Ha lejár, akkor majd az akkori feltételekkel tudod lekötni, ki a fene tudja megjósolni, hogy mi lesz hat hónap múlva? Ha nem változik, akkor ugyanúgy tudod lekötni, mint most.
Sziasztok! egy kicsit elakadtam, s kérném a helyreigazításotokat :) januárba nyitottam alap számlát ... akkor most nekem automatikusan átkerül az egyik új számlacsomagba? vagy pedig marad a régi s a feltételek se változnak? Előre is köszönöm a segítségeteket :)
Tegnap beleszaladtam egy olyan dologba ami már az előző bankomnál is baromira idegesített.
Tegyük fel, hogy van 1000 € a deviza számlámon. Át akarom váltani az egészet. A gond az, hogy az utalásnál azt kell megadni, hogy mennyi Ft-ot akarsz. Tehát beírsz mondjuk 290.000 Ft-ot, de akkor marad a számládon egy kis apró. Vagy megpróbálod kiszámolni a pontos összeget és beírod azt. Na én elszámoltam magam és több Ft-ot írtam be, mint € van. És ahelyett, hogy hibát írna ki, hogy "hülye vagy felhasználó, nincs is ennyi €-d", nem, várakozik szépen, "sorban áll" ahogy a rendszer nevezi. Nem tudom, meddig várna a sorára, vagy amíg rakok rá €-t, vagy amíg romlik még annyi a Ft, hogy beleférjen....
Törölni nem tudom a megbízást, most várok, hogy az ügyfélszolgálat törölje és elindíthassak egy másik váltást.
Miért nem lehet egyszerűen beírni, hogy 1000 €-t váltsál be nekem Ft-ra, miért kell kicsavarni???
Én is így voltam vele, de a múlt hétfői változások miatt (amiből még akkor nem lett semmi) gyorsan nyitottam egyet online anyumnak (a sajátom és a feleségemé már régen megvan).
Meg tudod kb. (pl.kerekítve) adni az öügyfélkódod? Ugyanis ez mutatja, hogy mennyi ügyfélnlnél tartanak. Én jan. végén éppen átléptem a 10ezres határt. Kiváncsi lennék mennyinél tartanak.
Salgótarjánhoz a legközelebbi ügyfélszolgálati hely Eger, ahová mehettünk volna, de mivel a lányom - mint társtulajdonos - Pesten tanul, az volt logikus választás, bár kicsit távolabb van. Csak ezért külön viszont nem akartam menni, mert az azért költség, meg aztán arra is vártam, hogy mit lépnek tranzakció ügyben. Úgy voltam vele, hogy majd legfeljebb összekötöm egy májusi úttal, amikor amúgy is mennék Pestre, addig meg majd csak kiderül, érdemes-e. Hát mindenestre már bánom ezt a tökölődést, mert csak sor került rá, és a feltételek már nem annyira jók (pl. kötelező a kártya). De hát ez van, most már kár sopánkodni, ők legalább még adnak 6,5-öt feltételek nélkül
Mi ma nyitottunk számlát, de a Netbankba még nem tudunk belépni? Kell valamit tennünk, vagy majd a bank automatikusan küldi a jelszót SMS-ben? Ha igen, kb. mikorra várható?