Először vurugya használta fel a Mata Harit, aztán Pásztörperc - de ő egy másik rímszerkezetben - azután pedig egy azóta eltűnt ninika nevű versenyző, akit éppen te ki is oktattál emiatt. ;-)
Szóval nem lehetsz annyira beteg, a memóriád még működik.
ciao,
ses
----------------------
Ha neki ebben a nagy télben egyik házikó sem jó, akkor aludjon odakint! Nem talált helyet három kunyhóban?
Az nem az én károm: huny hóban!
Szsztok,
kicsit beteg vagyok, az agyam kicsit ködös, most egyszerűen nem műxik. egyetlen művem van, szerintm az is lopás lesz, annyira evidens. mindegy:
A leány nem egy született kém-alkat, nem csodűálkoznék, ha lelepleződne Lebukhat a Mari,
Nem egy Mata Hari...
Művedhez gratula, de ez itten a kecskerím topik volna - így hát én arra biztatlak, hogy írj továbbiakat, de előtte olvasd el a topiknyitó hozzászólást a szabályok végett. Sok szerencsét!
És egy hevenyészettet még ide a végére:
Egy éve, amikor közép-ázsiai barátai kitolásból jól megfűszerezték a sörét, főhősünk tartózkodik az italtól Nem emelt Bandi korsót a
szamarkandi bors óta…
Türelmetlen sebész férj a szépségszalonban rátör csendben szoláriumozó feleségére Kabinajtót pattint Zoli szikeéle:
“Megnézem, hogy Gitta szolizik-e, él-e?”
A pap sunyiban egy korty szenteltvízzel próbálja csillapítani a szertartás közben rátörő makacs csuklási ingert Begörcsölt a simaizom:
amíg tart az ima, iszom…
A béna kőművesek megpróbálják kibékíteni a munkájukkal elégedetlen építésvezetőt Nem tetszett a ferde zsalu Gálnak;
a fiúk most neki gazsulálnak.
Spanyol örökösnő a sportfogadáson eljátszotta hirtelen jött pénzét Egy vagyont örökölt a buta szenyóra,
de feltette az egészet a bunyóra.
Rajtakapták a fejfedőket szétvagdosó embert, barátom meg is fogja büntetni Lebukott a sapkanyitó lám
Jó nagy pofont kap Sanyitól ám.
Ha a számítógép meghibásodása miatt áramkimaradás van, akkor a belügyminszter áramfejlesztőt rakat a minisztérium előtti ízléshibásan barna színű terecskére, elhárítva ezzel az akadályt Dinamót állíttat a perverz avarszín téren
Így ki nem fog a szerverzavar Pintéren.
Döbbenetes vízióm támadt jövőmről: csak tabletás borra, és gyenge fűtőanyagra fussa. Asszem, nem csak én ijedek meg egy ilyen látomástól! Borom pancsolt, szenem barna,
Nincs, ki ettől be nem szarna!
A fodrászversenyen arat a scifiből ellesett frizura Az első díj Héderváré,
Tarolt Vader-háré.
egy megkésett megfejtés:
Meglepő módon jó ismerősöm barátnőjére alapozom a Vas-megyei község népszerűsítését, és, íme, sikeresen, mert jó pénzt csináltam vele Elkelnek a porok, s ó, lány,
híres tőlük Sorokpolány!
Kamaszkorom lexebb nyara: horgásztunk a papával, örültünk a kapásnak, s néha papást is játszottunk. Ez veszélyes is lehetett, mert ha papa ivott, néha a kapanyéllel is hadonászott.
Élveztük a jó kapást a papával,
Majd játszottunk is papást a kapával..
Hé, ses, a feladat nem az volt, hogy az összes Vas megyei településnévvel írjál!!! :)))))))))))))
Amúgy remek, sot, REMEK!!!! A többiek helyett is dolgoztál, jutalmad sem marad el: íme eme bankutalvány, amit most mutatok, látod?
Sajnálom, hogy csak ses küldött megfejtést, de asszem, boven megilleti ot a köv. rejtvény feladásának joga!!!
Amúgy az én megoldásom:
Meglepő módon jó ismerősöm barátnőjére alapozom a Vas-megyei község népszerűsítését, és, íme, sikeresen, mert jó pénzt csináltam vele
Valag pénzt a haver csaján benyerek, lám,
Nagyon megy e különc Bajánsenye-reklám.
Asszem, a sikerltelenségnek én is oka vagyok, nem kellett volna beírnom a meghatározásba, hogy vas megyei a település, mert akkor már térkép is kell, macerás a dolog... Úgyhogy bocs mindenkitol, ses, neked meg nagy hála!!!
Én is elhamarkodtam a dolgot - sajtésed jogosnak tűnik, a dingó valószínűleg nem halt ki. Amire gondoltam, az az ausztrál erszényes farkas - na az aztán rettenetesen kihalt. (Legalábbis remélem, a fenébe is...)
Tejtermékek eladásából építkezni kívánó ulánbátori lakos problémája A keserű mongol dohog: jurtára
nem jut, ha csökken a joghurt ára!