Kocsamai malor: az izomagyú tag két pofa szikvizet rendelt, de a csapos csak egyet adott, amit hosünk egy népies szitokkal fogad Hogyan lett egy szóda, hé, kettobol?
Megdöntlek, mint hód a széket, tobol!
Amúgy meg, biztosan ausztrál állatkertekbe járogacc, mi? Talán még az Árpi bácsival is találkoztál ott? :))))
Komolyra fordítva: egy ausztráliával foglalkozó földrajztanár ismerosömtol származott az - ezexerint téves - info. De ciki lesz neki, ha elmondom!!!
az viszont, hogy a dibngók kihaltak, meglepett... Mert egy nem is olyan régi film még egy ilyen dingótámadásról szólt - merthogy néha gyerekere támadgatnak(tak?), és ott még alég sok volt belolük! Mikor haltak azok ki? (Félreértés ne essék, elhiszem neked, csak meglepett)
És vombatok vannak még?
A kis ausztrál állatka különös hétvégi szokásának köszönheti koszos ajkait Azért sáros a vombat szája,
Mert lukat, ha jo a szombat, vája.
Sajnos nem nyert - (ezért lehet, hogy irigy leszel, de) saját szememmel láttam két ilyen ördögöt egy ausztrál állatkertben, kevesebb mint egy éve. Úgyhogy vígan élnek. Valószínűleg a dingóra gondolhattál, amely szintén erszényes, viszont tényleg kihalt.
A harchoz:
Őszinte eladó megjegyzése egy hölgyvásárlóhoz a szaniterosztályon Most csak ez van: egy sivár, nagy kád –
jobb, ha inkább kivár nagysád.
ses, remek rímben megénekelt vadászaid elég szar helyzetben lehetnek, lévén a tasmán erszényes ördög má' kihalt. mire összegyujtik az ötöt... :)
TeJo: NagyonJo!
A gyógyszertár e napon már hajnalban benépesült, mert a kislány gyógyszerkeverékének összeállítáasa babramunkát igényel, amihez sok ido kell Azért nyitott ma a patika korán.
Hogy szöszmötöljenek a Katika porán.
GZ,
Ormány rulez - egyre javulsz! ;-)
Nekem ma két frivol zsengém van:
A művész dühös, amiért festménye majdnem lekéste a spanyolországi kiállítást Alig jutott el vászna Malagába –
hogy a szervező mászna valagába!…
A tasmániai nemzeti park védett erszényeseit értékes hátsó mirigyük miatt gyilkoló orvadász banda óvatos a szigorú ellenőrzés miatt Elhúzunk, mihelyst van ördögfarunk öt:
ha elkapnak, seggünkbe az őr dug farönköt!
Mi van ses, formahanyatlás???
Mikor láttam, hogy te írtál be, már azon gondolkodtam, hány lopóssal jövök majd... erre semmi!
Amúgy műveid méltóak!!!
Jedliknek magyarázom korai öregedésem, és a Kurázsi mamával folytatott viszonyom közti összefüggést Ez az asszony markotányos,
Ezért ősz a tarkóm, Ányos!
A parlamenti strázsát váratlanul éri az elefánttal vívott bridzscsatában annak döntése Meglepte a kormányőrt,
Hogy nem hív az ormány kőrt.
Dühös orosz vállalkozó fel akarja gyújtani a szaúd-arábiai fővárost, amiért nem díjazták feleségét a helyi koktélkeverő-versenyen Hogy nemet mondtak, Léna, sangriádra???!!!
Boruljon hát szénaláng Riyádhra!!!
Török horgász sajátos etetési trükkel, de sikertelenül próbál cetet fogni Csak dobálja a bég a málnát,
de nem látja még a bálnát...
A szarvasmarhatelep balesetveszélyes munkahely! Eltörik a kar hamar ám,
ha rádől a marhakarám!
Volt olimpiai bajnok öttusázónkat annyira elfoglalja a grízzel való foglalatoskodás, hogy nem látja az argentin focisztárt a tévében Leköti a dara Mónát,
Elszalasztja Maradonát.
Csak találgatni tudom, mi takarja a napot lakhelyem elől Mily árnyék az házam támfalán?
Nem tudom, a gesztenyefám talán?
A használati utasítás kis folyamatábrán jelzi, merre kell mozgatni az edényt, ha a mérőberendezést víz éri Ha a víz ellepi a villanyórát,
Akkor ide - mutatja a nyíl - lavór át.
A balkáni szél egyik jótékony hatása: megnyugtat, ezért például fizetésemelésért sem tüntetnek Akit egyszer bóra ért,
Az nem emleget órabért!
A bajnokság éllovasát lenyűgözi a színes iskolai bútor Úgy véli a pontvadász:
A festékkel bevont pad ász.
Megjelölték, hová kerüljön a palánk, ami a horgászbajnok leendő lakhelye körül lesz majd. Itt a jelzés: kerítés, mi rája
Jön, és épít a merítés királya.
Az állatok által bérelt autót az ordas túlzott hévvel közelíti meg, minek következtében az súlyos károkat szenvedett Úgy ugrott a farkas bele,
Hogy leszakadt a Barkas fele.
Amúgy kicsit régen volt má rejtvény, nem?
Mcpróbálok egyet:
Meglepő módon jó ismerősöm barátnőjére alapozom a Vas-megyei község népszerűsítétét, és, íme, sikeresen, mert jó pénzt csináltam vele
Kedves szigorú topikgazda kartárs, ha a parabolásat valóban úgy írtad, ahogy sejted, akkor gond egy szál se, hisz akkor a tiéd kínrím, az enyém meg a topik címének megfelelően kecske. Az azért nem ugyanaz :))))))))))))
a matekot lehet, hogy loptam, amíg ses szaki eldönti, ötlök vmi lopósosasat, OK?
Úgyláccik, most aprózunk. sebaj, nekem is csak pár aprócska van, ellentétben veletek...
Megengedett dopping a biatlonversenyen A célban vár két szűz,
Vigyázz, kész, tűz!
Feleségemmel beosztjuk a gyerek házi feladatának ellenőrzését Én csekkolom a matematikát,
De a magyart nézd ma te, Katim, át!
Rendkívüli mértékben csökkenti a dögönyözés hatásfokát, hogy műholdvevő-berendezésen kell közben feküdnie, különösen, hogy csak lazult állapotban képes a napi lopásadagját teljesíteni az átjáró homályában Sokat ront a parabola masszázson,
Pláne, hogy még ma rabol a passzázson.