Keresés

Részletes keresés

Gozo Creative Commons License 2020.12.28 0 0 2501

Holnap meg semmi, mert ennyi idő alatt nem jön ki a fertőzés. Majd a hétvége körül...

Előzmény: Csehov doktor (2498)
Gozo Creative Commons License 2020.12.28 0 1 2500

Nyugodtan menj a FB csoportba. Aztán nézegesd a repülő szívecskéket meg integető kutyusokat.

No és próbálj meg idomulni a mindenható adminok előírásaihoz, jer ha nem akkor hamar kívül találhatod magad.

Ha itt bármi olyan le lett írva ami szerinted bántó, akkor nem jó helyre jöttél...

Előzmény: PeterBond (2494)
Törölt nick Creative Commons License 2020.12.28 0 0 2499

Már jó ideje sérült, csak mi nem tudhattuk!

Előzmény: Gaga84! (2493)
Csehov doktor Creative Commons License 2020.12.28 0 0 2498

Két pozitív eset a PSG-nél, és az egyik bíró is koronás. Gondolom ilyenkor karanténnak kellene lennie... A Barcások mindenbizonnyal olyan PSG játékosokkal fognak találkozni, akikben ott lappang a vírus. Mi lesz itt holnap így? Abszurd ez az egész így...

Törölt nick Creative Commons License 2020.12.28 0 0 2497

Egyetértek! 

Előzmény: Thor. (2496)
Thor. Creative Commons License 2020.12.28 0 0 2496

Ezzel határozottan nem értek egyet! Itt hálistennek még csak hasonló sem történt, mint ami miatt az be lett szüntetve, de elfogadom, hogy ha Te másként látod ezt.

Előzmény: PeterBond (2494)
Thor. Creative Commons License 2020.12.28 0 0 2495

Sérült :/  Patrik pedig nem kapott játékengedélyt sajnos.

Előzmény: Gaga84! (2493)
PeterBond Creative Commons License 2020.12.28 0 0 2494

No offense, de ha valaki nem érti, hogy miért szüntették meg a hivatalos fórumot, annak elég elolvasnia az elmúlt 1 hét hozzászólásait itt. Sajnos minden benne van.

Előzmény: Törölt nick (2491)
Gaga84! Creative Commons License 2020.12.28 0 0 2493

Strlek nincs a mai keretben...:( WTF?

szabopalesz Creative Commons License 2020.12.27 0 0 2492

Miért ne lenne? Azért mert lőnek pár képet edzésekről? Manaskovról tettek fel képet Kölnből, Liget is tett fel a repcsiről. Csak Lauge hiányzik elvileg.

Előzmény: Törölt nick (2491)
Törölt nick Creative Commons License 2020.12.27 0 0 2491

Viszont balszélsőnk nincs:(

Előzmény: kovi1123 (2490)
kovi1123 Creative Commons License 2020.12.27 0 0 2490

Ott van Patrik is pedig :) A Kiel honlapján is egyedüli hiányzóként Laugét említik. 

schanc Creative Commons License 2020.12.27 0 0 2489

A két utolsó koronásunk közül Yahia ott van az utolsó edzés képein, Patrikot viszont nem láttam :(

Csehov doktor Creative Commons License 2020.12.26 0 0 2488

Többen írtátok, hogy szívesen látnátok itt Bánhidit, aki ezt nyilatkozta ma az Indexnek:

- Ami tény, hogy mindennek ellenére ott van a világ jelenlegi öt legjobb beállója között. Ami viszont kérdés, hogy éppen emiatt a Barcelona és a PSG érdeklődéséről is pletykáltak önnel kapcsolatban, márpedig 2022-ben lejár a szerződése Szegeden. Befolyásolta a karrierjét a világjárvány?

Valóban felmerült a nevem topcsapatoknál, most viszont még nem tekintek ennyire előre. 2021 nyaráig biztosan eldől a hogyan tovább.

A Szegeddel beszélgettek már a folytatásról?

Igen, a Pick nyitott a közös folytatásra, szeretnék, hogy maradjak, de konkrétumokról egyelőre nem beszéltünk.

Magyarországon nem idegen a játékoskeringő a legjobb csapatok között, sok olyan kézilabdázót lehetne felsorolni, akik megfordultak Veszprémben és Szegeden is. Elgondolkodott már azon, hogy hogy mutatna Bánhidi Bence piros mezben...?

Úgy, hogy kék színekben játszom, nehéz elképzelni magam pirosban. De hat évet éltem a Balatonon, jól ismerem Veszprémet is, az a régió nekem afféle második otthonom, amíg viszont Szegeden kézilabdázom, nem képzelem el magam más csapatok mezében.

Hát, ez a helyzet vele kapcsolatban egyelőre.

https://index.hu/2020/karacsony/kezilabda_banhidi_bence_interju_mol_pick_szeged_magyar_valogatott_csalad_karacsony/

Gozo Creative Commons License 2020.12.26 0 0 2487

Blonznak szerintem egyenes útja van a Bundesligába.

Ahhoz pedig, hogy Mahéba hosszútávon bízzanak egy új edző kellene.

Előzmény: Gaga84! (2486)
Gaga84! Creative Commons License 2020.12.26 0 0 2486

Nagyon remélem hogy Blonzzal mi is tárgyalunk...

Mahé évekig megoldás lehetne irányítóban,nem is értem.

A széleken,irányítóban,beállóban fiatalítani kellene.

Gozo Creative Commons License 2020.12.26 -1 0 2485

Addig nincs is gond amíg olyan játékosokat visznek akik Veszprémben nem váltak be...

Lene balátlövőbe egy javaslatom nekik.

Előzmény: Aldren (2483)
Thor. Creative Commons License 2020.12.26 0 0 2484

Top csapatba fog igazolni! 

A wikipédiás szerkesztgetésekben viszont van igazság. Blonzzal, Mandiccal valóban tárgyalnak/tárgyaltak. Dolonectet pedig már erre a szezonra szerették volna vinni, csak nem sikerült megegyezni, nagy valószínűséggel jövőre Szegeden fog játszani.

Előzmény: Gozo (2482)
Aldren Creative Commons License 2020.12.26 0 0 2483

Az a baj várhatók ilyenek még, ha olyan poszton nem hosszabítunk valakivel, ahova épp kell nekik ember. Főleg, ha jól érzi magát Magyarországon. Jó fizu, időben érkezik mindig, ott is ki van nyalva a seggük, mint itt. Rajtunk kívül 3-4 csapat tud jobb ajánlatot tenni, mint a Szeged. Most már a csarnok se fog elriasztani senkit... Szóval bevett szokás lehet, hogy aki megüti a szintet, de itt valamiért nem vált be, az ott fog kikötni.

Előzmény: Gozo (2482)
Gozo Creative Commons License 2020.12.26 0 0 2482

Mérget ne vegyél rá, mert ettől még kiköthet ott (mert hogy Veszprémben nem marad az szerintem egyre biztosabb). Én viszont azt gondolom, hogy a bundásba fog vsszamenni egy nem topcsapatba (értsd Kiel vagy Flensburg, Füchse vagy Löwen már inkább lehetséges).

Tønnesenre viszont szerintem nagyobb esély van hogy odaigazol. 

Előzmény: Aldren (2481)
Aldren Creative Commons License 2020.12.26 0 0 2481

Akkor jó. Azt tudom, hogy bárki szerkesztheti, de az elmúlt években sokszor bejöttek dolgok róla. De ha valaki trollkodik, akkor megnyugodtam. :)

Előzmény: Gozo (2480)
Gozo Creative Commons License 2020.12.26 0 0 2480

Csak ennyi beírást tett a szögedi trféfamiki az elmúlt pár napban...

Gozo Creative Commons License 2020.12.26 0 0 2479

Írjátok át BB wikipédiűját Telekom Veszprémre...

Simán bárki megteheti!

Gozo Creative Commons License 2020.12.26 0 0 2478
r.tonyo4 Creative Commons License 2020.12.25 0 0 2477

ugye nem?!

Előzmény: Thor. (2476)
Thor. Creative Commons License 2020.12.25 0 0 2476

Ez nem igaz!

Előzmény: Aldren (2475)
Aldren Creative Commons License 2020.12.25 0 0 2475
Csehov doktor Creative Commons License 2020.12.25 0 0 2474

Aranyos karácsonyt, boldog újévet minden szurkolónak!

Előzmény: Gozo (2473)
Gozo Creative Commons License 2020.12.24 0 0 2473

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET MINDENKINEK!

PeterBond Creative Commons License 2020.12.22 0 0 2472

Sziasztok!

Már évek óta olvastam a régi fórumot is, de most szólok hozzá először.

Ti hogyan értelmezitek az x+y (pl. 2+1) éves szerződéseket?

Én két értelmezési lehetőséget látok:

1. A játékos szerződése x évre szól, de előre meghatározott feltételekkel a KLUB döntheti el, hogy alkalmazza-e még a játékost y évig.

2. A játékos szerződése x évre szól, de előre meghatározott feltételekkel a JÁTÉKOS döntheti el, hogy marad-e még a klub játékosa y évig.

Jelenleg ha jól számoltam 4 játékosnak van hasonló szerződése: Moraes, Tönnesen, Borozan és Lauge

Én úgy gondolom, hogy Moraes és Tönnesen esetén valószínűleg az 1. verzióról lehet szó.

Tönnesen esetén a sérülése miatt a klub szempontjából nem lett volna értelme másmilyen szerződést kötni. Ennélfogva az, hogy az opciót még nem érvényesítette a klub szerintem egyértelműen azt jelenti, hogy a klub egyelőre még kivár. Ennek számos oka lehet pl. Yahiával és/vagy valaki mással még folynak a tárgyalások.

Moraes esetén is az első verzió lehet, mert a klub már többször hangoztatta (és Corrales kivételéve úgy emlékszem be is tartotta), hogy nem köt 2 évnél hosszabb szerződéseket. Tekintve, hogy Moraessel 1+2 éves szerződést kötött a klub és például Bánhidi szerződése pont jövő év végén jár le Szegeden, simán eltudom képzelni, hogy Moraes további alkalmazását a Bánhidivel való tárgyalások határozzák majd meg. (természetesen nem tudom erről van-e szó, de ez egy logikus és egyszerű magyarázatnak tűnik)

Lauge és Borozan esete számomra nem ilyen egyértelmű, mivel jóval nagyobb alkuerejű játékosokról lehet szó. Mindenesetre ha náluk is az első opció a helyzet, akkor arról lehet szó, hogy náluk a klub még kivár (például az egészségügyi állapotuk miatt)

Még egy utolsó megjegyzés kicsit máshoz:

Említette valaki, hogy idén 8 játékos szerződése lejár és, hogy ez mennyire különös helyzet. Szerintem ha a klubnak számban 16-20 közötti játékosa van és jellemzően 2 éves szerződéseket kötnek, akkor minden két évben lesz olyan amikor legalább 8-10 játékosnak lejár a szerződése. Ez eddig három okból lehetett kevesebb véleményem szerint:

1. Hosszabb távú szerződések ritkábban jártak le.

2. Kevesebb játékosa volt a klubnak.

3. A COVID miatt most nem hosszabbított a klub jóval a szerződések lejárta előtt a játékosokkal.

Szóval ez ügyben szerintem semmi "félrekalkuláció", csak változott a játékospolitika és máshogy jön ki a matek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!