Ehez számolj +8 órát!!!:
16:30 M JAVELIN THROW DECATHLON A Results Start list
17:50 M JAVELIN THROW DECATHLON B Start list
18:00 M 110 METRES HURDLES HEATS Start list
18:05 W LONG JUMP FINAL Start list
18:55 M 200 METRES QUARTER-FINAL Start list
19:30 W 1500 METRES FINAL Start list
19:50 M 800 METRES FINAL Start list
20:05 W HAMMER THROW FINAL Start list
20:10 M 1500 METRES DECATHLON
20:45 W 400 METRES FINAL Start list
21:05 W 10000 METRES FINAL
A fanyalgóknak: Nem hiszem, hogy lehet ezt a szakmát úgy művelni, hogy mindenkinek tetszen. Tudom, hogy jónéhány nevet rosszul ejtek. Az enyémet se ejtette még ki senki sehol jól. Nem hiszem, hogy ez lenne a legfontosabb. Tudom, hogy rontottam el rövidítéseket, de:
Ne gondolja már senki, hogy nem tudom mennyi az angol csúcs, hogy nem tudom, hogy Abdi Bile szomáliai volt, Továbbá, hogy N Senga belga.
Arra gondoltam, hogy Tünde rengeteg ugrást ront, s ha csúszik a pálya akkor kevesebbet lehet kockáztatni, jobban kell figyelni a rohamra, szerintem... Az oké, hogy minden ugrónak egyforma a talaj, de arra voltam kiváncsi, hogy szerintetek Tünde, hogy alkalmazkodik ehhez a helyzethez, mivel ő és a többiek is emberek, nem egyformán reagálnak a körülmények ilyen típusú változásához! De ha van itt olyan aki atléta volt, ő biztosan többet tud nálam arról, hogy az eső hogyan befolyásolja az ügyességi számoknál a mezőnyt...
Szerintem már nem lesz eső, de különben van olyan versenyző aki elkezd idegeskedni,hogy miért esik az eső, majd így nem tud jól ugrani stb, de van olyan is, aki ettől felszabadul, és jól ugrik.
Én is pihenek egyet.
A Decatlon 1500m-es száma Edmontoni idő szerint
20óra 10perckor lesz.Ez nálunk +8 óra,tehát hajnali 4óra 10perc.
Hát nem tudom hogy addig lesz e a Szabó Gabi.
Talán igen.