Keresés

Részletes keresés

spacc Creative Commons License 2004.08.10 0 0 8843

pyrotax!

Ha CDRWint használnál, akkor nem pánikolnál, mert az kiirja, hogy ez milyen hosszu lemez (percben).   Ha megnézed a cue filet, akkor abban azt fogod látni, hogy MODE1 Track /  2352    tehát RAW szektoros image.   Ez biza ráfér egy 74perces lemezre

Előzmény: Törölt nick (8840)
spacc Creative Commons License 2004.08.10 0 0 8842
1xü.   nem win32-es alkalmazás, sőt nem is DOS-os. Valszeg Mac-es
Előzmény: mancika1 (8841)
mancika1 Creative Commons License 2004.08.10 0 0 8841

Köszi!

Most más a bajom légyszi segítsetek!Föl akarok telepíteni 1 lemezt erre azt írja ki hogy:nem win 32 alkalmazás.MI a fene ez?

Előre is köszi!

Előzmény: rg7 (8832)
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.05 0 0 8839
Szervusz Bercikutya!

Én új írót vennék, hacsak nem szinte íngyen van a használt.
Ezeket az elektronikus kütyüket ugy gyártják, hogy a hülye felhasználó ugyis vesz egy másikat egy éven belül. Garancianélküli javitás drágább, mint zsírújjat venni.
Előzmény: Bercikutya (8838)
Bercikutya Creative Commons License 2004.08.05 0 0 8838

A GCE 8525 B  52x32x52

a GCE 8240 B 24x10x40

Előzmény: Bercikutya (8837)
Bercikutya Creative Commons License 2004.08.05 0 0 8837

Két CD-iró megvásárlására van lehetőségem. Az ár mindkettőnél méltányos, igy nem szempont.

Az egyik LG 8240 B 8 Mb puffer, másfél, két éves, de összesen  25-30 Cd-t égetett vele a tulajdonos barátom.

A másik gyári új, még kis sem volt csomagolva, LG 8525 B, 2 Mb puffer.

Szerintetek melyiket érdemes megvenni?

Macimedve Creative Commons License 2004.08.05 0 0 8836
Formailag igen, de nem érdemes. Lesz egy MP3 minőségű zenéd az MP3 fájlméret-előnye nélkül.....(Az MP3 sajnos veszteséges tömörítés, nem állítható belőle vissza az eredeti anyag. Ha egyszer egy zene MP3-ba kerül, abból már csak legfeljebb MP3 minőség marad, akármit is csinálsz vele.)
Eljárás: egy valamilyen MP3 dekóderrel csinálsz belőle VAW-ot, aztán valamilyen író progival CD-re írod. Ennyi.
Előzmény: Nnoonnaa (8835)
Nnoonnaa Creative Commons License 2004.08.05 0 0 8835

Halo!

elég kezdő vagyok a cd írásban viszont konkrétan nem ezzel van a bajom hanem mással. kérlek segítsetek!

kérdés: mp3 at át lehet valahogy rendes audioba tenni? ha igen hogyan?

előre is köszönöm annak aki segít

Nona

luckee Creative Commons License 2004.08.04 0 0 8834

Sziasztok!

Keresgéltem egy kicsit a forumban, de természetesen nem olvastam vissza a végtelenségig...

A problémám a következő:

Van egy írom LG4082B... 4 hónapja hibátlanul tökéletesen és kifogástalanul működik, de pár napja ha 4x esen írok, 10 esetből 7X-8X write errort dob...

Visszamentem a boltba, kértrem egy másikat, egy napig tökéletesen működött az is, de tegnap megint elkezdte a hibaüzenetet dobálni... write error... a lemezt nem szúrja el, rögtön az elején szól... nem tudjátok, hogy miért van ez?

Ha 2X esen írok, akkor nem ad hibát, de akkor az 27 perc/lemez ellenben a 14 el...

Nero 6. os a progi...

Ha van vmi használható ötletetek lécci osszátok meg velem...

Esetleg vmi frissítés kell, beállítás stb...

Köszi szépen-

Üdv..

LuCKee

Peety-pang Creative Commons License 2004.08.04 0 0 8833

Sziasztok!

Elég off leszek, de nem volt más ötletem.

Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet beszerezni olyan kis bigyót, amivel a cd-t egy kiadvány hátlapjához lehet rögzíteni? Nem tasakot, hanem egy olyan kis bizgentyűt, mint ami a cd ill. dvd tartók közepén van, csak ezt egy ragasztós résszel külön fel lehet applikálni vmi felületre.

Jujj, de érthető vagyok.

Köszike.

rg7 Creative Commons License 2004.08.03 0 0 8832
Látogass el a GameCopyWorld-re:)
Előzmény: mancika1 (8831)
mancika1 Creative Commons License 2004.08.03 0 0 8831
Szia! A játék neve:The Simpsons és sikerült felinstallálni mind a három lemezt de ha be akarom indítani akkor ezt írja ki:Wrong disc inserted.ennyi  
Leadfoot Creative Commons License 2004.08.02 0 0 8830

Szia!

Melyik játék, és mit értesz az alatt, hogy nem tudod beindítani?

Előzmény: mancika1 (8829)
mancika1 Creative Commons License 2004.08.02 0 0 8829

Sziasztok!

Segítséget kérnék!Masoltam magamnak 1 játék CDt az eredetit visszavittem a könyvtárba de a másolatot nem tudom beindítani.Azt mondták, hogy krekelni kell vagy mi.én ehez nem értek és a géphez is tök amatőr vagyok.Van Total Commanderem azt mondták azzal kell csinálni.Légyszi ha valakinek van ideje szájbarágósan magyarázza el nekem.KÖSZI!

Leadfoot Creative Commons License 2004.08.02 0 0 8828

Hello!

Írtam egy SCVD-t, és 2X-nél nagyobb sebességgel nem hajlandó "pörgetni" se az asztali DVD-lejátszó, se a PC-s DVD-lejátszó progik. Az asztalival nem is lehet egy bizonyos időpontra ugrani vele.

Ez kiküszöbölhető valahogy?

Kösz!

toris Creative Commons License 2004.07.31 0 0 8827

Keresd meg az IrfanView progit, azzal kényelmesen összeállíthatod, és ha tetszik rögtön ki is írhatod CD-re. A program ingyenes és magyar nyelvű.

Katt ide !
Előzmény: Attika68 (8825)
Entu Creative Commons License 2004.07.31 0 0 8826

Sziasztok.

Érdeklődnék, hogy ezek közöl melyiket ajánljátok??

Melyik megbizható??

RITEK (PRINT) 80 perces írható CD (700 MB)

Philips 80 perces írható CD (700 MB) 52x

Memorex 80 perces írható CD (700 MB) 52x sebességü

slim tokos,

Memorex (PRINT) 80 perces írható CD (700 MB) 48x sebességü normál tokos,

Attika68 Creative Commons License 2004.07.30 0 0 8825

Kedves Mindenki!

Pergessen már le nekem vki 1 oktatófilmet, hogy hogyan kell jpg-ket úgy felirni neroval cd-re, hogy ugy tudjam lejátszani mintha video lenne.

Régebbi verzioval ugy csináltam mintha video lenne csak nem filemt hanem jpg ket huztam be és raktam kozéjuk 5 mp szunetet és egyszerüen pergett mint a film.

Most nem sikerül.

Help plz

Köszi Attika

LA871 Creative Commons License 2004.07.30 0 0 8824
Sziasztok, Lehet, hogy volt már róla szó, de túl vaskos kötet ez a topic. :-))) Lezáratlan sima CD maradt a meghajtóba és ráírtam még néhány file-t. Látszik mindkét sáv, de csak a másodjára ráírt adatokat látom. Elő lehet valahogy varázsolni az elsőt?
em_laci Creative Commons License 2004.07.29 0 0 8823

Sziasztok!

Az a gondom, hogy -legújabb Nero van felrakva- írás (most már szimuláció) közben elfogy a  "Felhasznált olvasás tároló", majd a "Tároló Szint" is lemegy nullára és hiba...

Mit tegyek???

Zolcsi Baba Creative Commons License 2004.07.29 0 0 8822
Ha égett szag volt, akkor van. De azért ne dobd még ki, próbálj új lemezt, az Express-t meg felejccsed el; használd a rendes Nero-t... :9)
Előzmény: Justis_4_US (8821)
Justis_4_US Creative Commons License 2004.07.26 0 0 8821
Néróval elkezdtem írni egy CD-R-t az egyik nap, Eész pontosan Nero Expresszel. Aztán ma folytatni akartam, hozzáírni. Betettem a CD-t, megmondtam neki, hogy data CD-t akarok. Ezután kiírta, hogy ez nem a Neróval lett írva, de mivel hülyeségnek tartottam (hiszen azzal írtam(, leokéztam. Aztán addoltam, amit írni akartam, erre lenn a csík 200 MB-ra ugrott. Elkezdtem írni. 20%-nál leállt, Write errror, majd nem adta ki a CD-t, és pici égett szag is befigyelt a CD-író felől. Sajna késében voltam, így hirtelen kikapcsoltam az egészet és otthagytam. Mi a szar volt ez? Van miért aggódnom?
Gascogne Creative Commons License 2004.07.25 0 0 8820

Szivesen

En meg inforendszerszervezo... szoval egy csomo dologhoz felhasznaloi szinten konyitok csak... :-D

Amugy tudod, hogy van ez...

A vilagon 10 fele ember letezik... Aki ismeri a kettes szamrendszert, es aki nem...

Sok szerencset a tovabbiakhoz...

G.

Előzmény: alto (8818)
nmuwu Creative Commons License 2004.07.25 0 0 8819
hello!
nincs mellete egy .mds kiterjesztésü?
alcohol 120%-al próbálkozz.
ha nem tudod beszerzni vagy nincs hozzá törés irj egy mailt nmuwu@x3.hu
Előzmény: .destiny. (8813)
alto Creative Commons License 2004.07.25 0 0 8818

Köszi a választ!

Még jó, hogy nem vagy a tudora, mert "tudoroktól" sajnos sokszor kap az ember olyan választ, hogy az értelmezéséhez is tudorok kellenek.

Pedig ahogy egy számítástechnikus ismerősöm mondta, lehet a számítástechnika kérdéseit elmisztifikálni és lehet úgy elmagyarázni, hogy egy pici műszaki intelligenciával megáldott ember megértse.

No, ez azért akad nálam, lévén műszaki végzettségű ember vagyok.

Azóta újra próbálkoztam és megint semmi probléma nem akadt az írással. 

Előzmény: Gascogne (8816)
Bercikutya Creative Commons License 2004.07.25 0 0 8817

Digi-fényképezőgépemen van lehetőség rövid video felvételre. (avi) CD-re akartam a felvett anyagot kiirni, a computeren irás előtt megnéztem, és azt tapasztaltam, hogy a kép "fekvő" helyzetben van, mivel a gépet függőlegesen tartottam felvételkor. A felvett anyag számomra nagyon fontos, kérdezem, valamilyen progival meg lehet forditani a képekhez hasonlóan az avi-filét?

Gascogne Creative Commons License 2004.07.24 0 0 8816

1. Minden CD-nel megvan az a kockazat, hogy eppen selejtet fogtal ki...

2. Mert a cd csak egyszer irhato volt, es ha mondjuk elkezdte irni, akkor azt meg egyszer nem tudja megirni... Merthogy a cd-re nem csak az altalad kijelolt file-ok kerulnek, hanem mas adatok is, amik a cd gep altali azonositasahoz es olvasasahoz szuksegesek...

Ha azonnal kilokte, es nem kezdte el, akkor meg kaki a lemez...

De egy egyszer irhatot is irhatsz akar majd tobb reszletben, csak olyankor meg kell mondani az iroproginak, hogy ne zarja le a cd-t, mert tobbmenetes iras lesz...

3. Idonkent... Nekem pl. Traxdata-bol - amit igyekszem NEM venni - 10-bol 1 tuti szar selejt... A markat annyira nem erdemes nezni, mert a MARKAK nagy resze csak cimke rajta, a cd nyersanyagot valojaban masok es mashol gyartjak... :-)

Idezem Macimedve Urat: "Ne a Tescóban vegyél üres lemezt 20 Ft-ért, hanem kockáztass meg valami tisztességes márkát. A márka még nem garancia, a nagyok sokszor csak átcimkézik a taiwani, indiai lemezeket. Az ATIP kódban viszont benne van, hogy hol gyártották a cuccot. Egy Tayo Yuden pl. általában jó, cimkétől függetlenül."

4. Normalis anyagra irj, ne max. sebesseggel, es ne hidd azt, hogy igy is minden iras sikeres lehet...

Bocs, hogy en valaszoltam, kozel sem vagyok nagy tudora, de szvsz... :-)

Előzmény: alto (8815)
alto Creative Commons License 2004.07.24 0 0 8815

Üdvözletem minden fórumlakónak!

Biztos vagyok benne, hogy ha átnézném mind a 8000-nyi hozzászólást, még választ is kaphatnék arra a kérdésre, hogy mitől van a következő:

Vettem egy CD írót (nem egy nagy eresztés, egy baromi olcsó Atapi).

Tegnap végre kipróbáltam. Két CD-re (Fujifilm "márkájú") ráímásoltam egy csomó fájlt, minden gond nélkül sikerült.

Ma ugyanolyan márkájú CD-re ugyanazt az anyagot, ugyanúgy ismét rá akartam írni. Az írási folyamat nem sikerült, a CD-t úgy tűnik dobhatom a fenébe.

Szóval a kérdéseim (meglehetősen tudatlan vagyok a témában, ekként kérem kezelni őket):

1. Mitől nem sikerült ma az, ami tegnap igen.

2. Miért nem lehet használni többé azt a lemezt, amire egyszer már nem sikerült írni?

3. Milyen gyakran számíthatok ilyen sikertelenségekre?

4. Mit tehetek, hogy minden írás sikeres legyen.

Előre is köszönöm megértéseteket. 

Gascogne Creative Commons License 2004.07.24 0 0 8814

yogibear, macimedve...

Koszonom. Most nezem...

Ha megy, orok halam... ize... HÁLÁM...

G.

.destiny. Creative Commons License 2004.07.23 0 0 8813
Cyao all ! Tud valaki egy CD író vagy emuláló programot ami ismeri az mdf kiterjesztésű fájlokat ?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!