Értem a példádat, de szerintem ez erre nem igazán jó. Mivel Benit nem szerethetjük úgy, mint a családtagjainkat. Ha elszerződik onnantól kezdve nagyon szorítunk neki, és követjük majd a pályafutását, de ameddig ez nem biztos, addig önzőnek kell lennünk , és azért kell szorítanunk, hogy a csapatunk legyen a lehető legerősebb. Persze gondolhatjuk ezt másképp nincs ezzel baj. A legtöbb emberből Jasikevicius korábbi "dumája" is érzelmi töltetet váltott ki, én meg azóta rühellem.
Én Beni érdekeit nézem. Már pedig az ő érdeke, hogy a francia élcsapathoz igazoljon. És onnan már csak egy lépés az Euroliga. Kb így vagy vele ha gyereked van akkor is. Szíved mélyén szeretnéd örökre magad mellett tartani, de idővel rájössz, hogy el kell engedni és hagyni élni a saját életét.
Nem vagy profi! Csak a saját érdekünket kell figyelembe venni. Lehet ezt önzőségnek hívni, de egy profi így gondolkodik. Tudom most majd az jön, hogy akkor inkább te nem szeretnél profi lenni.
Szilinek jelenleg nincs komoly külföldi kérője. Ő július 31-ig tud kilépni a +1 éves opcióból, de csak külföldre. 90-10 arányban mondom, hogy maradni fog. Beni pedig valóban úgy tűnik hogy Dijon, ha csak nem lesz valami komoly 180 fokos fordulat az ügyben, de ez úgy 95%-ra fix deal a mostani állások szerint. Somogyi elvileg 2 héten belül eldől. Neki spanyol lehetősége van, akik erre a szezonra kölcsönadnák még a biztos játékpercek miatt, és a Falco élénken érdeklődik így iránta. Ezért is vitte a Deac nem kevés kivásárlási összegért cserébe Paksról a Valeriot. Mindenesetre ha marad Szili, Beni pedig out, kelleni fog a fix 5 légiós. Főleg hogy szerintem a BL-ben egy olyan csoportba kerültünk, ahol meglehet simán célozni a továbbjutást, ha nem is az első helyen, bár miért is ne?
Sziliről amúgy van valami hír? Ha jól tudom neki 20.-ig van lehetősége kilépni a szerződésből. Ha ő maradna, plusz még jönne 3 légiós, akkor Beni hiányát tudnánk pótolni. Viszont most így szükségünk lesz egy irányítóra.
Nyilván egy részem azt szeretné ha Beni örökre Falco mezben játszana, de egy másik részem meg azt szeretné feljutna a legmagasabb szintre és mindent elérne, amit a sportágban csak lehet. Akárhogy is lesz, Benire mindig is jószívvel fogunk gondolni. Ha ellenfélként tér vissza, akkor is tapsvihar fogja fogadni.
A lényeg az, hogy ha itt a csapatról akartok olvasni, akkor maradjatok most már csendben. Jó lenne ezt most már észrevennetek. Miért várnátok el, hogy én ne reagáljak az írásaitokra?
Kb. egy éve Édesapámtól megkérdezte valaki, hogy miért nem szeretik egyesek a zsidókat. Édesapám azt válaszolta neki, hogy az irigység okán. Na én ezzel búcsúzom, minden más mellébeszélés. A magyar és a lengyel a legnácibb nemzetek, ezt is Édesapám mondta nekem, és neki mindenben igaza volt.
És mi közöd van neked ahhoz, hogy én milyen világban élek? Aki nem tud elviselni az ne szóljon hozzám. Ha neked valaki nem szimpatikus az utcán hozzá is odamész beolvasni neki?
Amúgy meg gyanúsan ugyan azokat a helyesírási hibákat véted, mint a "fő téri" Rytas0.
Jöhettek százan is én nem hátrálok meg, nem vagyok az az ijedős típus.
Circo! Tudod mért regisztrálnak ide most az emberek, és hogy miért lett ennyi első kommentelő? Azért, hogy ők is tudatosítsák veled, hogy egy lelki szegény nárcisztikus beteg ember vagy, aki orvosi kezelésre szorul! Azt tudjuk hogy vannak tablettáid amit már szedned kell/kellene, de úgy néz ki kimaradt egy napi adag sajnos! Én sem fogok itt hosszú időt tölteni hidd el, se kedvem se enrgiám ehhez, néha beleolvasok és ennyi! Viszont tudnod kell azt is, hogy a fórumra IS az ír aki csak akar, nem az akit te méltónak tartassz rá! Na látod itt sem vagy több emiatt senkinél, és a való életben sem! Csak te gondolod! Nagyon jól leírták tegnap a valóságot többen is rólad, és hogy micsoda képzelt világban élsz, amit magadról vizionálsz! Ezt itt már MINDENKI tudja, csak te erőlködsz ennek ellenkezőjének a bizonygatásán lassan már nevetséges módon, de az a helyzet, hogy már nem csak a Falco szurkolók, de a körmendiek a soproniak de a szolnokiak is rajtad nevetnek, hogy micsoda egy nárcisztikus önképzavaros beteg elme vagy! Nem furcsa esetleg kicsit sem neked az, hogy ez a sokszínű szurkolói réteg nagyon ritkán ért egyet bármiben is, de azt mindenki aláírja hogy nem vagy százas...és még finom vagyok, amikor így fogalmazok! Nem lehet, hogy ha MINDENKI totálisan ellened van már és te egyedül próbálod menteni magadról a menthetetlent, amit te elhiszel, de már senki más rajtad kívül akkor valóbán nálad hibázik nagyot ez az egész? A való életben is tudod talán te is ez hogy működik, mindig az kérkedik hogy neki van a legmagyobb f*sza, akinek alig van valami az alsójában! Akinek van az meg csendben van és tudja, hogy neki nem kell semmit másnak bizonygatni, mert a valós tények mindig önmagukért beszélnek! Ne égesd magad tovább Circo! Üdv!
Nagyon kevés vagy te hozzám. Egy frusztrált csóringer lehetsz. Kerülöm az ilyeneket.
Azért regisztráltál be, hogy provokálj, de nem sikerül, mert elképesztően magabiztos vagyok az életben. Neked meg annyi marad, hogy itt okoskodsz névtelenül NBIII-as módon.
Itt nem antiszemiták az emberek, csak tökük ki van veled.
Jól tudta jól mindenki miért akarsz izraeli csapatot de unalmas hogy az életed fórumon osztod meg, utalgatsz hovatartozásodra BL meccs kapcsán, aztán csendőrt játszasz.
Hidd el Circo fiam ha más irta volna, nem repült volna annyi minusz.
Már az is beteg, ha a kosárlabdáról írok. Az persze nem beteg, aki többször beleszállt a játékosainkba , elmondta őket mindennek és gondolom az sem beteg, aki felírta ide a nevemet. Ez ugye mind te voltál te szerencsétlen. De azt persze nem lehet tudni ki vagy, ahhoz nincs bátorságod.
Leírhatod bármennyiszer, hogy beteg, teljesen lepereg rólam olyanoktól, akikről azt sem tudom kicsodák. Magyarán leszarlak, neked pedig marad a tehetetlenség.
Ja és Andersonról majd még írok, mert nagyon érdekel engem ez a téma.
Na most akkor neked köszönhetően "legálisan" fogtok szenvedni. Aztán végiggondolod majd máskor fogsz e nekem címezni írást, vagy esetleg azoknak , akik személyeskedtek itt velem, de téged az nagyon nem zavart.
Szóval Anderson: szerintem baromi jó játékos. Aki a Bundesligában közel 25 perc alatt 15,9 pontot és 5 assistot hozott az csak klasszis játékos lehet. Itt is nagyon jól indult a karrierje. Az emléktornán ha jól emlékszem ő lett a torna MVP-je, aztán a BL-ben is letette a névjegyét a Zaragoza ellen. Az első 24-25 büntetőjét is hibátlanul dobta a BL-ben. Assistok terén is a legjobbak között volt. Csúcsszezonja lett volna a Falcoban, de jött a sérülése. Az mindent megváltoztatott. Előrelépett más a helyére, és ő nem tudta visszaverekedni magát oda, ahová az ő tudása miatt való lett volna. Ez az Anderson egy csúcsjátékos, látni lehetett minden mozdulatán, hogy ilyen játékos a magyar első osztályban még korábban nem járt. Ha nincsen sérülése , akkor a Falcoból egészen biztosan egy nagyon komoly szintre lépett volna tovább. Talán a Real Madrid is kínált volna neki szerződést. Én nagyon örülnék, ha a következő szezonban is a mi csapatunkat erősíteni. Megérdemelne még egy esélyt, tuti most már meg is mutatná , amit tud.
Én nagyon szívesen minden nap fogok majd írni Andersonról, engem ez a téma nagyon érdekel, hogy egy klasszis játékosnál mi vezetett a Bundesliga-sztárságtól a Falco kiegészítő szerepéig. Ezt érdemes lenne egész nyáron elemeznünk. Van időnk még rá bőven az új idény kezdetéig.
Én szoktam kedvelni az írásidat. Azokat az írásaidat, amiben a mindannyiunk által szerettett csapatról írsz, és nem személyes sérelmeket hánytorgatsz fel. Én elhiszem, hogy jogosan érzed sértve magad, de ezt jobb lenne személyesen megbeszélni az érintettekkel és nem itt a fórumon mindenki szeme láttára. Nyilván én nem tudhatom, hogy pontosan mi volt köztetek és ezzel valószínüleg így van a fórumozók 90%-a. Múltkor rákérdztem, hogy pontosan mi történt mert már komolyan érdekelt, de elég homályos választ kaptam. Légyszíves írd le, hogy pontosan milyen cégről van szó, kik akartak ártani neki, hogyan akartak ártani neki és miért. Vagy többet nem emlegetsd mert én ezeket a ködös félmondatokat nem tudom hova tenni.
Erre az antiszemita cuccra rátérve pedig. Még úgy is, hogy a fórum néhány felhasználója nem a toleranciáról híres, nekem egy másodpercig se fordult meg a fejemben, hogy antiszemitizmus miatt nem akarnak izraeli csapatot. Persze lehet, hogy így van, de az is lehet hogy őket erősebbnek tartják az Athénnál. Őrült ötlet tudom. Pedig aztán rám bármit lehet mondani csak antiszemitát nem. Gondolom emlékszel, hogy múltkor én írtam először a homofób kommentek miatt. Úgyhogy nem kellene egyből aniszemitázni.
A B közép néhány tagjáról nyílván nekem is meg van a véleményem, de ezt nem egy nyilvános fórumon akarom megtárgyalni. Nem lehetne, hogy a Falco fórum újra a Falcoról szóljon? Komolyan mondom visszasírom az Anderson-ról való diskurzust. Ne azt kelljen már itt is bámulni, hogy ki épp kivel balhézik össze.
Töltsük meg újra a fórumot a csapattal kapcsolatos bejegyzésekkel. A Falco másodszor főtáblás a BL-ben, a 2. kalapba került a sorsoláson és mégse erről szól a fórum, hanem vélt vagy valós sérelmek kitárgyalásáról. Na ez baszki kurva gáz. . Szóval ja, csak ennyit akartam.
Na látod ezzel egyetértek. A Lazio szurkolóinak "ötletét" (akik egy játékvezető kávézójával tették ezt) próbálták megvalósítani 2019 szeptemberében, kemény 7-8-an összeállva. Én még soha nem értékeltem olyan üzletet, ahol nem jártam, úgy látszik másoknak erre nem volt hozzá szükségük. Ők az USB tagjai voltak, és köztük volt az itt is író Crazy Basket is.
Mi köze van a kirohanásainak az üzletéhez? A fórumokon való viselkedése miatt pedig negatív értékelést adni nagyjából az a szint, amikor megkarcolod valakinek az autóját, összefirkálod a házát, megmérgezed a macskáját....
22 éve vezetek sikeresen egy olyan vállalkozást, ahol emberekkel kell bánni, de majd segítséget kérek igazad van. Te jó ég mekkora öngól volt ez részedről. Mielőtt leírsz valamit azért tájékozódj , hogy kinek írod.
Hú de értelmes írás volt ez. Gratulálok. Te maradj csak meg ezen a szinteden, hidd el kellenek ilyen emberek is. Ja, és gondolom neked is két diplomád van, mint lassan itt a fórumon mindenkinek.