Azért ennyire nem egyértelmű a dolog, mert ha mondjuk az egyik szerveren rádfogják, hogy csítelsz és így bekerülsz az adatbázisba, akkor nézhetsz ki a fejeden...
Ugye rád még soha nem mondták, hogy csíter? :-)
Személyes felelősséget vállalok Zega-val kapcsolatban. Ha jön flémelni, akkor majd én vitázok vele.
Az aztec-on a terrorok a szokásos helyen kempeltek (híd, kapu, kő mögött), mert a CT rusher kedvünkben voltak. Erre azt látom, hogy CT-t ugyan még nem láttam egyet sem, de a kempelő csapattársaim egyenként hullanak el. Gyorsan megöltem magam és láttam, hogy Zega a bombarakónál álldogál és onnan lövöldőzi halál nyugdotan a kempelő terrorokat.
Szerintem nem kellene ennyit gondolkodni ezen a csiteres dolgon... Akit csitelesen kaptak, az mondhat amit akar... Nincs ra magyarazat.
Igy jart. Kesz. :-)
Majd ha szerencseje lesz, kovetkezo eleteben nem mondjuk legykent fog reinkarnalodni, hanem emberkent, es akkor ujra ott lesz a lehetoseg :-)))
Jelmondat : "Halal a csiterekre :-)"
Amugy ez a magyar cs-s tarsadalom ugy el van baszva, ahogy kell... Ez az en egyeni velemenyem... :-)
Kalozzz és gyanus_capa
Hali !
Azért felhínám a figyelmet, hogy attól, hogy legfrissebb kernelt használod, még javul meg minden probléma ... Sőt a legfrissebb kernel használata erősen ellenjavalt, csak figyeld meg a 2.4.10-11-12 sorozatot! (infó pl.: a www.linux.hu-n okt.13-án) Tehát mindenképpen a kernel konfigodat kell megnézni, általánosan szedj ki belőle mindent amire nincs szükséged (driver & feature), illetve nagyítóval ellenőrizd a hálózatkezelési részt, 3Com driver és segédprogi tekintetében ime a legjobb forráscím: http://www.scyld.com/network/vortex.html, de ajánlom az egész oldalt ...
Van egy Zega nevű játékos, aki tegnap este frankón wallhackelt a CS-SC I-en (2001.10.18.). Sajnos képet nem tudtam csinálni róla, de demot igen. A demo viszont lejátszhatatlan. :P
Tehát most csupán a szavam áll szemben az ő szavával.
Akkor figyeltem fel rá, mikor az aztec-on CT-ként játszott és 3 terrort lőtt le a falon keresztül AWP-vel. Ezt még 1X megcsinálta.
Ma' nemaze' Capa, de ne lamazz le, leccesjo?!? Nem vagyok egy linuxguru, mint mondjuk TEEEE, en ezt nem hivatasszinten csinalom, megcsak azt sem mondtam soha, hogy ertek hozza. Egyebkent igazad volt, megneztem, nem a legfrissebb kernel van fent. Upgrade... Ez lehetett a LAG okozoja?
Halozat, irq, halokartya (3Com) ellenorizve lett, ezek szamomra egyertelmubb dolgok, mint a linux. Kosz a tippeket, vegul is ravilagitottal egy homalyos ponra.
Kérném szépen a fa néven ismert, 217.65.102.34 fixipcimu egyed banra tetetését sorozatos (figyelmeztetések, és kick (majd ban)) utáni TKzásért a MOJOn.
-Jockey-
Te vicces gyerek lehetsz:P
2dolgot tehetsz!
1.Megnezed az eq-ra nevezettek listajat
2.Visszaolvasol.
3.latod-latod ezen a forumon minden "kis hangya"
ervenyesul...+koszi a tartalmas hozzaszolast
"lehet, hogy el kellene bucsuznom a Mandrake linuxtol. Ha lesz egy szusszanasnyi idom, felhuzok egy Debiant.
Na es az szerinted mit oldana meg ? De ugy oszinten! Ekkora lama nem lehecc bakker hogy egy distribet hibaztacc a lagert. Gondolkozz mar el egy picit! A packetok feldolgozasaert egyedul a kernel a felelos, az pedig mindket distribben azonos (ha feltetelezzuk hogy mindig a legfrissebbet rakod fel) ! Szerintem inkabb nezesd meg a halozatodat egy halozatos szakemberrel. Valoszinuleg ott lesz a hiba ! A halokartyad nincs veletlen egy osztott irqs slotban ? Esetleg meg a halokartya driver lehet szar.
Laggol, hogy a fene vinne el. Pedig a 700-as P III nem tartozik a gyenge vasak koze. Azt hiszem van oylan szerver, ami gyengebb, es jobban produkal, mint a Poloska mostanaban. Megprobalom a PB-t egy ideig kulso szerverrol futtatni, hatha segit rajta. Az is lehet, hogy el kellene bucsuznom a Mandrake linuxtol. Ha lesz egy szusszanasnyi idom, felhuzok egy Debiant.
Szal:
sl serverre connect -> u have banned blabla
elozmenyek: utoljara kb 4 honapja jatszottam slen
ipm nem valtozott
hl kulcost egyedul hasznalom
na ilyenkor mi van?
:)
na most nemtom én vagyok e a gyeng elméjű, de mintha full contact írása erősen melegnek tünik..
"Na hogy tisztazzuk
1.en nem vagyok dandy es o nem en.
2.en attam oda az EN keyem es nem o adta oda az ovet nekem
3.EN voltam aki WH zott es nem o
4.aki nem hiszi nezze meg EQ n hogy csiter vagyok vagy nem addig nincs ertelme bizonyitani hogy nem es azt sem hogy igen.
Addig meg hagyuk a vitat.
Ez nem eszszeru otlet?? "
szóval akkor ki ki, és kinél van kinek a mije?:)
esetleg lehetne nézni egy ip-t nem a dandy vagy full mosná megát itt tisztára egy másik index felhasználónévvel:)
paranoia rulez:D
amúgy meg full vagy dandie vagy ki a tököm:
nehogymá eq-n bizonyíts bazze, te már nizonyítottál mesterem...
amúgy most full contact klánba van? vay csak dandie megy de akkr most ő full contact?:D
muhhahahaaa
lámasereg:D
A forum egyre jobban hasonlit a HVG-re, novekvo oldalszam, csokkeno informaciotartalom. Kijohetne mar valami ujdonsag, hogy vegre temat valtsatok. Itt regebben ertelmes dolgokat vitattak meg az adminok. Vagy azok nem mi voltunk? BadGuy, Cron, Mage, GabikA, szerintem ne foglalkozzatok az ovisokkal, ugyis csak a maguket mondjak, telespammoljak forumot, aztan ha keresek valamit, nem talalok, csak anyazast.