Borozan 2022-ig való hosszabbításában azt érzem, hogy megy a PSG-be M. Hansent pótolni. Bergerud is egy év múlva megy csak.
A Vardar Szkopje nélküle nyert BL-t..., Dissinger és Karacic játszott a helyén.
Én Szitát gondoltam volna, hogy pótolja majd Markussent és Borozant,jobboldalra meg jön majd Máthét várom Maqueda helyére.
2022-ben lejár Patrik, Markussen és Borozan szerződése is. Sebastian Heymannt tudnám elképzelni. Jól védekezik hármasban és jól is támad. Carlsbogard vb-n nyújtott teljesítménye is meggyőző volt.
Hát nem is tudom! Zavar a csak két magyar játékos, nagyon is, de egye fene, meg tudom érteni, ha tényleg világverő lesz ezáltal a csapat!
De félek, h ezzel a kerettel nem leszünk még F4 közelében sem! Mennyi az átlagéletkor? Saccra úgy 28-30 körül, ez magas.
Ez egy full profi zsoldos csapat, az igazi tüzet, lelkesedést csak nagyon kevesekben lehet felfedezni, Maqueda, Mahé, a két kapus és Lékai.
Ezeken látom az akarást, meg néha Nenadicson, a többi egy alapszinten elvegetáló, nagy zsét leakasztó, melózni bejáró jó munkásember, a szakmája profija, de nem fog megszakadni, és ez hiányzik a végén mindig. Meg egy erős pad, az sem ártana...
Oké, nem tehetünk mást, adunk nekik még másfél évet, de, ha 2022-ben sem lesz semmi előrelépés, akkor kellene vmi más.
Mahé hosszabbítása engem kicsit meglepett. Gondolom Borozan is maradni fog. Tehát a keret tulajdonképpen változatlan marad (eddig tudtommal a minimális szerepet kapó Tönnesen és Székely távozik). Ez egyfelől jó dolog, legalábbis én nem vagyok a cseréljük le minden második évben a fél csapatot elv híve. Viszont a jelenlegi problémák továbbra is fennállnak: a b2 és irányító posztokon lévő túlkínálat ellenére kevés jó védőjátékos van a csapatban.
Nos igen, a keret szerintem eddig is megvolt, de nem tudta kihozni belőle a maximumot. Csak abban tudunk bízni, hogy sokkal tapasztaltabb, mint amikor 18 októberében idejött. Ezzel együtt én - leginkább a decemberi FF betli miatt - továbbra is a kispadot látom a gyenge láncszemnek, miután védekezésben is megvan az "anyag" csak megfelelően kellene építkezni belőle.
Ha jól rémlik, valahol ő is azt nyilatkozta, hogy meglepődött, tehát biztos van egy nagy csavar az ő sztorijában. Mintha mostanában jobban, nagyobb kedvvel jétszott volna, bár lehet, ezt már csak beleképzelem.
Én is kívánom neki, hogy találja meg csúcsformáját és cáfoljon rá Gulyira alaposan. ;)
Ez meglepett. 100%-ig meg voltam róla győződve, hogy elmegy a klubtól. Remélem, ki tudja magából hozni, ami benne van, és lehetőséget is kap majd erre!
Reméljük Lauge sérülés mentesen lehozza a következő éveket. Sokszor volt súlyosan sérült,ez aggaszt egyedül... Azért hogy ilyen kaliberű játékost meg tudunk tartani,ráadásul évekre,számomra azt jelenti,hogy az anyagi stabilitás biztosított,reméljük a szakmai is!
Szívből örülök Rasmusnak és Omarnak is, Marciért pedig nagyon szorítok.
Azért a ballökősdi annyira nem egyértelmű. Borozan 2+1 évre írt alá, tehát akár az is lehet, hogy az 1 éve nem lesz lehívva. Ha bejelentették már valamikor, akkor bocsi, elsiklottam felette. Gondolom holnap megint eggyel okosabbak leszünk.
A Gajo-Gasi témára is reflektálva, Gajic nekem is nagyon nagy kedvencem volt, és örültem volna, ha marad. Ellenben, akkor Gasi formája valószínűleg nem lenne a mostani. Azért extra bizalmat kapott idén. De ha összességében nézzük, amennyiben valóban érkezik Vailupov, akkor ezt az egy évet leszámítva jól jártunk a cserével.
Majd meglátjuk, remélem a héten fény derül a kérdésre.
Örülök neki, tényleg remek hír, nagy potenciál van Omarban. Ugyanakkor érzek némi ambivalenciát Gajo kapcsán, miután az ő esetében az volt az indok hogy nem akarnak vele hosszútávú szerződést kötni (jó, OK mások a feltételek, pl. életkor, fizetési igény, de önmagában az hogy 4 év Omarnak, de Gajonak 2 sem, érdekes). nyilván az utódja által okozott kontraszt beszél belőlem, miután 146 góllal vezeti a francia bajnokság góllövő-listáját. Nagyon sajnálom hogy elment, nagyon komoly párost alkotnának Gasival, főleg hogy ő is régi formáját éli.