Regina szerint gondolom a plakátokra költött milliárdok rogán szomszédjánál jobb helyen vannak. Meg gondolom szerinte fatális véletlen, hogy pont ő és így rendben van. Ugye regina?
Szerintem arról is kén népszavazás pár milliárdért, hogy ne engedjük, hogy az EU előírja az országgyűlés jóváhagyása nélkül, hogy mindenkinek kopaszra kell a fejét borotválnia.
Te sosem fogod eldönteni, ki jöhet be és ki nem, arra vannak a határokon illetékes emberek, továbbá az Unió és más országokkal való tárgyaláshoz egy Külügyminisztérium.
Ezres nagyságban követtek el migránsok bűncselekményeket Németországban ebben az évben, és egyre többen – legalábbis ez derül ki egy német civilek által működtetett internetes adatbázisból.
A topik rövidítések megfejtésében nem vagyok valami nagy spíler... ráadásul ki is hagytam egy kis időt a fórumozásban, és így visszatérve, kicsit le vagyok lassulva. :)
Szerintem ez a népszavazás a kvóta agyrém elutasításának a társadalmi támogatottságát fogja kifejezni. Akármennyi is lesz a NEM, az mind számít. Minden egyes NEM szavazat, amelyek várhatóan óriási többségben lesznek.
De, hogy ON legyen, mostan azon megy a harc itt. http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=0&na_step=30&t=9033236&na_order= hogy ha elmegy, aláírja, hogy átvette a szavazólapot, de csak üres borítékot dob be, az érvénytelen, meg beszámít-e az 50%+1 részvételi arányba. Ha nem jön be a bojkott, meg maradj otthon, meg kapál, szüretelj, stb. akkor az érvénytelen szavazatokhoz kell számítani az üres borítékot.:-D