Ja hogy én vagyok az, akinek abból áll a teljes online jelenléte, hogy bizonygatja azt, hogy mekkora király.
Igen, kedves Circo, buta is vagyok, mint a tök, és nincs is elég pénz. Ha valaki esetleg rámutat arra, hogy nem te vagy A Geci Nagy Király, akkor csak ezek lehetnek az okok.
Hogy buta, vagy csóró. Az nem opció, hogy esetleg nem te vagy a Geci Nagy Király.
Javasolnám még felvételtre az úgynevezett érvrendszeredbe az "ILÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍGY" kifejezést, azzal lenne teljes a kép.
Többet nem reagálok a kommentjeidre, pusztába kiáltott szó.
Provokáció volt. Ott bukott meg az írás, hogy azt írta "ahogy viselkedett velem és másokkal" . Igen, jellemző - és fizikailag is hihető -, hogy egy üzletben a tulajdonos egyszerre szimultán bunkó több emberrel. Első hozzászólásod ezzel a nickkel, mennyire hiteles ember vagy. Hidd el nem tudsz rosszat akarni egy 114 éves üzletnek, ami baromi jól működik. Erőlködhetsz, akkor sem fog sikerülni. Én ma reggel felkelek, és már el is felejtem az ilyen bunkókat, mint te, és ma is termelünk majd szépen.
Oké, oké, már az email-címemet "leleplező" hozzászólásban kiderült, hogy mi a vezetéknevem. Igen, tényleg az. Valószínűleg kettő perc alatt megtalál ez alapján bárki a facebookon. Nem bánom, nincs miért titkolóznom.
Viszont ha nekem az a választott perszónám az interneten, hogy "felsőbbrendű vagyok, fölöttetek állok, jobb vagyok", majd annyit bírok reagálni egy fórumos kritikára hogy "HEHE TUDOM A NEVED, HEHE KIÍROM A FÓRUMRA AZ EMAIL-CÍMED HEHE, HEHE PORCELÁN HEHE HEHE MENNYIRE VICCES HOGY A PORCELÁNT IS ÍGY HIVJÁK HEHE HEHE", akkor azért elgondolkodnék rajta, hogy vajon tényleg Geci Nagy Király vagyok-e, vagy csak egy sérült buta fasz.
Egy hozzászólásra átlagosan 2-8 plusz-mínusz reakció jön. Hétköznap van, elmúlt éjfél. Írok valami csúnyát Circora, aki köztudottan nem túl népszerű a fórumon, és 5 percen belül kap 8 mínuszt a hozzászólásom.
Hirtelen előkerültek a Circo-rajongók valahonnan, szerda késő este, akik eddig nem léteztek.
Vaaaaaaaaagy esetleg lehet, hogy Geci Nagy Király Vagyok úr ANNYIRA beteg, hogy van 6-8-10 profilja, amik között vörösödő fejjel váltogat, és mínuszolja a hozzászólásokat, közben mormolva, hogy "Valami geci az interneten csúnyát mondott rólam, pedig én Geci Nagy Király vagyok!!!!".
Elnézést, milyen szempontból releváns, hogy eddig te hányszor olvastál felőlem? Érdeklődésedre elmondom, hogy nagyon régóta vagyok Falco-szurkoló, a fórumot is nagyon régóta olvasom, de ritkán szólok hozzá. Azt hiszem, nem befolyásol semmiféle emberi minőséget, szurkolói minőséget, bármiféle minőséget a hozzászólások száma. Az, hogy én nem vagyok Geci Nagy Király Akinek Ezt Az Interneten Kell Bizonygatnia, még nem jelenti azt, hogy kevesebb lennék nálad bármilyen értelemben.
(Azóta nem írtam, amióta tönkretetted azt a fórumot, ami a mai napig hiányzik a kosárlabdát szerető szurkolóknak. Lehet, hogy az új arcoknak meglepetés a viselkedésed, de a régiek egyáltalán nem lepődnek meg rajtad. A szokásosnál is jobban túllőttél ma a célon, én nagyon kellemetlenül érezném magam a helyedben, amikor belépek az Arénába...)
Egyértelműen kitiltás járna több hozzászólásodért. Moderátor, ismét megidézlek!
Te is. Ha ezt így játsszák, akkor ilyen egyszerű, csak le kell írni. Korábban nem nagyon olvastam itt felőled, valahogy nem nagyon szóltál hozzá a Falco mindennapos történéseihez. Szóval menj oda, ahová való vagy.
Mármint mi az én pechem, miszter? Hogy nekem nem arra alapszik az önképem, hogy Szegény Édesapám csinált valamit, amibe én beleültem, és ennek eredményeképp Geci Nagy Királynak érezhetem magam? Vagy mi az én pechem?
Azt, hogy BETEG VAGY, azt nem sértésnek szánom, te tényleg beteg vagy.
:DDD Circo :DDD Keress fel egy mentálhigiénés szakembert légyszi, mindenkinek jobb lesz tőle.
Süt a hozzászólásaidból a nárcisztikus személyiségzavar összes lehetséges tünete.
A kedvencem ebből a halmazból az, hogy állandóan itt kell bizonygatnod, hogy te mekkora geci nagy király vagy. Érted, ha én geci nagy király lennék, KURVÁRA nem érdekelne, hogy a "segédmunkás-agyú" átlagfórumozó elhiszi-e ezt, hanem csak így... lennék, és örülnék, hogy geci nagy király vagyok. De te nem, neked ez nem elég, neked meg kell győznöd MINDENKIT, hogy te geci nagy király vagy. Ez BETEGSÉG. Kérj segítséget!
Minden fórumozó vs circo! Miért nem jött egy olyan komment sem, hogy valaki egyetért veled? Számomra ez furcsa! Nem olyan rég még írtad, hogy ide prolik nem írnak, meg azok úgysem tudnak értelmes fórumozást folytatni, meg úgysem hagyod érvényesülni őket! Ez ma akkor mi? Hol vannak a minőségi fórumozók? Nem fura ez egy kicsit, ez a mindenki itt a fórumon vs te felállás?
A magyar válogatott fociszurkolóinak(kép) csürhézésével illetve prosztózásával pedig egyenesen haladsz az országos "hírnév" felé, ahogy látni már itt-ott.. Bocs az offért, és nyugi circo, ezentúl sem leszek jelen itt már, csak miután végigolvastam a mai történéseket aztgondoltam, hogy muszáj volt ennyit reagálnom gyorsan az egésszel kapcsolatban.
Nem kevés voltam, hanem nem volt rá szükségem. Édesapám azt szerette volna, ha középiskola után elkezdek dolgozni, hogy a negyedik generáció is térhódítást nyerjen. Sikerült. Nagyon is.
De valahogy a műveltségről hallgatsz... Na jó nem forszírozom tovább, nem akarlak kellemetlen helyzetbe hozni.