Egy csoport negatív sztereotípiák mentén történő általánosítása, bűnbaknak kikiáltása, fenyegetése. Nyílt gyűlölködés, személyeskedés, annak bizonygatása, hogy akinek ellentétes véleménye van, azt hatalmában áll elhallgattatni.
Furcsa valakinek a szájából, aki a vélt vagy valós antiszemitizmus miatt háborodott fel...
A régi fórumon ugyanezzel a névvel többször jelentettél meg olyan dolgokat, ami a B-középpel kapcsolatos volt, úgymond első kézből információkat. Nem így van?
Szóval mi van a diplomával? Van műveltséged is hozzá? Amúgy meg Shaquille O'Neil is végzett egyetemet. Erről ennyit.
A diploma nekem semmit nem ér, csak a műveltség. A diploma az neked fontos a munkád miatt. Amúgy meg lófaszt vagy te diplomás, hiszen te voltál az , aki a B-középpel kapcsolatos híreket mindig feltetted a fórumra.
Majdnem. Soha nem voltam még a b-közepben sem. Tetoválásom nincs, és már nem is lesz. Ha jól olvasok a sorok között, pont kettővel van több diplomám, mint neked.
Ne játszd meg itt magad, te is USB-s faszkalap vagy. Névtelen, tetovált , alsó társadalmi szinten lévő. Olyan, aki nem merne velem beszélni, mert szégyellné a képességeit.
Tudom ez a hülye miért most jelentkezett. Mert nézi a balfasz angolok meccsét és most volt szünet. El is felejtettem a meccset (alkalmazáson vettem csak észre), unalmas a foci, prosztóknak való.
Felírtad egyszer a nevemet. Az korrekt volt? És most te nem akarod megmondani a te nevedet? Ez korrekt? Egy utolsó büdös prosztó vagy, akit balfaszok hoztak világra !
Most látom a helyesírásod katasztrofális, szóval ha leszólítasz, akkor nem hinném, hogy jól járnál egy beszélgetéssel. Gondolom szóban is hasonló színvonalon mozogsz.
Nem baj, addig fogjátok olvasni, amíg a mellébeszélés megy. És addig, amíg ide jön egy magát fő térinek kiadó faszkalap, hogy kétségbe vonja azt, amit az életemben elértem. Majd, ha nem provokáltok, akkor majd beszélhetünk a Falcoról is. Ha meg feljelentenék két embert, akkor megint én vagyok az, aki ügyvédhez rohan. Aki kétségbe vonja azt, amit én magam értem el, az viszont így fog járni. Lehet mínuszolni, attól még folytatom, ha ti is folytatjátok.
Látod ez a mellébeszélés. Miért nem tudod szakmai alapon leírni, amire hivatkoztál, hogy a csapataik erőssége miatt nem akarta senki őket ellenfélnek? Még egyszer kérdezem miért erősebb csapatok, mint azok, akik szintén az első kalapban voltak?