, gondoltam tetszett neki a kék -bryanes- pólóm :D aztán körbenéztem és szinte csak én énekeltem a b-stage körül, mindenki más csak örjöngött, meg fotózott :( Aztán a koncert közben elölről már lehetett hallani a közönséget, de körülöttem 1-2 csajon kívűl inkább csak álltak és néztek az emberek.

andzsin Creative Commons License 2007.07.01 0 0 1556
http://tv2.hu/2007-06-30/Felmillio_embert_varnak_a_Bryan_Adams_koncertre_VIDEO_INTERJuK/

érdemes megsasolni...bár a sajtótájékoztatót leadhatták volna egészben is...
andzsin Creative Commons License 2007.07.01 0 0 1555
miért, mi történt vele ősszel?
Előzmény: Nina69 (1547)
andzsin Creative Commons License 2007.07.01 0 0 1554
Sok koncerten voltam már és mindig sajnáltam szegény nyugati zenészeket, hogy a nagy csönd válaszol nekik, mert senki nem beszél és ért angolul. Ez volt az első alkalom, amikor a magyar közönségnek angol hangja volt, legalábbis az első 50m-en. Ennek örültem. Jó persze még messze vagyunk attól, hogy egy stadion énekeljen angolul, de a remény hal meg utoljára...

Az leendő angol nyelvtanár csajszival jól járt és mi is, mert legalább nem égtünk le. Egyrészt a szám szövegét végig tudni kellett, sztem nem sokan tudták, a másik, hogy egyébként is gyorsan kell pörögnie az ember szájának, szóvel nem eccerűűű...de ügyes volt a lány, láttam tetszett Bryannek is.

A hangosítás ugyan nem vol tökély, de elment kategória.

A kordonokat nem értettem, minek kellett felszabdalni a tömeget. Azt sem, hogyha valaki koncertre jön, akkor miért a haverjai hülyeségeivel van elfoglalva és pofázik egész végig. És azt sem, hogy a dohányosoknak miért nem lehet tekintettel lennie a többiekre, nem hiszem el, hogy 2 óráig nem lehet kibírni.

Bryan: hozta a kötelező formáját. Profi a pasas, egy igazi ZENÉSZ. Thx.
Előzmény: cisco22 (1544)
pele_nka Creative Commons License 2007.07.01 0 0 1553
ez tényleg borzalmasan hangzik egy környezetvédő esetében
Előzmény: TundeNyuszi (1552)
TundeNyuszi Creative Commons License 2007.07.01 0 0 1552
Hummer?! Nemá.
Előzmény: totopad (1551)
totopad Creative Commons License 2007.07.01 0 0 1551

Azta! Én a B-stage mellett álltam közvetlenűl. Ilyen közelről, mit ne mondjak, felejthetetlen élmény volt. Ráadásúl hazafele jövet, lényegében a villamossal egyetemben közlekedett a srácok Hammerje és végig üvöltötték a körutat! :D De maga  a koncert is tökéletes volt. Elől meglepő mondon, mindent lehetett hallani -sokkal rosszabbat vártam- és látni is. Minden elismerésem a szervezőké! Rúzsa Magdi is megér egy strófát, mert benne meg pozitívan csalódtam, jól nyomja a csaj!

Ja off.: mellettem azt rebesgették, hogy jövőre a Bon Jovi jön, az lenne csak az igazi júnisi karácsony! :D

cs1mpok Creative Commons License 2007.07.01 0 0 1550
Én elöl álltam hál istennek pont egy vonalban a B-Staggel, így az elején meg a végén kb 15 méterről láttam a srácokat; hát meglepő volt, főleg hogy kb du. 6-ra mentem ki :)
Valahogy Magdi után olyan hirtelen belekezdtek, hogy szinte fel se volt készülve az ember rá, még lehetett volna egy kicsit várattatni a tömeget, hogy fokozódjon a hangulat; pl én sokadmagammal a földről tápászkodtam fel, amikor ordították, hogy ott vannak :)

A hang először nekem is rossznak tűnt, de csak addig, amíg a B-stagen játszottak, utána viszont nem volt bajom vele. A színpadra felhívott csaj nem vallott szégyent, sőt kifejezetten jó volt. Számok is királyak voltak, úgyhogy jó volt az egész.
tölgy Creative Commons License 2007.07.01 0 0 1549
szuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper volt!
lendülete, mosolya, hangja, játékossága, és dinamika végig!

ahol mi voltunk /kb közepe a második kivetítőnél-fa zavart, meg a hülye lufik-h. jól lássam, de itt mindenki mozgott, énekeltek is páran, szóval semmi béna álldogálás!
nem is lehetett!
igazán magávalragadó volt!

csúcs ez a srác!!! majdnem azt mondtam: Isten!:-)

de nem erre tör! csak egy srác, aki élvezi ma is a zenélést, nem mű a mosolya.

nagyon örültem h. láthattam-hallhattam élőben ismét!:-)
pele_nka Creative Commons License 2007.07.01 0 0 1548
egyetértek, de sejteni lehetett, hogy az idővel lezárt kordonon belüli területre nem csak a BA-fanok keménymagja jut be, akik amúgyis a 200ezer embernek csak jó ha 5-10%-át tették ki. Akik bejutottak, azok meg talán 3%-ot. Szóval nekik kellett volna nagyon észnél és partnernak lenni, nekem nehéz volt a kordonon kívül :(

kicsit érződött valóban, hogy jobb hangulatot szeretne, de roppant profi és roppant szerény - le a kalappal előtte!

Amúgy a set list, ha nem tévedek ez volt, némi kihagyással közel azonos a májusi dublinivel pl

http://www.bryanadams.nu/concert/

***b-stage***
There Will Never Be Another Tonight
Can't Stop This Thing We Started
Please Forgive Me
The Best Of Me (walks to mainstage)
***b-stage***

Somebody
18 Til I Die
Let's Make A Night To Remember
Summer Of '69
Have You Ever Really Loved A Woman?
Everything I Do
Cuts Like A Knife
When You're Gone
It's Only Love
Heaven
The Only Thing That Looks Good On Me Is You
Cloud #9
Run To You

***b-stage***
There's Gonna Be Some Rockin (AC/DC cover)
Seven Nights To Rock
She's Only Happy When She's Dancin
***b-stage***

***BA acoustic***

Straight From The Heart
All For Love

Nina69 Creative Commons License 2007.07.01 0 0 1547
El tudnám viselni az évi 3 Bryan koncertet. Most még túlságosan a hatása alatt állok, az egyetlen értelmes dolog mely eszembe jut azon kívül, hogy mennyire szeretem ezeket az embereket, az az, hogy Bryan sokkal jobban néz ki, mint novemberben. Akkora kő esett le a szívemről, amikor megláttam a színpadon, mosolyogva, életerősen, és kerekebb arccal:)
Jó, most sem az igazi még, de alakul.
Unit21 Creative Commons License 2007.07.01 0 0 1546

Tényleg rossz volt hátul a hang?? Ezt szomorúan hallom :( Annak viszont örülök, hogy tényleg a Hősök teréig állt a nép. Vajon mennyien lehettek?

Én csak annyit tudok mondani, hogy szokás szerint baromi jók voltak! :)

És tudom, hogy ez nem vigasztal, de sztem Bryan nem nagyon látta, hogy hátul mi folyik.

daroki75 Creative Commons License 2007.06.30 0 0 1545

Sziasztok!

Nem vagyok rajnongója,de ma úgy döntöttem,hogy megnézem a koncertjét.Nem csalódtam benne,nagyon tetszett,cool a csávó:)Ismertem pár számát,videoklipjét,de igazából sosem fogott meg a zenéje.Ma viszont így élőben látni,hatalmas élmény volt számomra:)Nagyon tetszett a közvetlensége,mókás fickó és végig nagyon tisztán,szépen énekelt:)Örülök,hogy elmentem,különben bánhatnám:)

cisco22 Creative Commons License 2007.06.30 0 0 1544
Bryan Adams - Kapcsolat koncert.

Ez vmi egészen fantasztikus produkció volt. Nagyon tud a csávó - és természetesen muzsikus társai. Olyan lendülettel és örömmel játszik(nak), hogy én ilyet eddig egyedül Phil Collins-nál láttam. Igazából ezután sajnálom, hogy annó novemberben nem mentem ki, amikor itt volt.

Csak ezzel a magyar közönség fogalmával kéne valamit kezdeni. Tehát amikor kicsit interaktívabb a koncert akkor úgy is kéne viselkedni. Látszott nem egyszer BA arcán, hogy hát mi van gyerekek, nem tudjátok ezeket a nagyon népszerű dalokat? MEg nem is a szöveg, de amikor elkezd játszani a közönséggel kéne venni a lapot. Én hátul álltam a Hősök trerénél lévő kivetítő elött olyan 20 méterre kb. Hát egy hölgy volt meg a párja aki úgy nem állt ott mint egy rakás krumpli hanem jól érezték magukat

Szerencsére a When you gone számhoz sikerült egy korrekt hölgyet kiválasztani.

A végén pedig ez a She's only happy when she dancin'-hez a hölgyek színpadra csábítása nagyon ügyes húzás.

Nagyon nagy buli volt. Sokat is játszott. Közel 2 órát, emlékszem annó tavaly Pink játszott 80 percet ippeg hogy, alsó hangon.

Sztem az eddigi legjobb kapcsolat koncert volt.

Egy biztos ha legközelebb jön én ott leszek.

Ja és amit még szerettem, hogy csomó emberre beszéltem hogy jöjjön stb erre hogy jó ráérünk még 9 előtt úgyse kezd, erre 20:20 körül rápendített a There Won't be another tonight-ra tongue.gif

Ja2 :) A hangot hagyjuk. Borzalmas volt, de igazából nem érdekelt mert annyira magával ragadott Bryan lendülete :)
Nina69 Creative Commons License 2007.06.30 0 0 1543
Kapcsolatokkal. Így megy ez. Irigy vagyok.
Előzmény: TundeNyuszi (1541)
Agassi Fan Creative Commons License 2007.06.30 0 0 1542

Köszi az infokat!

Mindenkinek jó szórakozást ma estére!!!

Előzmény: TundeNyuszi (1534)
TundeNyuszi Creative Commons License 2007.06.30 0 0 1541
És honnan szerez az ember arany VIP jegyet? ÉS minek találkozik Bryan Adams-szel, ha azt se tudja, ki az??
Amúgy a B-stage-t egy haverom mondta, hogy úgy látta, hogy lesz, szóval ha mégse lesz, ne kövezzen meg engem senki :)
Előzmény: Nina69 (1539)
tölgy Creative Commons License 2007.06.30 0 0 1540
én is ugy fogom látni, és sokezren szintén!
/és nem nyertem VIP jegyet, de sebaj!/
szuper lesz!!!!!!

mert eljön, és nekünk énekel!! itt és ma!!

hurrááááááááááááá!
Előzmény: Nina69 (1538)
Nina69 Creative Commons License 2007.06.30 0 0 1539
Egy barátom most hívott, hogy arany vip jegye van, találkozni is fog Bryannel. Még a nevét sem tudja rendesen leírni! Az élet igazságtalan. De nagyon.
Nina69 Creative Commons License 2007.06.29 0 0 1538
Jó szórakozást mindenkinek holnapra. Én sajnos csak a kivetítőn látom majd Bryanékat, mert anyummal megyek, aki nem tudna ott állni egész nap. Mivel azonban neki köszönhetem, hogy Bryan rajongó vagyok, ez a minimum.
Szóval tomboljatok ott az orra előtt helyettem is:)
letsmakeanight Creative Commons License 2007.06.29 0 0 1537

Sziasztok, holnap találkozunk!!!!!!!!

Tök jó híreka  koncertről, köszi!

Mindenki aludjon jól (már ha tud) és gyűjtsétek az energiát holnapra!

Unit telefonon tartjuk a  kapcsolatot és drukkolj,hogy simán feljussunk BP-re dugó nélkül.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!