Teljesen igazad van. Azt a 10 percet leszámítva kézben volt a mérkőzés. Én azt nem értem, hogy miért ragaszkodik Davis minden esetben ugyanazokhoz az emberekhez. Nenadic lassítja a játékot és a mellette lévőket is láthatóan zavarja ez. Vannak jó passzai ki a szélre, és alkalmasint a beállónak, de kiismerhető. Amikor bent volt tegnap, akkor ment el a Kiel 4 góllal, amikor leült, akkor visszajöttünk. Nem mondom, hogy nincs rá szükség, de azért nem ő az isten.
Maqueda gyenge, de Tönnesen büntiben van, hogy nem kap esélyt. Ligetvári szintén perceket vagy annyit sem kap. Markussen minek kellett ide?
Jó volt Marcit tegnap látni, de ő is kaphatna több lehetőséget.
Vásárolunk mint a Real Madrid 10 éve, mindenki legyen ott, csak ne máshol. Ez nem koncepció.
Nem akarok telhetetlennek látszani, de bennem van hiányérzet.
Gyakorlatilag a mérkőzés egészéből 50 percnyi időben az történt amit mi akartunk, csak 10 perc volt a Kielé de azt ott nagyon elszúrtuk.
Talán könbyebben átvészeltük volna ha döntő pillanatokban plusz kettőnél nem csinálunk érthetetlen hibákat. Sajnos a két megmaradt irányítónk ebben élen járt. Labdaeladások, támadó faultok...
A 12 ember egy ilyen meccsen sztem egyáltalán nem kevés. Persze a keret nagyságát nézve az lehet, de inkább az az extrém bő. A Kiel gyakorlatilag 9 embert használt, szóval ellenük különösképp nem lehet kifogás.
Azt én sem értem, hogy ha Ligetvárit most se tették be legalább védekezni, akkor mik vele a tervek. Maqueda szerintem sem igazán hozza a szegedi formáját, úgy tűnik ő igényli, hogy egyértelmű 1. számú játékos legyen a posztján.
Igen, szinte nulla esély rá hogy nézők mehetnek a FF-ra. Illetve mehetnek csak nem engedik be őket. Így viszont sok értelme nincs abba a bazi nagy csarnokba vinni, a TV társaságoknak is tökmindegy honnan csak content legyen. Nyilván a várossal megvan a szerződés, tehát ott lesz. Szálloda van elég ahol elférnek izoláltan a csapatok.
A tegnapihoz: tipikus Kiel elleni meccs Kielben, ezúttal döntetlen. Kezünkben volt a meccs nem vitásan 12 emberrel is, ez szerintem nagy fegyvertény. Hiba lenne Omar nyakába varrni, ilyen éles meccse talán még nem is volt. Viszont többen nem nőttek fel a feladathoz, köztük Makita sem. Remélem belelendül.
Hát ha Yahiára azt írod hogy nem ment neki a játék akkor szerintem ez hatványozottan igaz a góljai ellenére Laugéra és Nenadicra is. Ahogy mondani szokták több landát adtak el mint az Adidas.
Ami egy nagy pozitívum, hogy -4-nél (amikor már Bartha Zoli is temetni kezdte a meccset a kommentátorállásban) a csapat meg tudott újulni, kapott gól nélkül lehozta a végjátékot, és visszahozott egy pontot a szinte semmiből.
Davist majdnem lemeccselte amúgy Jicha ezzel a védekezési formációval, remélem, kielemzi alaposan majd David, miért nem ment ezellen a játék (azonkívül, hogy gyakorlatilag a Borozan - Nenadic - Lauge - Yahia négyes játszotta végig a belső három poszton a meccset, közülük Yahiának nem is igazán ment a játék, a góljai közül is nem egy szerencsésen ment be).
Kicsit sajnálom, hogy Liget nem kapott több időt legalább védekezésben, de ezt már nem tudjuk meg.
Nagyon szépen támadunk (ha Strlek két ziccere meg Nenadic 1-2 meggondolatlan átadása nem lett volna, akkor ez konkrétan tökéletes), védekezésben kéne megtalálni a kulcsot Sagosen és a beállók ellen.
Kíváncsi vagyok, Davis 12 emberrel akarja-e lehozni a meccset, vagy hozzányúl-e Patrikhoz, Tönnesenhez, Markussenhez. (És ugye Marci is csak egy hetesre állt be eddig, bár Cupara nagyokat fog.)
Nevezve van a BL-keretbe az sicher. :) komoly lenne ha beugrana, de szerintem ha az a lendületes támadójáték működik ami az elmúlt hetekben, akkor talán nem lesz annyira döntő a kapu és adott esetben Cupi és Marci is fog néhány labdát. Lesz 34-36 a vége, az is szuper :)
Érdekes lesz, hogy melyik formáját mutatja a zebrabrigád. Februárban nagyon közel voltunk, a kapuban volt náluk az előny. Meg ugye a beállók ontották a gólokat. Most Szaglószem az aduász. Nekik kell rontani aztán meglátjuk, ha nem veszett el a lendület ami volt az elmúlt hetekben, akkor jó esélyeink vannak.