Igen. De még a Törpével együtt is 1) nagyon közel volt a fordítás - azzal együtt hogy az akkori Nantes ellen azzal a játékkal l****sz esélyünk volt a FF-ra, 2) a bajnokság meg kb. 25 cm-en múlt, annyi kellett volna, hogy Blagi labdája ne a felső lécet hanem a hálót találja el.
Mindenesetre a Vardar elleni párharc már biztatóbb játékot mutatott mint pl. február elején. Én a kupadöntőn is hasonló menetelést várok. A Füred ellen most nincs közte szerintem +15 vagy +20, ahogy Élesék ellen sem :) Leginkább azonban azt hogy kihasználjuk a bő keretet és megfelelően rotálunk.
"Sportrendezvényeken védettségi igazolvánnyal lehet majd részt venni, ez igaz a nyári Európa-bajnokság mérkőzéseire is." (index.hu) várható volt, kérdés hogy meddig érvényes, hogy lehet megújítani. újabb káosz közeleg és jó eséllyel sokan lemaradunk a meccsekről.
Remek kézit láthattunk, a Nantes nagyon komolyan odatette magát, a kapuban szőke herceg megint villantott. Kiro meg valami elképesztő volt. Semmivel sem lesz egyszerűbb a dolgunk mintha a Kielce jött volna. Kicsit nekem a Pite elleni 17-es párosítást idézi, azzal hogy talán a mostani Nantes erősebb (mi meg nem feltétlenül). A Kielce ellazázta, későn eszméltek. Wolff meg mintha ott sem lett volna - szerintem ezen múlott.
Szép karrier!! Kívánom neki, hogy a cikkben említett 3 arannyal a nyakában vonulhasson vissza!
HAJRÁ BÉLA!
Btw kíváncsi volnék rá, hogy volt-e rá szándék a klubtól, Tőle, vagy konkrét próbálkozás, hogy visszajöjjön hozzánk.
Szerintem a Löwen után is még bőven befért volna ide. Micsoda páros lettek volna Renatoval!!! Szerintem annak a kornak a két legkiemelkedőbb és legkomplexebb beállósai voltak ők. ( Sajnos mindketten alul voltak értékelve pl egy Aguinagalde-val szemben)
Egyetértek, nem szabad elbízni magunkat, ez a "mindenki továbbjut" egyenes következménye. Még eklatánsabb volt a Barca párharca az Elverummal, ahol összességében 30+ a difi. Ezzel együtt szerintem csak használt és használ ez a plusz 2 meccs. Ugyanilyen meggyőző játékot várok a Szöged (vagy Élesék ellen) a kupadöntőben.
Máthé Dominik nagyon komoly változáson ment keresztül, hagyják játszani a csapatban, öröm nézni.
A Szeged csak hozta a szokásos összeomlását a szezon érdemi részében. Ez covidtól és sérülésektől független problémájuk már régóta.
Kimaradt ma Mahé és Maqueda, pedig a spanyol ezeken a meccseken szokott szerintem jól jönni a harciassága, a mentalitása miatt. Képes tüzet hozni a csapatba, de remélem a motiváltsággal nem lesz probléma így sem. Remélem, ma nem lesz egy jó százfőnyi hivatalos Vardar-személy, akik drukkolnak, nehogy egy jó periódusban vérszemet kapjanak és belehajszolják őket egy nekik jó eredménybe. Bár szerintem összességében nem kellene, hogy gondot okozzon a párharc...
Nagy a csend, remélem ez semmi rosszat nem jelenet, tegnap a pikk elég szerencsétlen brigád benyomását keltette, jó lenne ma jelezni, hogy mi jó úton járunk!
Nagyon sajnálom magunkat, hogy nem lehetünk ott élőben. Ezzel együtt Veszprém-Veszprém döntőt várok. A fiataloknak nincs vesztenivalójuk, beleadnak mindent és kész.
Tegnap játszott, 5 gólt szerzett. Makitáról azt mondta a riporter hogy kisebb húzódása van. Elég sok sületlenséget hordott össze, de ez talán valid volt.
érdekes és aggasztó összességében látni a tegnapi 4 meccs eredménysorát: a bejutók közül mi kaptuk a legtöbb gólt. 1 embert kellett volna semlegesíteni, őt sem sikerült. nyilván ez addig nem gond amíg 40 körül dobunk, de az nem lesz mindig így.
ugyanakkor nagyon örülök Élesék sikerének, valami nagyon komoly munka zajlik ott, bízom benne hogy fenn tudják tartani a motivációt a fiataloknál.