Hát nem is tudom! Zavar a csak két magyar játékos, nagyon is, de egye fene, meg tudom érteni, ha tényleg világverő lesz ezáltal a csapat!
De félek, h ezzel a kerettel nem leszünk még F4 közelében sem! Mennyi az átlagéletkor? Saccra úgy 28-30 körül, ez magas.
Ez egy full profi zsoldos csapat, az igazi tüzet, lelkesedést csak nagyon kevesekben lehet felfedezni, Maqueda, Mahé, a két kapus és Lékai.
Ezeken látom az akarást, meg néha Nenadicson, a többi egy alapszinten elvegetáló, nagy zsét leakasztó, melózni bejáró jó munkásember, a szakmája profija, de nem fog megszakadni, és ez hiányzik a végén mindig. Meg egy erős pad, az sem ártana...
Oké, nem tehetünk mást, adunk nekik még másfél évet, de, ha 2022-ben sem lesz semmi előrelépés, akkor kellene vmi más.
Mahé hosszabbítása engem kicsit meglepett. Gondolom Borozan is maradni fog. Tehát a keret tulajdonképpen változatlan marad (eddig tudtommal a minimális szerepet kapó Tönnesen és Székely távozik). Ez egyfelől jó dolog, legalábbis én nem vagyok a cseréljük le minden második évben a fél csapatot elv híve. Viszont a jelenlegi problémák továbbra is fennállnak: a b2 és irányító posztokon lévő túlkínálat ellenére kevés jó védőjátékos van a csapatban.
Nos igen, a keret szerintem eddig is megvolt, de nem tudta kihozni belőle a maximumot. Csak abban tudunk bízni, hogy sokkal tapasztaltabb, mint amikor 18 októberében idejött. Ezzel együtt én - leginkább a decemberi FF betli miatt - továbbra is a kispadot látom a gyenge láncszemnek, miután védekezésben is megvan az "anyag" csak megfelelően kellene építkezni belőle.
Ha jól rémlik, valahol ő is azt nyilatkozta, hogy meglepődött, tehát biztos van egy nagy csavar az ő sztorijában. Mintha mostanában jobban, nagyobb kedvvel jétszott volna, bár lehet, ezt már csak beleképzelem.
Én is kívánom neki, hogy találja meg csúcsformáját és cáfoljon rá Gulyira alaposan. ;)
Ez meglepett. 100%-ig meg voltam róla győződve, hogy elmegy a klubtól. Remélem, ki tudja magából hozni, ami benne van, és lehetőséget is kap majd erre!
Reméljük Lauge sérülés mentesen lehozza a következő éveket. Sokszor volt súlyosan sérült,ez aggaszt egyedül... Azért hogy ilyen kaliberű játékost meg tudunk tartani,ráadásul évekre,számomra azt jelenti,hogy az anyagi stabilitás biztosított,reméljük a szakmai is!
Szívből örülök Rasmusnak és Omarnak is, Marciért pedig nagyon szorítok.
Azért a ballökősdi annyira nem egyértelmű. Borozan 2+1 évre írt alá, tehát akár az is lehet, hogy az 1 éve nem lesz lehívva. Ha bejelentették már valamikor, akkor bocsi, elsiklottam felette. Gondolom holnap megint eggyel okosabbak leszünk.
A Gajo-Gasi témára is reflektálva, Gajic nekem is nagyon nagy kedvencem volt, és örültem volna, ha marad. Ellenben, akkor Gasi formája valószínűleg nem lenne a mostani. Azért extra bizalmat kapott idén. De ha összességében nézzük, amennyiben valóban érkezik Vailupov, akkor ezt az egy évet leszámítva jól jártunk a cserével.
Majd meglátjuk, remélem a héten fény derül a kérdésre.
Örülök neki, tényleg remek hír, nagy potenciál van Omarban. Ugyanakkor érzek némi ambivalenciát Gajo kapcsán, miután az ő esetében az volt az indok hogy nem akarnak vele hosszútávú szerződést kötni (jó, OK mások a feltételek, pl. életkor, fizetési igény, de önmagában az hogy 4 év Omarnak, de Gajonak 2 sem, érdekes). nyilván az utódja által okozott kontraszt beszél belőlem, miután 146 góllal vezeti a francia bajnokság góllövő-listáját. Nagyon sajnálom hogy elment, nagyon komoly párost alkotnának Gasival, főleg hogy ő is régi formáját éli.
Itt vagyok én a másik oldalról, például én szurkoltam a Veszprémnek, hogy legyen meg az első BL győzelem, de hiszem, hogy előbbutóbb meglesz miként remélem egyszer nekem is megadatik, hogy Kölnben szurkolhassak Szegednek.. Idén nektek van esélyetek természetesen, nekünk sajnos nincs...
Elnézve a csoportkör alatt nyújtott teljesítményt, nagyon úgy fest hogy Kiel-Hauptbahnhof lesz az Endstation. És megint azt lehet leszűrni, hogy bizony igenis számít hogy miként alakulnak a csoportmeccsek, kovidtól függetlenül.
A decemberi F4 alatt a másik oldalról jöttek a fanyalgó, lúzer kommentek. Itt a lehetőség megugorni nekik a Kiel/PSG kombót és Köln már nincs is olyan messze.