Sziasztok! Emlékszik valaki ( ;-) ) vagy tudja mi volt annak a 60-as évek beli magyar mozifilmnek a címére, amiben a gyilkos lézerpisztolyt használt? A film nem sci-fi volt hanem krimi. Sajnos a sztorija is kiesett és csak az maradt meg, hogy micsoda szuper pisztolyt kreáltunk magunknak zseblámpaizzó és elem segítségével ;-)
Egy régi filmet keresek, kb 25 évvel ezelött láttam. Nagy húsevö növenyek támadjak meg a földet. A végén meg megy egy autó, szól a zene benne és azt követik növények, és sós vizzel locsolják le öket, úgy halnak meg. Vagy valami ilyesmi. :)
Mostanában újra eszembe jut egy jó film, amit a tavasszal láttam a tv-ben. Nem emlékszem a címére, s azt hittem, hogy Helen Mirren alakítja a főhősnőt - de végigböngészve a filmjeit - nem találtam olyat.
A történet: van egy írónő, könyvének főhőse egy férfi. S érdekes módon az a férfi is a való életben él, ahol az írónő. A férfi egy idő után elkezdi hallani az írónő hangját, azt, ahogyan a történet fonalát alakítja. Először azt hiszi, csak képzelődik, pszichológustól kér segítséget, de hiába. Akkor fordul komolyra a dolog, amikor rájön, hogy az írónő el akarja tenni láb alól, s elindul könyvtárakba, hogy felkutassa a könyvet. Nagy nehezen rátalál az írónőre, de még a film utolsó perceiben is izgulhatunk az életéért. Végül happy end-del zárul.
Megköszönném, ha valaki ismerné, s megosztaná a címét!
Ehh, ez nekünk is megvolt vhs-en, de nem jut eszembe a címe. Viszont úgy rémlik, hogy a computer szó benne volt. Még bátyámat megkérdezem, hátha ő emlékszik a címére.
Nem hagy nyugodni, mi lehet a címe egy filmnek: az m1-en láttam pár éve, akkor western-nek kategorizálták, bár szerintem csak épp súrolja :) A sztori az, hogy él eg nagyon vallásos család (talán mormon), teheneket tenyésztenek, a szomszéd birtokos valamiért nem nézi jó szemmel, állandóan keresztbe tesz, végül megöli a férjet. Feleség egyedül marad a gyerekkel, nem megy hozzá a szomszédhoz, ellenben befogad egy meglőtt embert, ápolja, és persze összemelegenek, amit a vallási közösség nem néz jó szemmel, és még a szomszéddal is meg kell vívni, és kb ennyire emlékszem. Meg hogy a végén lelövik a nőt, de aztán mégis túléli. Ötletek? :)
A történet: két fiatal lúzer srác számítogéppel csinál magának egy bomba csajt, késöbb menő autót azthiszem valami Ferrari meg talán Lamborghini, ruhát stb stb. Ők lesznek a legmenőbb srácok a suliban. Csinálnak egy kemény házibulit amig a szülök nincsnek otthon, még egy NASA rakéta is a szoba közepén köt ki.
Amerikai film, kb 1988-as. Valakinek rémlik? Még anno VHS-en volt meg de valami angol címe volt.
Egy Tv 2-es logóval ellátott képet találtam a gépemen.Nem tudom valaki tudna e segiteni,hogy ki a képen látható szinésznő és melyik filmről lehet szó.Sajnos nem sok minden látszik a képen a szinésznőn kivül.De hátha valakinek beugrik.