Ez jól van számolva, a felső 19, az alsó 21 pontos. Az itt nem szereplő Kapos- ZTE meccs lehet a hibás. Az alsó kaphatott rá valszeg 12 pontot, Te meg semmit.
Szia Yogo!
Először is köszi, hogy átvetted a nem kis munkával járó tippülésösszesítést.
Az alant látható két tippülés-sor 19 illetve 33 pontot ért. Mivel elég hasonlóak, nem értem, hogy én miért kaptam csak 19 pontot (az első az enyém). Teszem hozzá az értékelési szempontokra már csak halványan emlékszem, de úgy első ránézésre keveslem a 19 pontomat a második egység 33-at érő tükrében. Ha egy ellenőrzésre jó vagyok nálad akkó megköszönöm mély tisztelettel.
Köszi!
Soproni sÖrdögök - Marso-C. S. NYKK +8 Atomerőmű SE - Lami-Véd-Körmend +11 PVSK-E. Center Pécs - Albacomp -6 Vadkakasok-UPC - BODROGI BAU-Vhely -30 Univer KSE - Dombóvár KC +9 Szolnoki Olaj - Falco KC -3
Soproni sÖrdögök - Marso-C. S. NYKK -5 Atomerõmû SE - Lami-Véd-Körmend +12 PVSK-E. Center Pécs - Albacomp +6 Vadkakasok-UPC - BODROGI BAU-Vhely. -23 Univer KSE - Dombóvár KC -7 Szolnoki Olaj - Falco KC -3
Soproni sÖrdögök - Marso-C. S. NYKK +5 (Ezt már lejátszották?!:-)) Atomerõmû SE - Lami-Véd-Körmend -1 (Soha nem tippelek ellenünk, de az eszem szerint ezt tenném!:-() PVSK-E. Center Pécs - Albacomp -8 (Eldől ez is: Alba:3, Pécs: 5) Vadkakasok-UPC - BODROGI BAU-Vásárhely -20 ( Vagy meglepi lesz?) Univer KSE - Dombóvár KC +10 ( Vagy fordítva!) Szolnoki Olaj - Falco KC +10 ( Ezzel tényleg alapszakasz győztes a zOlaj!)
Soproni sÖrdögök - Marso-C. S. NYKK /már megint lemaradtam az első meccsről..:(((/
Atomerõmû SE - Lami-Véd-Körmend +12 /csak hogy egyik kedvenc ex-szobatárs örüljön..ha ellenük tippelek,úgyis a kmd nyer../ PVSK-E. Center Pécs - Albacomp +6 /alapos megérzés/ Vadkakasok-UPC - BODROGI BAU-Vásárhely -32