Hello,
csak ide lettem utasítva, mert elfelejtettem megkérdezni Viveca, hogy az It's all tears-nek hivatalosan van-e olyan furán vége, vagy az én CDm hibás????
no, megyek dógomra, majd az öreg becsekkol, hogy mit írtál!
pá
Bigámiának.
De én megmondtam, amit megmondtam. No expectations, nothing at all.
Ott meg hiába emlegecc, arról is megírtam, nem? És ehhez tartom magam.
De már nem fogok írni, mer rám ne figyelj fél szemmel. Kettővel vagy eggyel se. Majd máskor.
Egy-két dologra azér tudok reflektorálni.
Az ex itt járt, naná. Mos má nem akartam rídogálni ott online, csak úty ötször... Eszembe jutott, hogy annak idején helyre kis maca módjára precíz naplócskát vezettem. Nosza, előkaptam és átböngésztem, miféléket is míveltünk mi anno... Hű, meglepődtem ám! Hogy én mennyi mindent tudok! Vaccsak tuttam? Hm... Az ilyesmi elkopik, he?
Dél óta??? Mikó? Honnan? Bocsi, de nem tok óránként lesuttyanni a sugárba... izé, skálába, hogy levelet írjak... a napi egy is elég gáz, nem tom, meddig fog menni.
Még egy esélyt??? Szóval ki vagy kattanva, mint a bugylibicska, de most nagylelkű leszel, mi?
Te, nem ciki, hogy itt vagy? Valaki szerint mintha az lenne... Hát én nem tom.
Na tessék. Hát nem magamra hagy egy tömeggyilkonccal?... Mos mi lesz? Félek...
Uccsó izenet akkor: szerintem a kedd tökély lesz, a muterék állati rugalmasak, folyton orbitot rágnak, így a foghíjuk is fehér, szal a keddre időzítsd magadat, én is akkorra rendelem ide a fijúkat!
na jó, csak annyit még:
nem ijeszt meg engem semmiféle láma meg egyéb hímnemű.
láma nem találja a szívem? nem csoda: az enyém olyan kicsike, csak egyetlen ember fér bele. hüpp a meghatódottságtól.
Nem kisírt a szeme, csak kevéskét alszik a drága. Mellettem elaludni?!?!
A helyedbe nem kérdezném juskáról, hisz épp ő nyálfejezte le, nem emléxel?????
fiúklányokvillékzoltánok!
im leaving. sajna egyéb elfoglaltságaim elszólítanak (elég hivatalosra sikeredett?)
lehet kidumálni, eltűnök a színről éjjelig, aztán majd megkapjátok ami jár. de csak annyit!
pá
Ne rinyájjá, Virág, a láma kifejtette má nekem, hogy az a jó, ha mi soha a büdi életbe nem láttyuk egymást, szal úgyse lesz mersze idetolni magát. Az urad meg ha komolyan veszi ezt a sok ződséget, hát meg is érdemli!!!
Máris lakatra zártam a hálóm ajtaját, ahol a sok-sok Ville körülvesz s mosolyog rám falilag...