Keresés

Részletes keresés

oolong Creative Commons License 2006.06.12 0 0 4180
Ma háromkor játszanak a japánok az ausztrálokkal. Aki tudja nézze! :D
oolong Creative Commons License 2006.06.12 0 0 4179

Kisebb negatívumoktól eltekintve, nagyon tecc! :D

Sajna a középső képet azért nem kedvelem annyira, mert szerintem az a sapesz szörnyen áll Jui fején, a másik, kalapos verziót sokkal jobban szeretem. Amúgy nagyon cool (főleg ugye a szemüvegesen...) :)

A videók viszont tényleg nagyon funny-k! Köszönet értük!

Előzmény: harpokratesz (4178)
harpokratesz Creative Commons License 2006.06.09 0 0 4178

Kawaii Juiiiiii !  

hínye, ilyen jó civil képet most látok először róla, a többi meg ráadás:)

oolong, biztos neked is nagyon teccc!:)))

jui 1jui 2jui 3
harpokratesz Creative Commons License 2006.06.09 0 0 4177

ha valaki akar Gackt Beauty Clinic reklámot nézni, íme:

http://www.excite.co.jp/News/video_news/g060612.html?player=wmp&rate=500

harpokratesz Creative Commons License 2006.06.09 0 0 4176

én még feltöltök egy másik Vidoll fanvideót, tulajdonképp ugyanaz, mint az előző, csak ez Tero-ról szól, egy kevés Jui is van benne (a legelején fagylaltot nyal és ilyen fehér kapucnis pulcsiban járkál, és egy jó jelenet mikor vasal és Tero a saját orrába dugja a konnektort). Tero végig hülyül, sok jelenetet a kisfilmjükből vágtak be (Black Fairy), abban valami szerelőt alakít parókában. A legcukibb rész, mikor Tero kiköltözik a utcára, ahol a járdán egy papírdobozokkal elkerített szobát kreáltak neki, közben visual jelmezben riogatja a gyanútlan járókelőket. DE a zene a lényeg, a zenei aláfestés, ami marha jó alatta: Hide (az X Japan-es) Beauty and Stupid c. száma.

Ilyen vicces fiúkák ezek a Vidoll-ék, de a legnagyobb marhulást a Homo Crash Trap PV -ben követték el, én majd beszarok mindig a röhögéstől mikor nézem, bár ott Yukine a főszereplő, őt szívatják végig és a kisfilmben is. lehet, hogy Yukine ezért szállt ki a bandából?:)))))

Vidoll - Tero (fanvideo)

harpokratesz Creative Commons License 2006.06.09 0 0 4175
drukkoljunk nekik, benne vagyok:)
Előzmény: Sárkány (4174)
Sárkány Creative Commons License 2006.06.09 0 0 4174

Én szurkolok azért...

harpokratesz Creative Commons License 2006.06.09 0 0 4173
oolong: nézheted a mail-edet, vipmail-ra ment.
Előzmény: oolong (4171)
harpokratesz Creative Commons License 2006.06.09 0 0 4172

oké, küldöm.

azért az hozzátartozik a nagy igazsághoz, hogy anno én is néztem foci vb-ket és drukkoltam is csapatoknak, ha jól emlékszem a hollandoknak és a braziloknak.

most már hidegen hagy, mint sok minden, amit fölöslegesnek gondolok, pl. tévét sem nézek, mióta net van. csak azzal foglalkozom, ami a lelkemnek jól esik.

én hús helyett szóját eszem, ugyanúgy el lehet készíteni és finom.

egyébként a japán kaját sokan szereteik, öcsém mikor kiment, degeszre zabálta magát és attól félt, hogy az összes pénzét eleszi. persze ő imádja a halat és a tengeri szörnyeket.

ital jöhet bármi, csak nem bírom, úgyhogy mértékkel...

Előzmény: oolong (4171)
oolong Creative Commons License 2006.06.09 0 0 4171

harpo: köszi

foci....nem vagyok egy nagy sportfan, de a focivébéket mindig nézem....mellesleg felfedeztem tegnap éjjel, hogy az iwiwen lehet pontokkal fogadni a csapatokra.....meg is tettem a japán, a korea és a holland meccseket (ők a favoritom már vagy 20 éve) :)

kíváncsi vagyok, hogy jön be a tippem

meettel kapcsolatban meg: harpo, a kaját megoldjuk majd, már csak az a kérdés, hogy egy jó kis bornak ellen tudsz-e állni :D

harpokratesz Creative Commons License 2006.06.09 0 0 4170
hogy miket esznek ezek az ázsiaiak, elképesztő. Japánban dolgozó rokonom már majmot is evett vendégségben, nem akarta megbántani a házigazdát, valahogy letuszkolta magába, némi rossz érzéssel. a japik különben sok nyers húst is fogyasztanak, és nemcsak a halat. a tengeri szirszarokat még élve is megeszik (ha kisebb valami). koreaikról ne is beszéljünk, aki látta az Oldboyt, az tudja. kínaiak meg kígyót, békát, skorpiót...
Előzmény: Sárkány (4168)
harpokratesz Creative Commons License 2006.06.09 0 0 4169
az is jó, ha a kertet lelegelhetem:D
Előzmény: Sárkány (4168)
Sárkány Creative Commons License 2006.06.09 0 0 4168

Mondjuk én sem vagyok egy fitnesszbuzi, semmit sem sportoltam (eddig), ősszel kendót tervezek. De nézni szeretem.

Akkor főzünk neked zöldet, ne aggódj.

Előzmény: harpokratesz (4167)
harpokratesz Creative Commons License 2006.06.09 0 0 4167

engem qvára nem érdekel a foci és semmilyen sport. mondjuk csinálni nem rossz, de nézni?:XD     azért az ázsiaiakat itt meglesem a fotón:)

akkor előre szólok, hogy 15 éve vegetáriánus vagyok, csak húst és zsírt nem eszem, minden mást igen. ja, és a kínai és japán kaját utálom:)  nem könnyű velem:D

Előzmény: Sárkány (4165)
harpokratesz Creative Commons License 2006.06.09 0 0 4166

ha gondolod, újra elküldhetem. live felvétel és drámai hangulatú. nekem nagyon tetszik.

új Vidoll-tól ne várj sokat, főleg ha ismered a korábbi cuccaikat. szerintem nem full ami fent van tonberry-n, mert maxi single-nek kellene lennie. talán lesz még egy bővített verzió. tulajdonképp már a Deathmate se volt valami hűde, ami nem is tavalyi EP, hanem idei, január 1-én jelent meg. a két legjobb dal róla az, amihez már akkor készítettek klipet (Chocoripeyes és Shutdown). ezeket a videókat szerezd meg, mert tényleg nagyon jók.

Előzmény: oolong (4164)
Sárkány Creative Commons License 2006.06.09 0 0 4165

Indul a foci.

Ismerkedjünk a résztvevőkkel.

korea 

japik 

A koreaiaknál még nincsenek képek. Hétfőn Japán meccs lesz, aszem a Horvátországgal játszanak.

Ja és hétvégén nélam ugye meet lesz főzőcskével. A következőre Harpot is beszervezzük...

oolong Creative Commons License 2006.06.09 0 0 4164

Nem emlékeztem erre a levélre....és megnéztem a céges gépet is, de azon se találtam a dalt... :(

Éjjel kész lett a Vidoll....ha hazaértem meghallgatom. Már kíváncsi vagyok nagyon!

Előzmény: harpokratesz (4162)
harpokratesz Creative Commons License 2006.06.08 0 0 4163

megnéztem a 3 új Vidoll PV-t, jók. érdekes, hogy a tavalyi maxi single (Deathmate)dalaihoz utólag, vagyis most készítették el klippeket, de kettőhöz már az album megjelenésekor (azok a legjobbak és Jui olyan szexi bennük, hogy ihajjj:)

az 1. klip szokásosan zúzós

a   2. klipben van elmegyógyó és kényszerzubbony,  Jui-t a zártosztályra!!    

a   3. klip mesevilág, cicavízió - aranyos, jópofi.

harpokratesz Creative Commons License 2006.06.08 0 0 4162

jajj, azok vannak bizony, én a Kisaki Project live-okon vettem észre, pedig ott nem is mosolyog:))

múltkor küldtem neked email-ben egy dalt, ahol Tero zongorázik és Jui énekel, más hangszer nincs. megkaptad, mert pont akkor volt, mikor nem volt képernyőd?

Előzmény: oolong (4161)
oolong Creative Commons License 2006.06.08 0 0 4161
Nagyon kis hülyék, de persze pont ez a jó. :)
Eddig észre se vettem milyen kis gödröcskéi vannak Juinak mikor mosolyog.....
Előzmény: harpokratesz (4160)
harpokratesz Creative Commons License 2006.06.08 0 0 4160
harpokratesz Creative Commons License 2006.06.08 0 0 4159
biztos láttad, az iwiw-re regisztráltak jó pár jrock zenészt a sound of japanese-sek. khmm (ez avéleményem), fent van az egész Dir en grey tagság, meg Gara, stb. Gara-nál jók a képek, érdemes leszedni:) 
Előzmény: oolong (4157)
harpokratesz Creative Commons License 2006.06.08 0 0 4158

mégse göndör, csak belelóg a feje a virágos háttérbe:XD

megnéztem: fel nem ismertem volna, hogy őszinte legyek, nagyon civil:)

sose hallottam még beszélni, klassz az orgánuma, nade aki úgy tud énekelni, annál nem is csoda. a szemüveg engem hidegen hagy, szerintem keveseknek áll jól, de pl. Jui-nak igen.

ki az az Annmarie???  ezt az egy szót értettem az interjúból. gondolom, az a hölgy lehet, aki az emlegetett PV-t ihlette. az egyik legszebb BT klip.

közben elkezdtem tölteni a Vidoll-t, jó egy óra:)

Előzmény: harpokratesz (4156)
oolong Creative Commons License 2006.06.08 0 0 4157

nem göndör!!!! az csak a falon lévő valami :)))))))))))))))

de elsőre én is azt hittem h leia organa frizurája van *fuldoklik a röhögéstől*

hihihiiiiiiiiiiiiiiii

Előzmény: harpokratesz (4156)
harpokratesz Creative Commons License 2006.06.08 0 0 4156

de itt göndör a haja, meg ez a smicisapka:)

5 perc:)

Előzmény: oolong (4153)
oolong Creative Commons License 2006.06.08 0 0 4155

Én is baromira meglepődtem. Közben kész a feltöltés:

Atsushi szemüveges interjú
Előzmény: harpokratesz (4154)
harpokratesz Creative Commons License 2006.06.08 0 0 4154
hát mindenkiről kiderül, hogy szemüveges, beszarok:XD    állítólag Gara is az:)
Előzmény: oolong (4153)
oolong Creative Commons License 2006.06.08 0 0 4153

ÚRISTEN!!!!!!! Olyat láttam, hogy mindjárt elájulok.........

Igazi szemüveges Atsushit!!!!......... Ahhh adjatok levegőt!....... :))))))))))))

Fel is töltöm a teljes interjút, hogy ti is lássátok. Ízelítőnek itt egy nem túl jó minőségű kép:

harpokratesz Creative Commons License 2006.06.08 0 0 4152

oké, majd holnap feltöltöm.

mondjuk semmi különös, marháskodás végig, ami többnyire az öltözőjükben zajlik, meg néhány koncert és egy PV bevágás. a zene borzalmas alatta, valami nyugati vacak. Jui-t persze meg kell zabálni (mint mindig), tanul röpülni (mer' olyan a jelmeze) és tanulgat Tero gumilapján dobolni, de röhögve félredobja, a végén meg 'hány':))

Tero nemcsak csodadobos, de imádja a zongorát és jól tud is rajta, néhány Vidoll dalban ő klimpírozik.

juijui
Előzmény: oolong (4151)
oolong Creative Commons License 2006.06.08 0 0 4151

Én szívesen belepislantanék, de csak ha nem túl macera feltölteni. :)

arigatou

Előzmény: harpokratesz (4150)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!