Na, sajnos nálunk is alakul a különítmény, remélem jobban jövünk ki belőle mint a Szeged, most válik majd hasznunkra a bő keret.
Kicsit sem tartozik ide, de Máté neje, annak ellenére, h a férje pozitív lett ott ripacskodott a táncikálós műsorban, holott a józan ész szerint neki is otthon kellene karanténolnia, ennyit a járványkezelés a komolyságáról!
Én sajnálom a Szegedet. Nem egyszerű helyzet amibe keveredtetek. A sporttól már nagyon messze van ami jelenleg történik a világban a sportpályákon. Gyakorlatilag a szerencse fog jó néhány dologban dönteni és nem a sportteljesítmény. És ezért lehet fájó ez a sportolóknak. Készülnek hajtanak, hogy megmutathassák mit tudnak, de a sors máshogy rendelkezik.
A kevés nézővel együtt járt az eléggé esetleges és szétszórt szurkolás is. Gyuráknak nincs "helyettese" aki ilyenkor adná az irányt? Szerintem a hétközi időpont is közrejátszik, de inkább a vírus és a félelem. Volt azért hétközi SEHA-meccs a Vardar ellen amikor tömve volt az aréna.... A Barca elleni ilyen szempontból is mérföldkő lesz erre a szezonra - már ha egyáltalán meg lehet rendezni, hiszen tegnap tweetelte Mortensen hogy koronás.
Összességében jó meccs volt, azért nem gyakori, hogy Nilssont indítja valaki :) A beálló elleni védekezés továbbra is homály, ezt szombaton is kellene hangsúlyosan gyakorolni. A Gyöngyös szerintem pont jó időzítés a Barca előtt, elnézve a Füchse elleni hazai meccsüket.
Ami a leginkább örvendetes, hogy látni a lendületet és elszántságot mindenki szemében aki pályára lép. Ennek tükrében bizakodó vagyok a Barca elleni kapcsán is, szűken ugyan, de szerintem meglesz.
Szerintem egyértelműen az utolsó. Győrben sem voltak a hétvégén sokkal többen. Én a magam részéről azt sem igazán értem, hogy a jelenlegi helyzetben hogy a fenébe lehet 50-100 fősnél nagyobb rendezvényeket megtartani, de ez itt offtopic.
Könnyed mérkőzés volt a mai, helyenként szép megoldásokkal!
Amit viszont vérző szívvel nézek az az ürességtől kongó lelátók. Emlékezetemben nincsen egyetlen olyan BL meccs sem, ahol hasonlóan kevés Szurkoló lett volna kint mint ma illetve a Zagreb ellen.
Szerintetek minek van erre nagyobb hatása? Hétközi BL meccsek vagy a járványhelyzet, megfertőződéstől való tartás?
Talán arra, hogy tegnap du. a Tatabánya+Covid cikk alá VALAKI azt írta, hogy ...mit keresett az egyik játékosunk vasárnap este maszk nélkül egy helyi szórakozóhelyen? A másik meg szupermarketbe jár (de legalább maszkban).
Én ezeket az értesüléseket fenntartással szoktam olvasni, nem csámcsogok rajta.