Igen Szandrácska ma tízmillószoros nap van, volt. A mai nap a kívánságokról és az elengedésekről szólt. Ma minden sokszoros erővel hat. De tudod........... vigyázz mit kívánsz, mert az lesz a jutalma hogy teljesül, és az lesz a büntetése hogy teljesül. Vajon ezt érted -e?
Ehh... én sem hallottam még róla:D:D:D:D Bnőm világosított fel, hogy hallottam-e, hogy ma 10milliószoros nap van. Hát mondom az ugyan mi a fityfene? :)
inkább linkelem: http://www.gyogyitoharmonia.hu/?gyogyito=harmonia-1
Én is a tapasztalás híve vagyok. Ha hiába mondod neki, h ne gyufázz fiam, mert fáj, ha megégeted magad, akkor miért ne? Nyilván nem arról van szó, h égesse fel magát, v a házat, vagy egyéb szélsőséges példákat lehetne hozni. Az ésszerűség határain belül szerintem nagyon is jó.
És, ha azt mondom, hogy nagymamám volt egy halottlátónál, akivel SOHA az életben nem találkozott, és az előre elmondta egy év történést? Nagymamám a 30 évvel ezelőtt meghalt édesapjával beszélt akkor. Sajnos Őt én nem ismerhettem soha. Már nem élt,mikor én születtem. Nos, dédi olyan dolgokat mondott el, a halottlátón keresztül, mint például: vigyázzon a legkisebb unokája, aki embereket fuvaroz (aki az én édesapám), mert baleset fogja érni. Valóban! Lesett egy állványról, ripityára törte a bokáit, 14 csavar van benne. A középső unokája és a felesége a pénz miatt veszekednek, ha nem vigyáznak ezért megy tönkre a házasságuk....láss csodát, bejött..... A legidősebb unokájaéknál minden rendben, viszont, ha nem fog vigyázni magára, gyomorbántalmai lesznek. Tényleg volt neki, a sok idegeskedés miatt, de szerencsére elmúlt. A többi dolgot nem írom le, azok több, mint személyesek, viszont a lényeg: honnan tudhatta ezt egy vadidegen nő?
Bárki, aki mások lelkéhez ér, befolyásolni igyexik erősnek kell lennie saját magával szemben!
Számomra mások segítése természetes, sajnos tanítani nem tudok, csak kevéske tudásom morzsáit szórom szana, mint kóborkutya a bolhákat.
Engem is alaposan megtanított sokmindenre az élet, de nem csupán az, hanem más tanárok is, és a saját szorgalmam adott államilag is elismert diplomákat kezembe.
Milyen régen tudom, hogy keveset tudok, bár sokat ismerek!
Bárki, bármit megtehet ma m.Agyarországon, szabad a szédítés, hitetetés, kuruzslás a törvény határai gumiból vannak.
Aki nyílt fórumon vállalja a megjelenést, az viselje a hitetlenek ellenkezését, írásait.
Én nem hiszek a jóslsban, szellemidézésben, és egyéb ezoterikus bűbájoskodásban sem.
Mindent csak a tudás, bizonyíthatóság alapján tutok elfogadni.
Tudom nagyon jól, soka embert meg lehet vezetni, életét hitetéssel jobbítani, pozitív irányba terelni, látok sok esetet erre.
Is.
És katasztrófákat is, amelyeket a legjobb szándék vezetett.
Majd akkor, ha bebizonyosodik: lehetséges megjósolni előre eseményeket, amelyek nem a befolyásolt ember részvételével, de tőle függetlenül következnek be, és mindezt a tehettséggel rendelkezőknek egyetemeken taníthatják, elhiszem, hogy létezik!
Egyelőre azt hiszem ilyenről szó nincs, és akadémiai csoportja is csak az időjósoknak van!
:o)
Természeti jelenségeket, társadalm változásokat /pontosabban irányukat/ kisebb nagyobb hibahatárral meg lehet jósolni, előre lehet jelezni, de emberi sorsokat nem!
Még a legszakképzettebb pszichológusok is csupán a veszélyre, a rossz irányra tudnak figyelmeztetni, de nem tenyérből, kártyákból, gömbből, csontokból, szivarfüstből, hanem a páciens és kórtörténete alapos megismeréséből vonnak következtetéseket le.
Ez a Te igazságod. Azt hiszed jót tettél azzal az emberrel akinek nem engedted hogy saját tapasztalatokat szerezzen. Olyan ez mintha egy gyereket nem hagynál felnőni. Persze hogy nem köszöni meg ha folyton fogod a kezét rámutatsz az ÁLTALAD valóságnak hitt másságokra. Ki szereti ha helyette élik az életét? És erre még büszke is vagy. Te vagy aki mindent jobban tud az okos ember és csak a Te véleményed számít. Más mindenki hülye. Istenem köszönöm hogy nem élek e mellett az ember mellett.!!!!!!!4
Ha végre megtennéd, hogy használod a "válasz" gombot, neked is könnyebb lenne, írásod is korrektebbé válna!
Valóban nem az én szavaim, ott is a LNK, ahonnan származik!
De tartalmukat már nagyon sok évvel ezelőtt megismertem, magamévá tettem, és mindenképp betartom akkor is, ha ez másokat -gyakran sokakat- sért, bánt, mert általuk valósnak vélt, vagy tudatosan hamisított úton járnak!
Szerencsére csodálatos latin-művészettörténet tanárom volt -az átkozottban- a középiskolában, aki nem csupán megszerettette valünk a korok kultúráját, de annak befogadására, értésére, mélységes tiszteletére is megtanított. Életemet, későbbi tanulmányaimat ő alapozta meg!
Mély tisztelet Dr Visy Józsefnek!
Sokan akadtak több, mint félévszázad alatt, akik vérig sértődtek, olyan is akinek exiztenciáját mentettem meg a "becsületsértegetéssel". Legtöbben utáltak főként, mert kertelés, szépelgés nélkül kimondtam véleményemet a hamisságokról csalásokról.
Soha meg sem köszönték azok, hogy időben fölnyitottam a szemüket, rossz, nagyon rossz úton járnak! Sokan jöttek rá, már későn, hogy nem a bántó szándék, az igazság föltétlen tisztelete vezetett mindenkor.
Nem is várta senkitől köszönetet akár szóval, akár tettel segítettem másokon, nem véletlen, hogy régóta rendszeres véradó vagyok még ma is, bár már jóval ritkábban, mint 20-25 évvel ezelőtt.
Természetesen azok, akik más utat járnak, haraggal, gyűlölettel fogadj(-t)ák megszólalásaimat. Lehet szép szavak mögé bújni, a mondatok egyértelműen jelzik a valódi szándékot.
Ha az emberi kultúra tisztelete ezoterizmus, akkor az vagyok.
Szrem legkevésbbé sem az.
Egy dolog értelmezni ás teljesíteni az ilyen sorokat, más azokat elferdítve másokat megvezetni!
Nagyon nem mindegy, hogy hol volt fölírva, nem is véletlen!
Csöppnyi történelem-ismeret nem árt a sorok valódi jelentésének megismerásáhez!
Delphoi jósainak bizony, az életük függött jóslataiktól még akkor is, ha igen jól védett helyen voltak, ahonnan gyorsan eltünhettek 1-1 bosszúálló uralkodó elől!
"Ügyelj gondolataidra, mert azok szabják meg szavaidat, ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg tetteidet, ügyelj tetteidre, mert azok szabják meg szokásaidat, ügyelj szokásaidra, mert azok szabják meg jellemedet, és ügyelj jellemedre, mert az szabja meg sorsodat."
Akkor hát érted miért nem kérek, kértem ebből már gyerekkoromban sem. Nem hittem hogy félni kell az Istent. Ha mindannyian Isten gyermekei vagyunk akkor miért kell félnünk tőle? A jó szülő sem akkor jó ha a gyermeke fél tőle és Istent sokkal nagyobb intelligenciának tartottam annál hogy félelemben tartsa gyermekeit. Sokáig nem hittem hogy Isten teremtett mindent, az iskolában nem ezt tanították. Logikusan levezették Darwint. Aztán amikor a fizikában egy kicsit mélyebbre mentem és rájöttem hogy tulajdonképpen minden ami körülvesz minket az energia más és másfajta megnyilvánulása. Gondolkodni kezdtem. Hol vannak az anyag határai? És ha ez az egész univerzum ilyen tökéletes összhangban működik nem lehet hogy mégiscsak tudatos teremtés eredménye? Nézz magad köré. Minden amihez nem nyúlt hozzá az ember összhangban van egymással. Csak az ember lóg ki ebből. Miért? Mert szabad akaratot kapott. A teremtésen belül, de szabad akaratot. És teljesen szabad akaratból keresem a hozzám hasonlóan gondolkodó emberek társaságát, van hogy fizetek a tanításért, van hogy nem. Mindig megtalál amire szükségem van, vagy akire szükségem van. Igyekszem nem ítélkezni a magam dolgával törődni.