Én is úgy csináltam, komletten cseréltem mindent, addig mentem amíg nem találtam valami hasonló bordó szőnyeget. A szín az teljesen jó, de a szövés nem hasonlít, amit találtam a stílusában az meg túl piros volt és az is 20 éves szőnyeg.
Szerintem úgy megcsinálni, hogy csak egyet cserélsz és az hasonlítson a többire gyakorlatilag esélytelen. Akkor inkább az eredeti kárpitot kellene megnézni a németeknél... feltéve ha azt még árulják. Én pont ebből a szerencsétlen helyzetből kiindulva döntöttem úgy, hogy kap egy új padlóburkolatot, mindennel együtt. És így nem lesz ilyen meg olyan színű elem benne.
Teljes szőnyegezést cserélsz? Szerinted van esély, hogy színben passzoló anyagot kapok itthon, ami megy a régi szőnyegekhez? (Csak a vezetőoldali a gáz).
Tegnap bejártam Budapest minden kárpitos és szőnyeges kereskedőjét, majd végül találtam egy nekem színben megfelelő példányt. A választék az gyakorlatilag végtelen, de több helyen is szembesültem, hogy ez a tejeskávébarna cucc már nem akkora divat, így nagyokat ne akarjak válogatni. Aztán végül egy áruház legalsó olca alatti fiók legalsó peremén tárolt katalógusban megtaláltam álmaim repülő szőnyegét, majd közölték, hogy itt és itt meg tudom venni. Persze ott sem volt és kiderült, hogy a Diego nevű cég forgalmazza már csak az országban. Rongy a központi áruházba, és meg is rendeltem. Elvileg két hét és itthon van. Szebb, mint a gyári volt, legalábbis nekem jobban tetszik.
Aztán van mg egy másik vonalam is, de ott mára kapok ajánlatot. De az a kárpit annyira nem is tetszik, igaz ott már méretre szabva kapnám, csak be kellene rakni a helyére.
Köszönöm a segítséget, igen a jobb oldali takaró ez, ma találtam még egy garnitúrát hátra ami biztos hogy a csomagtartóbol jött ki. Abból már sikerült kiköveztetni:-))))
Uraim ma megérkezett a karosszéria forgató. Komplett egy autóhoz való és sok darabban van :))
Érdekessége, hogy 4 nagy és 2 kicsi forgó kereke van aminek a csapágyazásánál zsírzógomb van ill a 4 nagy kerék felfújható, 2 db olajemelős 3-3T emelő van benne. 170 kg szerintem anyag árban van ennyiért.
Na, már megvannak a hátsók is, csak egy vezető oldali szőnyeg kellene. Színe teljesen mindegy, állapota detto, csak a szivacscucc legyen meg az alján, meg a kis gumibetét a gázpedál körül... Bár ezek szoktak először tönkremenni, tudom, de hátha valakinél akad egy elfekvőben...
Hmm, hát nem tudom, mert megtaláltam ami oda való. Az egy akkora borítás ami a teljes belső sárvédőt takarja és nincsennek rajta fülek, ehhez valami vezeték szerűt lehet beakasztani, vagy valami hasonlót.
Köszönöm a segítséget, de azért holnap megnézem hogy oda való-e?