1ébként nem tudom, észrevettétek-e, hogy átléptük az 1000& anélkül, hogy észrevettük volna...
ses, tiéd volt a dicsoség, te meg elszalasztottad!!! Pancser! :)
engem viszont megihlettek a rejtélyes snasszok:
Osztálytársamat paripán látom, bár nem szeret lovagolni, és ebbol arra következtetek: lehet, hogy idoközben becsöngettek, és már testnevelés óránk van Vajon tornaóra lett-e,
hogy a franc a lóra ette?
Honfoglaláskori dráma: nyolcadik vezérünk puccskísérlete miatt marad ki a történelemkönyvekbol Törkölyt elevenen megégeti a hét vezér
Mire a "vessük el Álmos tervét"-hez ér.
Duci lánytestvéremmel élexexuális életet Dús a hugom
Húsa: dugom!
Így, elso blikkre nekem túlságosan is könnyedek ahhoz, hogy ne klasszikusok legyenek... Tímár, vagy még régebbi...
Szerntem replyolj egyet, hátha felfedi magát a zilleto!
Az Úr csudálkozó szava Lóthoz, azt látva, hogy O és társai szombaton dolgoznak. A kérdés az okot is firtatja, gyanítva is azt.(A sóbálványos sztori késobb volt.)
Feleljél hát Te Lót, miért Csináltok sékelért melót ti?
Hogy ki? Az olajügyek híres kirobbantója? Na ja, majd épp ő tudja, mit fed ez a számítástechnikai szaxó... Kicsoda? A Karancsi? Pont
Ő érti a parancsikont...
Jótanácsom egy szobrásznak: ha észreveszi, hogy a nyomában vannak, hagyja abba művészetét, és védje meg magát Inkább ragadj kályhacsövet
És ne csak farigcsálj, ha követ!
Amatőr csillagász távcsövével az orosz űrállomást kereste a tisztáson, eközben egy állatka drágaköves mandzsettáját gyűjtötte be Míg befogta a fókusz a Mírt,
Fújt meg a kismókus zafírt.
Lányom, ha elfogadod tervemet, olyan bájitalt keverek, amitől kiszemelted tuti belédesik! Na, csak mondjál perszét erre,
És meglásd: hat a szer Péterre!
a titokban készült felvételek tudósítanak az olasz drukkerek rendőrkézre kerüléséről Mutatják a lesifotók:
Hogyan buktak le tifosók.
Megint szúrjunk ki nagybátyámmal, de ezúttal te legyél az, aki eltüntati az italát! Szívassuk meg a fater öccsét:
Menj, és idd meg ma te fröccsét
Utamban van ez a szöszi, így nem tudom megállapítani, hogy akiket megfigyelek, koprofágok, vagy sem? engem nagyon zavar e szőke,
Nem látom, hogy szarevők-e?
A hyres regényhősnek el kellett költöznie, így most az utána bekötötő csodálkozik a lakhely szegányessége láttán Kunyhóját kelletlen elhagyta Tamás bátya,
Száját most a nyomoron e házba' más tátja.
Szalonnasütésnél barátom nyála kicsurrant száján, és ez annyira meglepett, hogy elejtettem sütőalkalmatosságomat. Úgy megdöbbentem társam nyálán,
Hogy nagyot koppant nyársam tálán
Peches az ószeres, mert nagybetegen a hidegben keresett enyhülést derék négylábúja, sajna azonban földrengés áldozata lett Rossz nap jár a házalóra:
Kivitte a láz a hóra,
S ott esett a ház a lóra.
Ortopéd indiánok Whiskast ennének Azt mondtda egy kacska maja,
jóízű a macskakaja.
Teraszon szeretkezni Erkély-
re kéj.
Hatalmas alsószoknya Jókora
rokolya.
Dísztárgytól csinosabb a teríték Szép lesz a vasalt abrosz
ha rajta a vas albatrosz.
Végül egy körbe-rím:
Kutya irányjelzőt használ Szelindek
indexel.
Ismeretlen hódolója kérdezi Tell Vilmost, annak kidolgozott izomzatát látva, hogy milyen húst fogyaszt rendszeresen, de egyúttal meg is válaszolja saját kérdését
Önnek mindig tarja kell,
Hogy ily' erős a karja, Tell?
Az Operaház adminisztratív alkalmazottja idegesen lapozgat egy újságot a társalgóban, miközben az irodában a rendőrség korrupciós ügyben kihallgatja az üstdobost, aki vélhetően köpni is fog Új lapot a titkár felüt: ő se
tudja, vajon kit tár fel ütőse…
A rímek jók, sokhelyütt igazi kecskék és GZ alkottatokja remek... Üdw az újaknak! Tejo hamar belejött!
Gabriella önző Ne hajtsál a Gabira,
a szerelme rabiga!
Falióra lengője túl volt a holtponton, mikor rám szellentett Mikor engem lefinga,
órán ment épp fel inga.
Udvarlásához üdítő felesleges Nem kell a lónyál,
amikor lányol.
Rettegett a szomszédoktól, aztán agyonverte őket Jó sokáig félt egy házban,
majd húsz évig élt fegyházban.
A vonaton erőspaprikát ettem, aztaán kimentem a klotyóra, azonban hirtelen sötét lett, s én sötétben nem tudok kakálni, pedig a paprikás széklet csípi a lyukam szélét Mikor lesz vége alagútnak?
Pereme ég e valagútnak.
Biológusnő párt választ Kettő közül a bal rangosabb,
hímvesszeje barlangosabb.
Eladónőnek szólok, hogy az áruda berendezése alacsonyabb lett Ella, pult
ellapult!
igen, spori, engem szívattál le Szafinnal anno (nyilván mindketten néztük a roland Garrost), úgyhogy tényleg 1-1. Hosszabbítás, vagy visszavágó?
(Szele búrnek/beleszúrnek... nekem, ha yol emléxem, volt egy szeleburdi, de/beleszúrd ide, bár a ketto nem ugyanaz, talán a tiéd jobb is...)
Fiúk, ma is nagyot beosztott zeneállvány (alkottatok ...)!
ses, az uccsó ketto igencsak IGEN!!!
Nem érsz el semmit az alttomos módszereddel, sem én a tesómmal nem vagyok rá hajlandó, sem a nagy jazzer! Hiába minden aljas settenkedés,
Nem vállaljuk se mi ketten, se Dés.
Jó, hogy mindíg magáánál hordja a kétkötetes Országhot, de most épp a nacija lett vizes, a Balatonparton, és ezt nem orvosolhatja e muvel Nadrágjának bevizezte a tó szárát,
Hát, ezen nem segít az angolszótár át!
Én tudom, milyen ajándékkal kell népdalt gyűjteni a dél-afrikai parasztok között Hidd el: hogyha kerül egy kis burnót a
szelencébe, máris jön a búr nóta!
A szervi röntgen nem mutatott kóros elváltozást, ezért a páciens örömében ivott rá egyet Megnézte az epe-diát,
s aztán rendelt Ede piát.
Fémdézsát ne használj erős levű anyag tárolására Savas a cucc váladéka?
Attól korrodál a véka!
Fiatal bíró szomorúan veszi tudomásul, hogy divatos nyugati munkaruhájáért hosszú ideig kell pénzért énekelnie egy profi kórusban Csak, mert drága a dán talár darabja,
legyek én örökre tán dalárda rabja?
Ebbe a szódába valaki padlófényezőt kevert! Borzasztó ez a szikvíz:
átérződik a viksz-íz!