Keresés

Részletes keresés

doktormacko Creative Commons License 2004.08.09 0 0 692
szita karcsi hogy tudta elintézni a stadion építést ?
Előzmény: Muntanitz (688)
kaposvari Creative Commons License 2004.08.09 0 0 691
Jó most már minden topiklakónak tudjuk a politikai hovatartozását, úgyhogy szerintem hanyagoljuk a témát:-)
Előzmény: Kék skorpió (686)
kaposvari Creative Commons License 2004.08.09 0 0 690
A balhéról nem hallottam én se, ha tényleg volt ilyen az gáz. Tényleg nem kéne. Szarka az első tizi után jobban védte a Vasast mint minket, de a pontok eloszlását nem befolyásolta. Ezt a Vasas drukkerek se vitatják. Különben is a hozzászólásaikra inkább jellemző a csalódottság és Tamási húzásainak vitatása mintsem az érdemeink csökkentése. Szerintem ne bántsuk őket.
juno3 Creative Commons License 2004.08.09 0 0 689
A meccsel nincs semmi baj,kikaptunk,kész!A Stadionotok szép,végre kész,már tavaly is szivesebben játszottunk volna itt,mint a "libalegelőn"!:) Az én problémám inkább az,hogy az nb1 16os mezönyéből,ha jól számolom 4 csapat stadionjára nem "jutott" egyáltalán pénz. Kispest,Mtk,Vasas,Diósgyőr.Ez nem azonos versenyhelyzet,és ez az aktuális kormány dolga lenne!
Muntanitz Creative Commons License 2004.08.09 0 0 688

Azon nem érdemes felhúzni magát senkinek, hogy a Vasas-drukkerek szerint Szarka inkább az ő kárukra tévedett. Szerintem meg fordítva, de hát más szemüvegen keresztül nézzük a dolgokat, ezért én nem kezdek vitába senkivel onnan. Az viszont már tényleg szánalmas, hogy valaki olyanokat írjon, hogy itt nem nyerhetett a Vasas, mert a stadionunk "fideszes zsozsón" épült. Biztos a legfejlettebb technika alkalmazásával olyan kapufákat építettek be, amiről az ő összes lövésük alkalomadtán kifelé vágódott volna, a mi lövéseink meg mindig befelé. Talán még a fűszálak is úgy görbülnek, hogy a mi támadásainkat segítsék, az övéket meg akadályozzák.

Na, erről elég is ennyi, szerintem a Vasas-drukkerek nagy többsége korrekten ítélte meg a dolgokat, fogunk ebben az évben sokkal vadabbakat is olvasni más csapatok drukkereitől, ráadásul itt a topikunkban. Úgyhogy ez még bemelegítésnek is laza volt!

HAJRÁKÓCZI!!!

kaposvari, holnap küldök képeket, még ki kell válogatnom a jobbakat! 

Lecso11 Creative Commons License 2004.08.09 0 0 687
Nagyon egyre jár az eszünk, mert pont ezeket akartam írná rá én is :)
Előzmény: Kék skorpió (686)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.09 0 0 686

Olyat is olvasni a Vasas topikban, hogy a "fidesz zsozsó" miatt nyertünk. :-))

Mintha nem fütyültük volna ki mi is a VegyépszAr főnökét, Szitát mikor elkezdett politizálni, meg emlegetni a polgármesteri hivatalban dolgozókat. :-)

HAJRÁKÓCZI!!!! HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: Lecso11 (681)
Lecso11 Creative Commons License 2004.08.09 0 0 685
Pföö... nem is gondoltam volna :( Tényleg kár ére, pedig itt ez nem volt szokás... és remélem nem is lesz az.
Előzmény: Zééé. (683)
Zééé. Creative Commons License 2004.08.09 0 0 684
Kicsit vitatkoznék, de nem arról, hogy megérdemelt-e a győzelmetek. Azt nem vitatom, szarok voltunk. Viszont Szar-ka is szar volt. Kétszer is utolsó emberként rántotta le a középső védőtök a kiugró csatárt, és másodszor még sárgát sem akart neki adni szarka. Hossza rábeszélés után döntött úgy, hogy lapot ér a történet. Pedig utolsó emberként már elsőre is pirosnak kellett volna lennie. De ez nem változtat azon, hogy tiétek a 3 pötty, és megérdemelten. Találkozzunk tavasszal (télen) a Fáyban.
Zééé. Creative Commons License 2004.08.09 0 0 683

Néhány helyi szurker belekötött egy személyautó utasaiba, amelyben Vasas-fanok ültek, (a kocsi hátsó lámpája bánta) később pedig -talán ugyanazok, nem tudom- a csapat buszánál csinálták a fesztivált. Itt némi dobálózás is volt.

Kár volt érte.

Előzmény: Lecso11 (679)
fepa Creative Commons License 2004.08.09 0 0 682
Pl. Oláh lerántása, jobb helyeken pirossal honorálják.
Lecso11 Creative Commons License 2004.08.09 0 0 681
A végén még kiderül, hogy csalással nyertünk :D
Szvsz Szarka két 11-es, kiállítás oda jócskán a Vasasnak kedvezett végig.
Előzmény: fepa (680)
fepa Creative Commons License 2004.08.09 0 0 680
A Vasas topicban egyre jobban pörögnek a fiúk, néhányuk szerint ha a bíró nem lett volna a Rákóczival (jogtalan tizenegyes, kiállítás), akkor ők győztek volna. Nem tudom, számolták-e pl. hány támadást vezettünk mi és hányat ők. Volt egy kis különbség.
Lecso11 Creative Commons License 2004.08.09 0 0 679
Én semmit nem tudok róla! Szerintem semmiféle rendbontás nem volt!
Előzmény: juno3 (678)
juno3 Creative Commons License 2004.08.09 0 0 678
A Sport szerint Kaposváron is volt valami rendbontás.Ti tudtok róla?
Muntanitz Creative Commons License 2004.08.09 0 0 677

Ejnye! Majd a Wolves-topikban "mosakszom".

De előbb a Rákóczi-Vasasról! Szerintem nem volt magas színvonalú meccs (ezt nem is vártam), de így is szórakoztató volt. Az első 25-30 percben jók voltunk, megérdemelten szereztünk vezetést. Ezután érthetetlenül átadtuk a Vasasnak a kezdeményezést (pedig emberelőnyben játszottunk, igaz, nem sokáig), bár úgy vélem, hogy ebben az időszakban Szarka ítéletei rendre a Vasasnak kedveztek. A második félidő elején nagyon döcögött a játékunk, benne volt a pakliban a Vasas egyenlítése. Még ezután is sokáig igen tompák voltunk, aztán Jovánczai egyedi teljesítménye hozta meg a második büntetőt, s a vezetés visszaszerzése után sokkal felszabadultabban, időnként tetszetősen játszva a magunk javára döntöttük el a mérkőzést, bár a végét sikerült kissé meleggé tenni.

A két csatárunk kimondottan jó volt, a védelemben Zahorecz-cel is elégedett voltam. Becserélése után Andruskó is a jók közé tartozott. A többiek egy jó átlagot hoztak, egyedül Mezőnek volt felróható egy-két hiba.

A hangulat is jó volt: szépszámú Vasas-tábor buzdította a vendégeket, és a mi közönségünk is igen belelkesült a végére.

A Góltotóban összeállt a csapat (a magam nevében köszönöm Lecso11 és Kék skorpió hozzánk igazolását), s máris a negyedik helyen állunk (tíz csapatból). Ez azért is remek, mert csapatonként a legjobb öt pontszámot veszi figyelembe a szervező, az előttünk álló csapatok pedig a mienkénél nagyobb létszámúak. 

Asteriksz, a te egyéni 10 pontod a csapatnak 25 pontot ért, hiszen ha nem tippeltél volna, akkor nincs is meg a csapatunk, és az első fordulóban nulla pontot kaptunk volna. Úgyhogy a csapat szempontjából nagyon fontos volt, hogy tippeltél, tegyél csak továbbra is így! Biztos, hogy nálam is be fog csúszni egy-két (sőt több) gyenge eredmény év közben.

A "Magyarország ultrái" topikba teszek egy-egy képet a White Wolves-ról és a Vasas-táborról, ha valakit érdekel!  

Előzmény: Zöldferi (676)
Zöldferi Creative Commons License 2004.08.08 0 0 676

Ezt nem tudom elfogadni!  :-)

Tessék elmondani,hogy hol a túróba voltál eddig,és a többi topikodba is nézz be,mert ott meg bajok vannak! 

Előzmény: Muntanitz (674)
kaposvari Creative Commons License 2004.08.08 0 0 675
Most kezdődik a meccs a Kapos TV-n!
Előzmény: Muntanitz (674)
Muntanitz Creative Commons License 2004.08.08 0 0 674

Lóri beveri a második büntetőt

Egy örömteli pillanat a tegnapi meccsről. Szerencsére volt több is!

Majd még írok a meccsről (lehet, hogy már csak holnap), most sajnos csak erre volt időm!

HAJRÁKÓCZI!!!

kaposvari Creative Commons License 2004.08.08 0 0 673
Remek kezdés, nagyon jó meccsen! A második félidő elején volt egy hullámvölgyünk, de azonkívül, nagyon okosan, taktikusan játszott a csapat. Mindkét tizenegyesünk jogos volt, Finta Zoli kiállítását a helyszínen Muntanitz-cal hülyeségnek tartottuk, de a mai összefoglaló alapján elismerem, hogy talán tényleg sárgát ért az ütközés. Sopronban Zoli helyett Kovácsevicset tenném a kezdőbe. Oláh és Jovi is nagyon jó volt, tulajdonképpen csak Mező Tomit marasztalnám el az egyenlítő gól előtti Nagy-szóló miatt, de azért neki is voltak jó szerelései. Öröm volt végre újra ennyi nézőt látni a stadionban, az is jó, hogy ilyen sok Vasas drukker is eljött és nem volt semmi balhé. Remélem Sopronban folytatjuk a jó szereplést. Ja és jelenleg negyedikek vagyunk. Tőlem akár le is fújhatnák a bajnokságot:-)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.08 0 0 672

www.nb1.hu:

Kaposvár, augusztus 8., 10.00 Az egykori és a mostani kedvenceket is köszönthették.

Ünnepeltek a kaposvári futballszurkolók, hiszen hosszú idő után újra első osztályú meccset nézhettek a megújult stadionban. Az ellenfél a tavaly szintén másodosztályú Vasas volt, ám mielőtt még elkezdődött volna az igen hajtós és gólokban is gazdag mérkőzés, egy harmadik - időrendben persze első - feljutó csapatot köszöntöttek, a 29 évvel ezelőttit.
Az 1975-ben már hasonló sikert elért kaposvári gárda tagjai közül többen is jelen voltak az összecsapáson, például Burcsa Győző és Konrád László is, míg Hegedűs Péter hiányzása igazolt volt: ő a Pápa kapusedzőjeként más meccsre volt "hivatalos".
(hag)

Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.08 0 0 671

Győzelem!

Gratula a csapatnak és Muntanitznak is a bejött tippekért. :-)

Remek volt a hangulat, mindkét oldal rendesen buzdította a csapatát.

Jól és lelkesen játszott a csapat, de voltak hibák, amikre a továbbiakban nagyon oda kell figyelni.

A szabad széleket ritkán játszuk meg, Farkas sokszor volt üresen, de nem kapta a labdát.

A 16-son belül a védőknek kicsit határozottabbaknak kell lenniük.

Nekünk nem szabad úgy beállni védekezni, hogy feladjuk a középpályát, mert az ellenfél nyugodtan ívelheti fel a labdákat és nem valami magas a csapatunk.

Voltak viszont nagyon szép jelenetek, Andruskó kényszerítői a társakkal, Jovánczai szólója(!) és az összjáték sem volt rossz.

Mindent összevetve biztató volt a tegnapi mérkőzés.

doktormacko Creative Commons License 2004.08.08 0 0 670

szóval hogy is van ez kedves vidéki sporttárs ?

amugy tényleg jobb volt a hazai csapat és teljesen megérdemelten győztek

Előzmény: láncstrong (666)
fepa Creative Commons License 2004.08.08 0 0 669
Nagyon tetszett, hogy a fiúk végig hajtották a meccset és nagyon lelkesen játszottak. Azért a mérkőzés nagyobb részében (az elsőben) látszott, hogy kicsit nyomasztja a csapatot az első NB1-es meccs, kicsit görcsös volt a játék. De amúgy senki sem vitathatja, hogy megérdemelt volt a győzelem. Hajrákóczi!
Előzmény: Lecso11 (668)
Lecso11 Creative Commons License 2004.08.07 0 0 668
Nagyon király volt a meccs!!

Mun! Neked külön gratula :)) Nemcsak a 3-2es végeredményt, hanem majdnem a nézőszámot is eltaláltad! :)
Megérdemelten nyertünk, azt hiszem ezt senki sem vitathatja! Az első Vasas-gól elég potyaszagú volt, míg a másodiknál sem állt a helyzet magaslatán a védelem, ami meg a 93. percben volt... Húha :) Hát a szívroham erősen kerülgetett :)
Jó volt a hangulat is, azt hiszem ezzel sem volt probléma.

HAJRÁKÓCZI!!
fepa Creative Commons License 2004.08.07 0 0 667
Köszi a gratulációkat a csapat nevében. Egy küzdelmes mérkőzésen sikerült megszereznünk a három pontot. Kíváncsi lennék a véleményekre. Szvsz megérdemelten nyertünk, de a folytatáshoz többet kell nyújtanunk. Az első félidei támadójátékunk szinte nem is létezett. Jovánczai volt elöl egyedül, általában két vasas védő közé ékelődve várta a labdát, meg se próbált elmozogni tőlük. Igazából a második félidő második felében volt jó a játékunk, Jovánczai és Oláh is jól játszott. A két bekapott gól szvsz védelmi hiba volt, az elsőnél Mező elszámított "becsúszó szerelése". Kicsit korán kezdte, emiatt felszántotta a két pályát. A másodikról az NB1.hu azt írja, hogy Ferenczi az ötösön lefordult a védőjéről, de én a közelében eg védőnket sem láttam. Teljesen üresen állt a kapunk előtt. Azt sem értem, hogy Kardost miért nem játszották meg, amikor sokszor teljesen üresen volt a bal oldalon. Amúgy mikor emberelőnybe kerültünk, ugyanúgy játszottunk mint előtte, csak a védekezésre koncentrálva, kissé bátrabbak is lehettünk volna. Szummázva jó ez a három pont, de a többi csapat ellen nem biztos hogy elég lesz 20 percnyi támadás. De azért grat a fiuknak.
láncstrong Creative Commons License 2004.08.07 0 0 666
LOKISTA vagyok,de gratulálok nektek a vasas legyőzéséhez.Vesszen budapest,HAJRÁ VIDÉK!!!!!!
Frizuravarjú Creative Commons License 2004.08.07 0 0 665
Gratula a kezdéshez és üdv az NB1-ben!
Előzmény: Lecso11 (660)
rage Creative Commons License 2004.08.07 0 0 664
Gratulálok a Kaposvárnak
Zöldferi Creative Commons License 2004.08.07 0 0 663

MUN! FARKASTESTVÉR!

Nemcsak nálunk,hanem a "hazai vizeken" is telibe kaptad az erdményt!

Gratula Neked és természetesen a Rákóczinak is   :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!