szerintem baromság a 2argentínra kenni a rosszabb szereplést,hiszen képességeikkel és szerintem hozzáállásukkal sincs gond(legalábbis nem hallottunk ilyet)
az ok lehet:
-a csapat körüli felvásárlási mizéria megzavarta a fejeket
-valaki beleszól Pardew munkájába és a 2argentín kell hogy játszon még akkor is ha még nem rázódtak bele az angol bajnokságba vagy más jobb formában lévő játékos játszhatna helyettük(ha van ilyen)
-Pardew játszatja őket csak azért is ill Pardew képtelen olyan rendszert kialakítani ami a 2argentínnal hatékony
Köszönöm az infókat, bár ezt mind tudtam, és csak a trendre utaltam, valamint arra, hogy ez leginkább a Poolnál zavar, mert eléggé kedvelem őket, és sosem felejtem el a Dalglish-korszakot.
Így van. Én is szimpatizálok egy-két spanyol, sőt, akár olasz csapattal, de ott sem szívesen látok, mondjuk, angolokat. A klubfutball el fogja veszteni az ízét.
Kicsit pontosítanám. Nyunyóka nincs már nálunk ahogy Morientes sincs; Mark Gonzalez délafrikai születésű, tán ezért is nem hívják Mauronak; Alonso és Garcia két spanyol de van egy Sissokonk az Egyenlítő környékéről (kinek nincs?), és egy halvány brazilunk is. Kábé ennyi latinvonalast bármelyik angol edző csapatában is találhatsz, de mi ezt egy spanyol edzővel produkáljuk. Ahhoz képest királyság :)
én sem szeretem ezt, holott imádom a spanyolokat. jobban örülnék, ha Fabregas, Garcia, Alonso meg a többi hispán mondjuk Madridban nyomná Cassano, Emerson és Beckham helyén. régi szép idők, kettő, aztán max. három légiós egy csapatban. mondjuk Angliában nem sok légióst foglalkoztattak, főképp a szigetországi arcokat nyomatták. a faszt nem, Grobelaar :)
Hát, nem tudom, mondjuk az arsenalos franciákat lassan megszoktam, de nekem nagyon furcsa, hogy az angol foci egyik zászlóshajójának számító Liverpoolban Gonzalesek, Garciák, Alonsók, és Nunezek (bocs, ha valakit rosszul írtam) hasítják a füvet. Sajnálom ezt a trendet, de a foci is globalizálódik. Lassan nem lesz semmi különbség az élbajnokságok között.
Én sem tudom, mit kezdek majd egy Coloccini, Maniche, Saviola, Adriano, Cassano tengelyű Villával. Azért remélem, O'Neill nem száll el nagyon. És remélem a West Ham is kilábal majd ebből az argentin-mániából. Pedig milyen qrwa jó kis keret volt ez.
Van igazság abban amit mondasz, valóban fennáll ennek a veszélye, bár nagyon remélem, hogy ez nem következik be. Amúgy tényleg az ember eljátszik a gondolattal, mi lett volna ha... - lehet hogy tényleg jobb lett volna, ha Ashton nem töri el a lábát, nem csak azért mert akkor játszhatna (nagyon hiányzik a csapatból) hanem mert akkor minden bizonnyal nem jön a 2 "világsztár". Kezdetben örültem, hogy 2 ilyen remek focista került a klubhoz, holott már akkor lehetett sejteni, hogy a közeljövőben minden bizonnyal felvásárolják a klubot. Most olvastam, hogy az argentinok kitöltik a szerződésüket AP szerint (4 év) pedig Mascherano-t vinné télen a Juve is. (esetleg Camoranesi érkezhetne helyette, bár őt vinné a Portsmouth is) Persze korántsem biztos h az új tulaj egyeltalán igényt tart AP munkájára, pedig tavaly és tavalyelőtt is bebizonyította, hogy jó edző. Az viszont tényleg igaz, hogy már 4 meccse mióta a 2 dél-amerikai srác itt van, nem lőtt még csak gólt sem a csapat, és ebből kifolyólag meccset sem nyert... nem beszélve arról hogy a teljesítményük enyhén hagy kivánnivalót maga után... Nagy kár lenne a tavalyi sikeres csapatot újabb "sztárok" érkezésével szétrombolni, mert a tavalyi szezon megmutatta, hogy újoncként, főleg a fiatalokra építve lehet sikeres csapatot összehozni, és nem kellenek hozzá az úgymond sztárok sem. (lásd FA kupa döntő). Szerintem a tavalyi évre lehetett volna építeni, nem feltétlenül kellett volna minden áron új befektetőt keresni. Nem mindig az a jó, ha egy csapatba fontmilliókat invesztálnak, mert az nagyon könnyen megbonthatja a csapatszellemet, nem beszélve arról, hogy akármilyen világsztár az illető játékos, korántsem biztos, hogy be tud illeszkedni, és hogy egyeltalán fekszik neki az angol bajnokság. (lásd: 2 argentin)
Az a helyzet, hogy a West Hamet rövid időn belül felvásárolják. Gakorlatilag mindegy, hogy örmény, izraeli vagy grúz milliomos veszi meg (Esetleg együtt). Ha az átvétel megtörténik, legkésőbb a szezon végén kirúgják Pardewt, eszelős játékosvásárlásba kezdenek, és a West Ham tradicionális brit futballjának vége.
Mire hozzászoknak, már viszi is el őket a Chelsea, a West Ham meg örülhet majd, ha elcsípi a 12. helyet, ráadásul nem kap értük egy fillért sem. Remek biznisz.
Valami tenyleg osszezavarodott, pedig a mai meccsen Tevez csak cserekent jott be A Sky szoveges ertekelese eleg jol rimel par kezdo elvileg huzoemberrol a tamadosorbol Etherington - No impact Zamora - No service Harewood - No chances
na, vonjunk mérleget: a két argentin érkezése óta nem rúgtunk gólt, ezt a gyönyörűséget három bajnokin és az egyetlen UEFA meccsen követte el a csapat. eszembe jutott egy mivanha.
mivanha Ashton nem töri el a lábát? talán, akkor Tevez szóba sem jön és vele Mascherano? talán maradt volna a tavaly látott egységes gárda, és akkor most nem a krízishelyzetről, hanem vmi egészen másról beszélnénk. gyanítom, ha nincs UEFA, akkor szépen kivárják, míg Ashton felépül és nem hoznak a múlt és jelen alapján a West Hambe egyáltalán nem illő két világsztárt.