Keresés

Részletes keresés

tunde21 Creative Commons License 2008.10.29 0 0 19325

Helló!

szerintem nyugodtan írj nekik mailt, vagy hívd fel őket. Mi is amikor kesegéltünk, sok helyre írtam ki mailt, sztm ez a legegyszerűbb módja!

Előzmény: 2hounds (19324)
2hounds Creative Commons License 2008.10.28 0 0 19324
Sziasztok! Tud valaki olyan helyet Dunaújváros környékén, ahol ott is lehet aludni a buli után? Kb. 20-30 külföldi vendég lenne. Valami elegánsan olcsó kellene. Neten nézegettem, de vagy ár nem volt, vagy nem találtam semmi elfogadhatót. Köszi!
FOCUS Creative Commons License 2008.10.28 0 0 19323
Köszi mindkettőtöknek!
dmisi Creative Commons License 2008.10.28 0 0 19322
Én ide is leírok két vőfélyt (bár ha visszaolvasol, többször előfordult már a nevük:)

tóth misi

molnár laci

mindkettőt megtalálod a 10 esküvői hiba oldalon... linket azért nem írok...

én többször dolgoztam már velük, eddig mindig olyanok voltak, amilyet a saját esküvőmre is szeretnék majd.... ;-)

sok sikert! (és boldogságot)

dmisi
Előzmény: FOCUS (19320)
Angelique05 Creative Commons License 2008.10.28 0 0 19321
Szia.Küldtem neked mailt.Tudok segíteni neked vőfély ill.ceremóniamester ,zenekar,dekoros ügyben.
Előzmény: FOCUS (19320)
FOCUS Creative Commons License 2008.10.27 0 0 19320

Köszi, nálunk így néz ki:

Vacsora 500e csak a rövid ital nincs benne, de azt lehet vinni. (ja és marha jó helyet találtunk, igen jó áron. Budán kb 9e/fő szervizdíjjal és nem hagyományos nagyterem, hanem barátságos, hangulatos kvázi "trendi" étterem egy panzióban.

Zenére sajna csak max 100van, lehet hogy DJ lesz a vége.

Ruhák 250 mert a menyasszonyi ruha nagyon fontos, hogy tökély legyen :)  (nekem is kell cucc, meg cipők is kellenek, menyecskeruha, koszorúslányoké, fátyol stb)

Ezek a nagyobb tételek. Fotós barát van, kocsit szerzek. A többi költség olyan 25-50ezres tételekből áll össze. (virágok, torták, rövid italok, meghívók, vőfély, fodrász és társai, szertartás díjjai.)

Szóval 1.1 re átcsúsztunk, most azon filózunk, hogy megér e ennyit a buli, mert ha fele vissza is jön, mivel valszeg csak mi álljuk a költségeket, drága muri lesz.

Apropó vőfély. Létezik valamiféle "modern" vőfély? Aki nem csak és kizárólag a szokásos versikéket mondja, de azért hagyományos elemeket is megtart.

Még volna egy kérdés a tapasztaltaktól.

Mennyi rövid piát vegyünk 50főre, abból mondjuk a fele iszik rendesen :)

25*6-8 feles az mondjuk 15liter? de legyen húsz.

5l jager 10 l pálesz és 5 liter egyéb szirszar :) Meg mondjuk martini félékből is pár üveg. Szerintetek?

Előzmény: Kiskukacka (19307)
honesty Creative Commons License 2008.10.27 0 0 19319
köszönöm a segítséget.
Előzmény: dmisi (19318)
dmisi Creative Commons License 2008.10.27 0 0 19318
Szia honesty,

őszintén szólva én már kétszer jártam vegasban, igaz nem házasodni, de nem is dolgozni :)...

Szóval a strip-en egymást érik a helyek ahol pár tucat dollárért már ki is mondhatod az "I do"-t, és a szállás meg olcsóbb mint pesten, főleg ha nem szombaton akarsz menni..kedden például a négy öt csillagos szállodákban is kaptok panorámás szobát kb. 70 dollárért :)).... oké nem a bellaggio-ban, de mondjuk arra panorámával.. pl a paris-t ajánlom, de van még ezer.. szó szerint :)

Ja és ha a helyszint ismerő esküvői filmest kerestek, akkor harmadszor is szivesen megyek :))))

Ja. és tényleg ne jusson eszedbe utazasi irodaval menni, a reptertol a strip (főutca) kb 5 perc taxival..előre le van foglalva a hotel, akkor baj nem lehet..a hazassagkötőkbe pedig még csak be sem kell jelentkezni...

és még egy tanács..ha cuccokat visztek a kkor NE new york JFK-n keresztül menjetek :)

most ennyi.

misi
alomklip.hu

Előzmény: honesty (19292)
stgellert Creative Commons License 2008.10.27 0 0 19317
Egy ördögöt, a fene vinné a hülye fogalmazásom:-)
Előzmény: Giv (19316)
Giv Creative Commons License 2008.10.27 0 0 19316
Köszi, rendes vagy :)
Előzmény: stgellert (19315)
stgellert Creative Commons License 2008.10.27 0 0 19315
Húbasszus, tényleg!

FIGYELEM!

"Mondjuk, lehet, emiatt IS terjednek az esküvő sessionok...
Ha már az igazi esküvőn el lett b***va a fotósválasztás, legalább valami emlék maradjon....:-)
esküvői session"

FIGYELEM!

A lényeg, ez a session a polgári szertartás után készült, amin nem volt fotós, a templomi esküvőt viszont 2009-ben Víg László fotózza.

Tényleg bocs!

Üdv: Endre:-)
Előzmény: Giv (19314)
Giv Creative Commons License 2008.10.27 0 0 19314
Endre, ez rám nézve eléggé félreérthető...
Előzmény: stgellert (19309)
stgellert Creative Commons License 2008.10.27 0 0 19313
Üljetek be egy jó kocsmába, kerthelységbe, időjárástól függően, és ha megmondjátok a vendégeknek, hogy vendégeljék meg magukat, viszont nem kell nászajándékot adni, szerintem benne lennének...:-)
-bolygó- Creative Commons License 2008.10.27 0 0 19312

Szépek. :)

De igazából az ezt követő bulira vagyok a leginkább kíváncsi, hogy ki, hogyan, hol...?

Szerintem nekünk elég lenne egy polgári szertartás 2 tanúval, és után valami.

Előzmény: stgellert (19311)
stgellert Creative Commons License 2008.10.27 0 0 19311
Fotókban megfelel?:-)

Olcsó volt, de nem a fotós miatt
Nem volt tízmillió vendég, nem volt isten tudja hol megtartva...

Nemtudom mennyi volt, de itt sem a fotóson spóroltak:-)
Csak egy házasodni vágyó finn házaspár látogatott el Budapestre...
Előzmény: -bolygó- (19310)
-bolygó- Creative Commons License 2008.10.27 0 0 19310

Engem az olyan esküvők érdekelnének, amik nem a nagy hagyományos módon, hanem gyorsan, egyszerűen (=olcsón), de mégis klasszul voltak megszervezve.

Én ilyet szeretnék. Semmi felhajtás, csak egy kis ünneplés. Én ugyanis nem hiszek abban, hogy milliós összegekből lehet csak emlékezetes és szép esküvőt csinálni.

Szóval van valakinek ilyen története? :)

stgellert Creative Commons License 2008.10.27 0 0 19309
Mondjuk, lehet, emiatt IS terjednek az esküvő sessionok...
Ha már az igazi esküvőn el lett b***va a fotósválasztás, legalább valami emlék maradjon....:-)
esküvői session

(egyszál probléma van, ez ugyanannyi kb mintha az esküvőn fotózott volna...)
Előzmény: stgellert (19308)
stgellert Creative Commons License 2008.10.27 0 0 19308
"Fotos: be kell menni egy fotosiskolaba es kitenni egy hirdetest hogy melyik az a ket diak amelyik vallalja 40ezerert cakkumpak (kozosen dolgozhatnak), van benne riziko, de ketto biztos jobb mint 1!"

Ez VOLT az esküvői emlékük...:-) sosem értem, miért a maradandón kell spórolni...:-)
Előzmény: Kiskukacka (19307)
Kiskukacka Creative Commons License 2008.10.27 0 0 19307

Helyszin:

Vacsora: 50X7000=350.000 (ha nincs etterem, jo lesz pizzeria is, vagy egy iskola tornaterme, es a rokonsag hozza a kajat)

Ital : 50X4000=200.000

Zenekar: 200.000

Volegeny oltonye sajat

Menyasszony ruhaja: 70.000, cipoje egy flip-flop (nyari eskuvo)

http://www.monsoon.co.uk/icat/bridaldresses 

Kiegeszitoi: 15000

http://www.monsoon.co.uk/icat/bridalaccesbag 

Dekoracio: 50.000

fodrasz, sminkes: 15ezer

Fotos: be kell menni egy fotosiskolaba es kitenni egy hirdetest hogy melyik az a ket diak amelyik vallalja 40ezerert cakkumpak (kozosen dolgozhatnak), van benne riziko, de ketto biztos jobb mint 1!

A Maradek 160ezret meg oda tapsolod el ahova gondolod!

:D

Előzmény: FOCUS (19306)
FOCUS Creative Commons License 2008.10.27 0 0 19306

Már 1.1 milliónál tartunk :(

Előzmény: FOCUS (19304)
stgellert Creative Commons License 2008.10.27 0 0 19305
Én is ajánlok egy fotóst:-)
Esküvői fotós
Előzmény: Szilvi04 (19301)
FOCUS Creative Commons License 2008.10.27 0 0 19304
Nos, Bp-en 1 millióból ki tudna kihozni egy 50 fős lagzit? :)
pillanda Creative Commons License 2008.10.26 0 0 19303
Szia,
én nem a szó szoros értelmében dolgoztam Adriennel, hanem együtt végeztünk fotósként (én nem dolgozom már benne) Adrienn már akkoriban is nagyon jó volt, és ami még fontosabb lelkiismeretes, és abszolút megbízható! Sztem vele csak jól dönthettek (enyébként nem beszéltem vele kb 4 éve, én is most néztem az oldalát, hát nagyon jók a képei) :o))
Előzmény: Szilvi04 (19301)
vwmarci Creative Commons License 2008.10.25 0 0 19302

Esküvő fotózás, és videózás.

www.studiobp.hu

Szilvi04 Creative Commons License 2008.10.25 0 0 19301
Sziasztok!
Épp a fotós keresésnél tartunk, Sitkei Adrienn munkái tetszenek, valaki dolgozott vele?
Angelique05 Creative Commons License 2008.10.25 0 0 19300

Sziasztok!

Szilveszteri bulit szervezünk Bp. Home Center rendezvénytermébe.17.ker.Pesti u.237.

Élő zene,svédasztalos korlátlan ételfogyasztásos vacsora,karaoke-show,táncverseny,tombola,stb.Ültetőkártyás asztalok.Welcome-drink.

7000Ft/fő. , 10 fő felett 6000Ft/fő.

Akit érdekel szóljon és mailben küldöm a részleteket.Jöhetnek barátok,kollégák,stb.

Ide írjatok:  angeliqueable@gmail.com

sagia Creative Commons License 2008.10.22 0 0 19299

Ja! Sajnos a Raffaeloba nem jutottam el végül személyesen, de kivülről nagyon színvonalasnak nézz ki, minden nap szoktam nézni a kirakatókat:))). Most nyáron tarottak "felkészítőket' a leendő menyasszonyoknak. Jártam arra abban az időpotnban (én nem tudtam időhiánya miatt bemenni), de nagyon sokan voltak és mindefélét csináltak (smink, haj, dekor, stb)

Szerintem meg ér egy probát, de az áraival nem vagyok tisztában....

sagia Creative Commons License 2008.10.22 0 0 19298

Szia!

Véleményem szeirnt nyugodtam vállaljátok be a kinti polgári szertartást! Nem fog leszarni egy madár sem!:)) Nekünk szeptemberben volt az esküvőnk, délelőtt még esett az eső, és az is igaz, hogy délután fújt a szél, de a násznép tudta, hogy kint lesz a ceremónia (erre időben felkészítettük Őket), így nem is volt semmi probléma. Szerintem sokkal szebb és hangulatosabb a természetben.

Felszolgálás, meg hasolnó témák: Nem vendéglátásban dolgozom, csak a saját tapasztalatomat mondom el. Azt én is jó ötletnek tartom, hogy a leves legyen tálalva hagyományosan, a főétel meg svédasztalosan. De nálunk azért elő jött problémaként, hogy a leveses tányér az asztalon volt (és nem volt 50 fok meleg), ezért a tányér tényleg hideg volt. Ezen sajnos nem lehet tányér melegítővel sem segíteni. (a tálban a leves tűzforró volt).

Még most is azt mondom, hogy azt vegyétek alapul ami Nektek fontos. A násznép vagy elfoadja, vagy nem. (ha nem az se baj):)))

Ruha proba: igen, fontos hogy mozogjál benne ott a szalonba. Én például pántos-ujjas ruhát akartam. Volt olyan ruha, amiben nem birtam felemelni a kezemet. Én pedig táncolni akartam benne - megjegyzem nem ez lett a kiválasztott:)) Ettől függetelnül, ha fűzös a ruha garantáltan 8-10 óra múlva már nem a legkényelmesebb! Én úgy indultam neki, hogy olyan kár, hogy le kell majd vennem, de a menyasszony tánc végén nagyon örültem, hogy levehettem.

Ne aggodjatok! Hidd el mindneki segítei fog, hogy a végén úgy sikerüljön ez nap, hogy Nektek felejthetetlen élmény legyen! És a papunk azt mondta, hogy egy esküvőn nem eshet az eső! :)))

Supersonica Creative Commons License 2008.10.22 0 0 19297

Csak egy apró megjegyzés és elgondolkoztatás:

szép az, hogy legyen 10 pincér, de nem CSAK rajtuk múlik az, hogy az étel milyen melegen érkezik ki. Ugye egyértelmű, hogy a konyhán dolgozik X szakács. Jobb helyeken a tányérokat speciális tányérmelegítőben előmelegítik (pontosabban forrósítják), úgy tálalják rá az ételeket. Ilyenkor mindegy, hogy három pincér szolgálja fel, vagy 10.

A baj akkor van, ha nincs tányérmelegítő, melegítőhíd és kicsi a konyha. Ilyenkor egyszerre csak mondjuk 10 tányért (egy körasztalhoz) raknak ki, kimegy a 4 pincér, lerakja, bemegy a konyhára, kivárja, amíg a következő tizet kitálalják és mennek a következő körre... Ilyen tempóban 130 főnél bőven előfordul az, hogy a főasztal már rég megette az ételt, az utolsó asztalhoz meg még csak akkor ér ki az étel. Szóval semmit nem ér a 10 pincér, ha kicsi a tálalási / konyhai keresztmetszet.

Ha ilyen félelmeid vannak, akkor válassz büfét. Vagy hibrid megoldást, hogy a hideg előétel és leves fel van szolgálva (ennél többet magyar ember amúgy sem tud nyugton kivárni), a főételtől pedig büfé. A csévingben garantáltan órákig meleg marad az étel, mindenki akkor szed és annyit, amikor csak akar.

Uff, szólottam :)

A beleszólást pedig kedvesen próbáld leszerelni, még mindig RÓLATOK fog szólni az egész, nem más álmait kell megvalósítani. Ha kedvesen nem megy, akkor lehet azzal is, hogy nem adnak bele egy kanyit sem, akkor ne legyen belepofa :). Amúgy szerintem sem lehet ELVÁRNI a szülőktől, hogy anyagilag támogassák a dolgot, ma már más idők járják, mint 20 - 30 évvel ezelőtt, amikor a lányos apának illett az esküvőt fizetni, a fiús apának a menyasszony ruháját és a virágokat, meg további ilyen nyalánkságok.

Nekem amúgy még annyira fura, amikor előttem beszélik meg az ifjú párok, netán szülők, hogy az énáltalam meghívott vendég x, a te általad meghívott y, és akkor te ennyit, ő meg annyit fizet...

Rafaello esküvőpont: én most Tőled hallottam először róla :), látom van néhány hirdetője. Ennél sokkal nagyobb hírverésnek örvend a Just Married center, ami viszont még meg sem nyílt, júniusban rakták le az alapkövét :)

Előzmény: Kiskukacka (19295)
gyurci69 Creative Commons License 2008.10.21 0 0 19296
Szia!
Igazából mindegy ki hogyan jut el Vegasba. Mi véletlenül arra jártunk :)
Ha pedig ott voltunk, akkor összeházasodtunk. A rokonok a neten figyelhették a ceremóniát.
Ha az iroda segítségét arra érted, hogy a házasságkötésben segített-e vmilyen cég, akkor a válaszom nem. Mi mindent magánban intéztünk. A kápolnát az időpontot és a szervizt előre lefoglaltuk. Keress rá a gugliban: vegas, chapel, wedding. Lesz 1 halom találatod. Válogass kedvedre :)
Előzmény: honesty (19291)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!