Sajna a középső képet azért nem kedvelem annyira, mert szerintem az a sapesz szörnyen áll Jui fején, a másik, kalapos verziót sokkal jobban szeretem. Amúgy nagyon cool (főleg ugye a szemüvegesen...) :)
A videók viszont tényleg nagyon funny-k! Köszönet értük!
én még feltöltök egy másik Vidoll fanvideót, tulajdonképp ugyanaz, mint az előző, csak ez Tero-ról szól, egy kevés Jui is van benne (a legelején fagylaltot nyal és ilyen fehér kapucnis pulcsiban járkál, és egy jó jelenet mikor vasal és Tero a saját orrába dugja a konnektort). Tero végig hülyül, sok jelenetet a kisfilmjükből vágtak be (Black Fairy), abban valami szerelőt alakít parókában. A legcukibb rész, mikor Tero kiköltözik a utcára, ahol a járdán egy papírdobozokkal elkerített szobát kreáltak neki, közben visual jelmezben riogatja a gyanútlan járókelőket. DE a zene a lényeg, a zenei aláfestés, ami marha jó alatta: Hide (az X Japan-es) Beauty and Stupid c. száma.
Ilyen vicces fiúkák ezek a Vidoll-ék, de a legnagyobb marhulást a Homo Crash Trap PV -ben követték el, én majd beszarok mindig a röhögéstől mikor nézem, bár ott Yukine a főszereplő, őt szívatják végig és a kisfilmben is. lehet, hogy Yukine ezért szállt ki a bandából?:)))))
azért az hozzátartozik a nagy igazsághoz, hogy anno én is néztem foci vb-ket és drukkoltam is csapatoknak, ha jól emlékszem a hollandoknak és a braziloknak.
most már hidegen hagy, mint sok minden, amit fölöslegesnek gondolok, pl. tévét sem nézek, mióta net van. csak azzal foglalkozom, ami a lelkemnek jól esik.
én hús helyett szóját eszem, ugyanúgy el lehet készíteni és finom.
egyébként a japán kaját sokan szereteik, öcsém mikor kiment, degeszre zabálta magát és attól félt, hogy az összes pénzét eleszi. persze ő imádja a halat és a tengeri szörnyeket.
ital jöhet bármi, csak nem bírom, úgyhogy mértékkel...
foci....nem vagyok egy nagy sportfan, de a focivébéket mindig nézem....mellesleg felfedeztem tegnap éjjel, hogy az iwiwen lehet pontokkal fogadni a csapatokra.....meg is tettem a japán, a korea és a holland meccseket (ők a favoritom már vagy 20 éve) :)
kíváncsi vagyok, hogy jön be a tippem
meettel kapcsolatban meg: harpo, a kaját megoldjuk majd, már csak az a kérdés, hogy egy jó kis bornak ellen tudsz-e állni :D
hogy miket esznek ezek az ázsiaiak, elképesztő. Japánban dolgozó rokonom már majmot is evett vendégségben, nem akarta megbántani a házigazdát, valahogy letuszkolta magába, némi rossz érzéssel. a japik különben sok nyers húst is fogyasztanak, és nemcsak a halat. a tengeri szirszarokat még élve is megeszik (ha kisebb valami). koreaikról ne is beszéljünk, aki látta az Oldboyt, az tudja. kínaiak meg kígyót, békát, skorpiót...
engem qvára nem érdekel a foci és semmilyen sport. mondjuk csinálni nem rossz, de nézni?:XD azért az ázsiaiakat itt meglesem a fotón:)
akkor előre szólok, hogy 15 éve vegetáriánus vagyok, csak húst és zsírt nem eszem, minden mást igen. ja, és a kínai és japán kaját utálom:) nem könnyű velem:D
ha gondolod, újra elküldhetem. live felvétel és drámai hangulatú. nekem nagyon tetszik.
új Vidoll-tól ne várj sokat, főleg ha ismered a korábbi cuccaikat. szerintem nem full ami fent van tonberry-n, mert maxi single-nek kellene lennie. talán lesz még egy bővített verzió. tulajdonképp már a Deathmate se volt valami hűde, ami nem is tavalyi EP, hanem idei, január 1-én jelent meg. a két legjobb dal róla az, amihez már akkor készítettek klipet (Chocoripeyes és Shutdown). ezeket a videókat szerezd meg, mert tényleg nagyon jók.
megnéztem a 3 új Vidoll PV-t, jók. érdekes, hogy a tavalyi maxi single (Deathmate)dalaihoz utólag, vagyis most készítették el klippeket, de kettőhöz már az album megjelenésekor (azok a legjobbak és Jui olyan szexi bennük, hogy ihajjj:)
az 1. klip szokásosan zúzós
a 2. klipben van elmegyógyó és kényszerzubbony, Jui-t a zártosztályra!!
jajj, azok vannak bizony, én a Kisaki Project live-okon vettem észre, pedig ott nem is mosolyog:))
múltkor küldtem neked email-ben egy dalt, ahol Tero zongorázik és Jui énekel, más hangszer nincs. megkaptad, mert pont akkor volt, mikor nem volt képernyőd?
biztos láttad, az iwiw-re regisztráltak jó pár jrock zenészt a sound of japanese-sek. khmm (ez avéleményem), fent van az egész Dir en grey tagság, meg Gara, stb. Gara-nál jók a képek, érdemes leszedni:)
mégse göndör, csak belelóg a feje a virágos háttérbe:XD
megnéztem: fel nem ismertem volna, hogy őszinte legyek, nagyon civil:)
sose hallottam még beszélni, klassz az orgánuma, nade aki úgy tud énekelni, annál nem is csoda. a szemüveg engem hidegen hagy, szerintem keveseknek áll jól, de pl. Jui-nak igen.
ki az az Annmarie??? ezt az egy szót értettem az interjúból. gondolom, az a hölgy lehet, aki az emlegetett PV-t ihlette. az egyik legszebb BT klip.
mondjuk semmi különös, marháskodás végig, ami többnyire az öltözőjükben zajlik, meg néhány koncert és egy PV bevágás. a zene borzalmas alatta, valami nyugati vacak. Jui-t persze meg kell zabálni (mint mindig), tanul röpülni (mer' olyan a jelmeze) és tanulgat Tero gumilapján dobolni, de röhögve félredobja, a végén meg 'hány':))
Tero nemcsak csodadobos, de imádja a zongorát és jól tud is rajta, néhány Vidoll dalban ő klimpírozik.