Keresés

Részletes keresés

mackoj Creative Commons License 2006.09.25 0 0 942
És van egy remek kapusotok is. Honnan is?
Előzmény: CHACAL (932)
angyalhentes Creative Commons License 2006.09.25 0 0 941
Nekem meg a Luton Town stadionjanak gunyneve tetszik: Prehistoric Park. (Gondolom, jo regota nem fejlesztettek rajta semmit.)
Előzmény: Kola (937)
a szurkoló Creative Commons License 2006.09.25 0 0 940

szerintem baromság a 2argentínra kenni a rosszabb szereplést,hiszen képességeikkel és szerintem hozzáállásukkal sincs gond(legalábbis nem hallottunk ilyet)

az ok lehet:

-a csapat körüli felvásárlási mizéria megzavarta a fejeket

-valaki beleszól Pardew munkájába és a 2argentín kell hogy játszon még akkor is ha még nem rázódtak bele az angol bajnokságba vagy más jobb formában lévő játékos játszhatna helyettük(ha van ilyen)

-Pardew játszatja őket csak azért is ill Pardew képtelen olyan rendszert kialakítani ami a 2argentínnal hatékony

Előzmény: Harewood10 (920)
angyalhentes Creative Commons License 2006.09.25 0 0 939
De hol vannak mar azok a dalias idok, amikor mindenki azon elcelodott, hogy tele vagytok skotokkal. :)

(Egyebkent Alonso is baszk, Artetanak nagy spanja.)
Feyd-Rautha Creative Commons License 2006.09.25 0 0 938
Köszönöm az infókat, bár ezt mind tudtam, és csak a trendre utaltam, valamint arra, hogy ez leginkább a Poolnál zavar, mert eléggé kedvelem őket, és sosem felejtem el a Dalglish-korszakot.
Kola Creative Commons License 2006.09.25 0 0 937
n=k

Sőt ezek is (bocs az OFF-ért):

"Shall we sing a song for you?"
Oxford fans to their silent counterparts from Exeter.

"Shall we build a stand for you?"
Exeter's reply (Oxford only have three stands)! (James Porter, England).
Előzmény: Kola (935)
CHACAL Creative Commons License 2006.09.25 0 0 936
Grobbelaar ugyanúgy Durbanben született mint Mark Gonzalez, tehát délafrikai vagyis angol gyarmat. Ezzel az erővel északír is lehetne :))
Előzmény: Martin Vazquez (931)
Kola Creative Commons License 2006.09.25 0 0 935
Nagyon komolyan azok a chant-ek, a Sunderland szurkolóké is: "Who needs Mourinho? We've got Roy Kean-io!!!" :)
Előzmény: mackoj (933)
Feyd-Rautha Creative Commons License 2006.09.25 0 0 934
Így van. Én is szimpatizálok egy-két spanyol, sőt, akár olasz csapattal, de ott sem szívesen látok, mondjuk, angolokat. A klubfutball el fogja veszteni az ízét.
Előzmény: Martin Vazquez (931)
mackoj Creative Commons License 2006.09.25 0 0 933
A BBC-n találtam:

CHANTS OF THE WEEK

"He's just a fat Maradona."
Newcastle fans about West Ham's new signing Carlos Tevez.
CHACAL Creative Commons License 2006.09.25 0 0 932
Kicsit pontosítanám. Nyunyóka nincs már nálunk ahogy Morientes sincs; Mark Gonzalez délafrikai születésű, tán ezért is nem hívják Mauronak; Alonso és Garcia két spanyol de van egy Sissokonk az Egyenlítő környékéről (kinek nincs?), és egy halvány brazilunk is. Kábé ennyi latinvonalast bármelyik angol edző csapatában is találhatsz, de mi ezt egy spanyol edzővel produkáljuk. Ahhoz képest királyság :)
Előzmény: Feyd-Rautha (927)
Martin Vazquez Creative Commons License 2006.09.25 0 0 931

én sem szeretem ezt, holott imádom a spanyolokat. jobban örülnék, ha Fabregas, Garcia, Alonso meg a többi hispán mondjuk Madridban nyomná Cassano, Emerson és Beckham helyén. régi szép idők, kettő, aztán max. három légiós egy csapatban. mondjuk Angliában nem sok légióst foglalkoztattak, főképp a szigetországi arcokat nyomatták. a faszt nem, Grobelaar :)

Előzmény: Feyd-Rautha (927)
Feyd-Rautha Creative Commons License 2006.09.25 0 0 930
Katalánok, baszkok érnek?:)
Előzmény: angyalhentes (929)
angyalhentes Creative Commons License 2006.09.25 0 0 929
Maximum Valente miatt, Arteta baszk es Skociaban edzodott. :)

De lassan tenyleg mi leszunk a legbritebb csapat, meg veluk egyutt is.
Előzmény: Feyd-Rautha (928)
Feyd-Rautha Creative Commons License 2006.09.25 0 0 928
Most esik le, hogy sunyi módon Arteta miatt mosakodsz...
Előzmény: angyalhentes (926)
Feyd-Rautha Creative Commons License 2006.09.25 0 0 927
Hát, nem tudom, mondjuk az arsenalos franciákat lassan megszoktam, de nekem nagyon furcsa, hogy az angol foci egyik zászlóshajójának számító Liverpoolban Gonzalesek, Garciák, Alonsók, és Nunezek (bocs, ha valakit rosszul írtam) hasítják a füvet. Sajnálom ezt a trendet, de a foci is globalizálódik. Lassan nem lesz semmi különbség az élbajnokságok között.
Előzmény: angyalhentes (926)
angyalhentes Creative Commons License 2006.09.25 0 0 926
Viszont azt elerik, hogy mar a franciak es a spanyolok is jofejnek tunnek majd.
Előzmény: Feyd-Rautha (925)
Feyd-Rautha Creative Commons License 2006.09.25 0 0 925
Én sem tudom, mit kezdek majd egy Coloccini, Maniche, Saviola, Adriano, Cassano tengelyű Villával. Azért remélem, O'Neill nem száll el nagyon. És remélem a West Ham is kilábal majd ebből az argentin-mániából. Pedig milyen qrwa jó kis keret volt ez.
Előzmény: zeuszka (924)
zeuszka Creative Commons License 2006.09.25 0 0 924
Hát bazmeg, ha ezek bekövetkeznek, tényleg nem nézek több focit. Legalábbis Premiershipet nem.
Előzmény: Feyd-Rautha (923)
Feyd-Rautha Creative Commons License 2006.09.25 0 0 923
Kicsit tartok ettől egyébként a Villa esetében is, főleg a Saviola-ügy óta.
Előzmény: mackoj (919)
zeuszka Creative Commons License 2006.09.25 0 0 922
Csak nem...
Feyd-Rautha Creative Commons License 2006.09.25 0 0 921
Ráadásul a pl. a Tevez miatt kimaradó Harewood vagy Zamora az életben nem nyeri vissza az első fordulók formáját.
Előzmény: zeuszka (916)
Harewood10 Creative Commons License 2006.09.25 0 0 920
Van igazság abban amit mondasz, valóban fennáll ennek a veszélye, bár nagyon remélem, hogy ez nem következik be.
Amúgy tényleg az ember eljátszik a gondolattal, mi lett volna ha... - lehet hogy tényleg jobb lett volna, ha Ashton nem töri el a lábát, nem csak azért mert akkor játszhatna (nagyon hiányzik a csapatból) hanem mert akkor minden bizonnyal nem jön a 2 "világsztár". Kezdetben örültem, hogy 2 ilyen remek focista került a klubhoz, holott már akkor lehetett sejteni, hogy a közeljövőben minden bizonnyal felvásárolják a klubot. Most olvastam, hogy az argentinok kitöltik a szerződésüket AP szerint (4 év) pedig Mascherano-t vinné télen a Juve is. (esetleg Camoranesi érkezhetne helyette, bár őt vinné a Portsmouth is)
Persze korántsem biztos h az új tulaj egyeltalán igényt tart AP munkájára, pedig tavaly és tavalyelőtt is bebizonyította, hogy jó edző.
Az viszont tényleg igaz, hogy már 4 meccse mióta a 2 dél-amerikai srác itt van, nem lőtt még csak gólt sem a csapat, és ebből kifolyólag meccset sem nyert... nem beszélve arról hogy a teljesítményük enyhén hagy kivánnivalót maga után...
Nagy kár lenne a tavalyi sikeres csapatot újabb "sztárok" érkezésével szétrombolni, mert a tavalyi szezon megmutatta, hogy újoncként, főleg a fiatalokra építve lehet sikeres csapatot összehozni, és nem kellenek hozzá az úgymond sztárok sem. (lásd FA kupa döntő).
Szerintem a tavalyi évre lehetett volna építeni, nem feltétlenül kellett volna minden áron új befektetőt keresni. Nem mindig az a jó, ha egy csapatba fontmilliókat invesztálnak, mert az nagyon könnyen megbonthatja a csapatszellemet, nem beszélve arról, hogy akármilyen világsztár az illető játékos, korántsem biztos, hogy be tud illeszkedni, és hogy egyeltalán fekszik neki az angol bajnokság. (lásd: 2 argentin)
mackoj Creative Commons License 2006.09.25 0 0 919
Az a helyzet, hogy a West Hamet rövid időn belül felvásárolják. Gakorlatilag mindegy, hogy örmény, izraeli vagy grúz milliomos veszi meg (Esetleg együtt). Ha az átvétel megtörténik, legkésőbb a szezon végén kirúgják Pardewt, eszelős játékosvásárlásba kezdenek, és a West Ham tradicionális brit futballjának vége.
zeuszka Creative Commons License 2006.09.24 0 0 918
Remélhetőleg viszik, csak addigra már haza lesz vágva a West Ham szezonja. És jön majd helyettük Cicinho vagy Camoranesi :(
Előzmény: Kola (917)
Kola Creative Commons License 2006.09.24 0 0 917
Vigyék őket. Amióta a két argentin megérkezett, nem ugyanaz a West Ham, amelyet az előző szezonban láttunk.
Előzmény: zeuszka (916)
zeuszka Creative Commons License 2006.09.24 0 0 916
Mire hozzászoknak, már viszi is el őket a Chelsea, a West Ham meg örülhet majd, ha elcsípi a 12. helyet, ráadásul nem kap értük egy fillért sem. Remek biznisz.
Előzmény: Feyd-Rautha (915)
Feyd-Rautha Creative Commons License 2006.09.24 0 0 915
Angel is figyelmeztette őket (a két argentint), hogy a PL-hez hozzá kell szokni. Ő már csak tudja...
Előzmény: Martin Vazquez (913)
XyRia Creative Commons License 2006.09.23 0 0 914
Valami tenyleg osszezavarodott, pedig a mai meccsen Tevez csak cserekent jott be
A Sky szoveges ertekelese eleg jol rimel par kezdo elvileg huzoemberrol a tamadosorbol
Etherington - No impact
Zamora - No service
Harewood - No chances

Előzmény: Martin Vazquez (913)
Martin Vazquez Creative Commons License 2006.09.23 0 0 913

na, vonjunk mérleget: a két argentin érkezése óta nem rúgtunk gólt, ezt a gyönyörűséget három bajnokin és az egyetlen UEFA meccsen követte el a csapat. eszembe jutott egy mivanha.

mivanha Ashton nem töri el a lábát? talán, akkor Tevez szóba sem jön és vele Mascherano? talán maradt volna a tavaly látott egységes gárda, és akkor most nem a krízishelyzetről, hanem vmi egészen másról beszélnénk. gyanítom, ha nincs UEFA, akkor szépen kivárják, míg Ashton felépül és nem hoznak a múlt és jelen alapján a West Hambe egyáltalán nem illő két világsztárt.

ja, világsztárok, csak most nem látszik.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!