Azért valószínűleg te sem örülnél neki, ha a gyerekeid egy elhibázott védőoltás-tartósítási eljárás miatt autisták lennének. Persze, hogy fontos dolog, hogy ezek az oltások megvédenek a fertőző betegségektől, de ha már felmerült a gyanú, hogy egyes gyerekeknek visszafordíthatatlan károsodásokat okoznak, akkor nagyon gyorsan új módszert kellene kitalálni a tartósításukra.
én pedig a Darth Vadert láttam a TV-ben, mégsem keresem az égen a Halálcsillagot.
Meglehetős primitívség kell ahoz, hogy az ember mindent bevegyen, amit "lát a TV-ben".
A gyermekkori védőoltások (amik régen, a tartósításukra valóban tartalmaztak higanyszármazékot) sok millió gyermek életét mentik meg a gyermekbénulástól a TBC-n át a skarlátig.
Kedves Stoner, nagyon jól tudod, hogy nem is értünk mindenben egyet.
A másik nagyon nagy különbség közöttünk az, hogy én nem érzem tévedhetetlennek magam, tehát el tudom képzelni azt is, hogy valóban egészségesebb az, ahogy te élsz, mint az, ahogy én. Nem is próbálok senkit rábeszélni, hogy az én életmódomat kövesse. Nem lenne hozzá bátorságom, mert mi van akkor, ha tévedek? Te gondoltál már arra, hogy belekavarsz más emberek életébe, és lehet, hogy tévedsz?
Egész délelőttöm ráment a válaszolgatásra. Nagyon előrefutottatok. Egy helyen rámutaltál, a 150 centis és 50 kilós emberekről beszélve. Jelentem: 167 cm magas és 60 kg vagyok. Ideális testsúly. 58 éves, vérnyomás: 110/70, szívverés erős-szabályos. Stb. Te mit szedsz?
Te most csuklóból megmagyarázhatod, miért tesznek a babák védőoltásába higanyt? Mert, hogy ezt láttam a minap a TV-ben. A doki aszongya: Nem is árt annyira a babáknak a higany... Azannyát. Azt hittem, ma már nem adnak az embernek higanytartalmú mérgeket... Tévedtem. Jó korán kezdeni. Hadd szokja a gyerek!
Itt egy "fanatikus" beszél. Csak délben eszek nyers zöldséget. Egyébként gyümölcsöt és olajos magokat, mint tudod. Amikor főtzem őket, rengeteget kinlódtam a beleimmel. ma már a feleségem sem hajlandó ilyeneket enni, pedig ő volt a legaktívabb ezen a téren. Tegnapelőtt csak egy kis zabpelyhet ettem, de már másnap elkezdett viszketni a lábam... Nem olyan egyszerű ez... sem.
Most az egyszer igazat kell adnom Neked: Valóban hátrányt szenved. Nem juthat hozzá mindahhoz a jó ételhez, amit otthon kap. Jöhet az iskolatej-akció és az üdittő-chips dömping!!Valamint nem lesz jó katonának sem, mert nem veszi kezébe azt a szerszámot, amit az ölés céljából gyártottak és nem hajlandó megtanulni, hogyan kell egyik embernek a másikat megölni..Valamint nem hiszi el a tanittóbácsinak, hogy muszáj húst ennie. Én valóban láttam növényevő gyereket...Többször könnybelábadt a szemem...Itt is elmeséltem már.
Békés világ...Sok bárgyú növényevő...Érdekes, hogy én a mai tinik arcán, a sok pattanás, meg zsír mögött totális ürességet látok.. Lehet, hogy ez nem volt témája annak a konferenciának?
Engem érdekelne, ezért arra kérlek, hogy ha van kedved hangos OFF kiáltás elhangzása után, mégiscsak írd ide légyszíves. Mármint ha van rá időd. Ja, és én nem vagyok gyógyszerész, az ilyen kifejezéseket, hogy mitokondrium meg reakcióidő még értem, tehát mondatonként csak három szót vagyok hajlandó kikeresni a szótárból :)
A hatóanyagot többnyire nem lehet csak úgy beleszórni egy kapszulába, de ez egy egész oldalt is megtöltene, és nem hiszem, hogy bárkit is érdekel. Szóval röviden azok a kis gömböcskék amiket látsz benne ha szétszeded, na ők a pelletek.