Csak most képzeld el a szitut (tényleg csak spekuláció). Ugye, Armstrong nem indul el a Giron meg a Vueltán, mert ez a dupla már tavaly megvolt, így marad csak az utóbbi. A Giron 12. lett a Touron 3. Most milyen lenne, ha Contador elindulna mindkettőn, és megnyerné mindkettőt, az utóbbit pont Lance előtt? Márpedig dacból megcsinálhatná, mert képes lehetne a dologra. Na, majd meglátjuk :)
Tele van a világsató valamiolyasmival, hogy tavaly Contadornak valami kereket a Tour előtt saját pénzen kellett vennie, mert ő azt nem kapta meg automatikusan a csapattól, csak Armstrong.
Én is mindjárt erre gondoltam, hogy ebből azért kifutja az a teljesen alaptalan 8 millió euro. de ne legyünk ennyire rosszindulatúak, lehet, hogy ennek az összegnek az eg yrésze az idei adósságok fedezetére szolgál:-)
Szerintem Vinokorov még egy évet megy, hogy megmutassa, hogy ő anyag nélkül is éppolyan jó versenyző, aztán átveszi sportigazgatói tisztet. Azt olavastam a biciciclismoban, hogy Contador ma nyilatkozott a gazzeta delo sportnak. Elég sok zöldséget összehordott, főleg Bruyneel ellen, de azt mondta, hogy óvatosságból írta lá egy évet az Astanánál, nem azért mert okvetlenül továb akarna állni.
A kazah kormány bejelentette, hogy 14,5 millió óeurot invesztelták az Astna lerékpárcsapatba, hogy jövőre is folytathassák a versenyzést. Cserébe a csapat felveszi a Samruk-Kazina nevet.
Proszkurin elvtárs pajtás szerint a csapat így 22 millió euro felett diszponál, ez volt a feltétele annak, hogy Contador kitöltse a szerződést a csapatnál.
Azért lesz mire ülnie Boonennek jövőre, a hírek szerint a legendás Eddy bácsi gépeivel mennek.
Egy másik átigazolási hír szerint Sean Yates elszegődött a Skyhoz. Nem mondhatnám, hogy meglep a dolog, kábé azóta biztos voltam benne, hogy bejelentették a Sky projektet...
Ennek meg van az az előnye, hogy hónapokig nem kell gondolkodnunk rajta, hogy mit olvassak fel. A Babóval már végeztünk. Onnan kapott kedvet a Gyűruk urához.
Te sem riadsz meg a kihívásoktól. :-) Azokat a neveket még _el_olvasni sem kis feladat, nemhogy _fel_.
Mindazonáltal ha elfogy a trilógia, és még kitart az érdeklődése, szívesen kölcsönadom a Babó-t és a Szilmarilok-at. Bár töredelmesen be kell valljam, hogy az utóbbihoz már nem bizonyultam eléggé rajongónak. :-)
Nem vitték túlzásba a pletykálkodást, de azt megállapíthatjuk, hogy a derék spanyol családanyába több diplomáciai érzék szorult, mint az egész ENSZ közgyűlésbe együttvéve. :-)
David Herrero Llorientéről és a baszkokról jut eszembe. Most, hogy a Armstrong és a Nike balra el, nagyon remélem, hogy jövőre ismét a baszl etxeondo cég lesz a mezszállító, mint 2008-ban.
Ugye? Egy spanyol csapat beépített baszk és katalán nélkül félkarú óriás. Ráadásul madarat tolláról, embert barátjáról. Amikor 2006-ban Marchante megfázás miatt feladta a tourt, július végén Herreroval készültek a vueltára Ibizán. Se előtte, se azóta nem ment olyan jól JAG a vueltán, mint akkor. Mit tehetett vele Herrero Ibizán?
Beépített 00-ás ügynökünk jelenti, hogy - a szövetség átutalta a csapatnak a 2009. évi tartozást. - megküldésre a került az illetékeseknek a 2010. évi bankgaranciáról szóló dokument.
Azonban ügynökünk kettős ügynökként működik, ezért az információi még megerősítésre várnak.