Külön-külön mindegyik jól hangzott, de amikor az utolsó részben össze kell foglalni, cikivé válik az egész mitológia...
Pont ez jutott eszembe, annyira erőltetett és mesterkélt az egész, mint amikor Mulderről azt hiszik hogy meghalt, és szkálli tanúskodik, akkor is tök nevetséges ahogy sorolja, hogy magasszintű összeesküvés, nem is tudom hogy bírták röhögés nélkül...
Most issza meg mindenki annak a levét, hogy szezonról szezonra újabb szálakat varrtak bele a sorozatba. Külön-külön mindegyik jól hangzott, de amikor az utolsó részben össze kell foglalni, cikivé válik az egész mitológia...
A befejezés kétféle formában létezik: 9ABX19/20 - ez az egybeszerkesztett, illetve a 9ABX19 és 9ABX20 - ez a kettévágott, külön focímezett és stáblistázott befejezés.
Ugyanúgy, ahogyan a szezonnyitó "dupla" részeknek is létezik "egybe" és "kétfelé" változata. Muszáj, hogy legyen ilyen, mert az ismétléseknél (USA-ban sem) nem tudnak tervezni dupla hosszúságú résszel.
Minek szőtték bele ezt a meteor-os sületlenséget nemértem :(
Elég lett volna Roswelltől származtatni az egészet.
És nemképesek egyben leadni,kettétörik a hatást,garatulálok viasat,meg a kis Familia KFT-s begördülőreklámot is feldughatnák már maguknak.
Hiányoltam egy nyomatékosító sötét pottyogó aláfestő basszushangot a vallomások alatt ,vmi olyasmit mint a "The Thing" c fim kezdő képsorainál,vagy a rá hasonlító egyik korai Xatka epizód alatt is volt hasonló.
A V3on ez a mai rész tartalma, nekem ez nem tűnik a True-nak
"23/1 22:00 Egy FBI ügynök keresi fel Doggett-et, Reves-t és Scully-t, és azt állítja, hogy az utóbbi idõben történt gyilkosságok elkövetõje ugyanaz, aki Doggett fiának a haláláért is felelõs. Scully-éknak el kell dönteniük, vajon a férfi honnan tud ennyit a gyilkosságokról…"
Én azt vettem észre hogy a fényképezőgéptől és főleg az írdatélanul erős vaku miatt
felerősödnek a foltok a bőrön,a valóságban "soha" nem éri ilyen inenzitású fény
(kivétel ha a stopperórái késtek fél percet :) ) az arcot és talán a jó kamera túlságosan kontrasztos és felerősíti ezeket.
Én pl a tükörben soha nem láttam olyan foltosnak az arcomat mint egy márkás Cannon digitális fényképen(jó ott azért kész voltam rendesen)a vaku és a gép csinálja ez 100.Azért a valóságból is megárt a sokk. :)
Nézzétek meg,kedvenc ügynökünk barominagy felbontásban,nem mai gyerek,szinte látom magam ahogy 30 év múlva karosszékben az aktuális ifjúságnak magyarázom hogy mekkora színész volt :)
David Duchovny told reporters at Monday's Critics' Choice Awards that a second "X Files" movie is the works with series creator Chris Carter for late this year or early 2006. "It'll be a stand-alone horror movie," Duchovny said. "Mulder and Scully investigate one particular case that has nothing to do with alien life. It has to do with supernatural stuff."
Courtesy of MTV.com
Természetfölötti....?...suck..mér nem idegenes?Tköm teli van már a természetfölöttivel.
Itten mindenki csak találgat és/vagy poénkodik. Biztos infó nincs arról, h mit akar csinálni a Viasat - sem a le nem adott 4. sorozattal, sem a 9. sorozatból elveszett két résszel, sem az utolsó epizód leadásával. :(