Keresés

Részletes keresés

CrazyBasket Creative Commons License 2021.07.20 -2 1 3729

Az oké, de 2-3éve névadók irányítottan..

Előzmény: buccke02 (3728)
buccke02 Creative Commons License 2021.07.20 -1 2 3728

Szeerintem már kb 15 éve is támogatták az ottani kézit, nem újkeletű dolog.

Előzmény: CrazyBasket (3726)
PHX Valley Creative Commons License 2021.07.20 0 1 3727

De a Schaeffler (korábban ugye LuK) már ezer éve itt van, akkor sem támogattak :-(

Na de legyünk optimisták, hogy egy esetleges jó BL szereplés talán előhoz valami üzleti alapú szponzorációs szándékot...

Előzmény: CrazyBasket (3726)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.07.20 -2 2 3726

A szándék megvolt a cég részéről is tavaly vagy már azelőtti éven, mielőtt a DVSC női kézihez vándoroltak, de sajnos a politika közbeszólt, és oda KELLETT vinniük a lóvét..azóta meg nem nagyon van potenciális komolyabb szponzorjelölt, és idén a Vulcano is elköszön..nyílt titok, hogy ők sem a mostani városvezetéssel ápolnak jó viszonyt, sőt..de annyira elképzelhetetlennek tartom, hogy egy kétszeres bajnok csapat, aki a BL főtábláján kap helyet második éve, ne találjon egy komoly tőkeerős névadót..:( pedig..

Előzmény: PHX Valley (3725)
PHX Valley Creative Commons License 2021.07.20 0 2 3725

Most látom, hogy a DVSC női kézicsapatának névadó/mezszponzora a Schaeffler. Ez nekem némiképp csalódás, viríthatna az a felirat Falco mezen is...

Withoutshadow Creative Commons License 2021.07.20 -1 4 3724

Doktor kinőtte a fiatalszabályt, csodálkoznék ha maradna.

Mezőnyposzton lesz bőven magyar játékos.

Dancsecs szerintem attól függ, milyen fiatalt tudunk idecsábítani.

Előzmény: RJBarrett (3723)
RJBarrett Creative Commons License 2021.07.20 -2 1 3723

Arról van valakinek infója, Doktor és Dancsecs maradnak-e?

splity24 Creative Commons License 2021.07.20 -6 1 3722

Engedd el ezt a minuszos dolgot. Ha kiirna a rendszer kik minuszolnak altalaban ugyan azok az emberek lennenek felsorolva. 

Előzmény: Törölt nick (3712)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.07.20 -2 4 3721

Ma éjfél Szilinek!

Beni más, őt nem köti ide szerződés jelenleg, tehát hivatalosan ő akár augusztus közepéig is kivárhat, viszont a bajnokság szeptember 22-én kezdődik majd, a felkészülés pedig 2hét múlva(először nyilván orvosi tesztek stb..), tehát van egy dátum, ameddig a Falco ki tud várni rá, ha ez elmúlik, onnantól nem tehetik tovább már, mivel nem szabad két pad közé sem esni, és ha úgy alakul, megfelelő minőségi pótlás kell a helyére, akinek augusztus elejére itt kellene lennie harcarakészen Szombathelyen..(úgytudom júliius 25. éjfélig várunk a Beni válaszára, de erre nem tenném a nyakam, Szili az fixen ma éjfél, holnaptól már hivatalosan is a mi játékosunk a szezonra). 

Előzmény: Vulcan0 (3718)
splity24 Creative Commons License 2021.07.20 -3 3 3720

ugy tudom ma ejfel...

Előzmény: Vulcan0 (3718)
splity24 Creative Commons License 2021.07.20 -3 2 3719

Beni Magyarorszagon belul nem fog valtani ezert is irtam amit ker megadjuk neki es jovore is sarga feketeben fog pattogtatni. Az ugynokenek is sok dolga nem lesz ebben biztos lehetsz. Benit nem eladni kell hanem megtartani. 

Előzmény: Falcobb (3715)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.07.20 -1 2 3718

Most akkor Szili pontosan meddig mehet külföldre? Máig vagy 30.-ig?

OnlyYouFKC Creative Commons License 2021.07.20 -1 3 3717

Azért ma nagyot mennek az eurobasketen:

https://www.eurobasket.com/Hungary/basketball.aspx

Withoutshadow Creative Commons License 2021.07.20 -1 3 3716

Képben volt a dijon-i csapatnál Beni, de az utolsó infók szerint nem lesz belőle szerződés.

Falcobb Creative Commons License 2021.07.20 0 2 3715

A játékosoknak vannak ügynökségei akik a szerződéseket intézik, és részesedést kapnak a pénzből. 
Gondolom nem Beni tárgyal erről a csapattal, Ő már csak a végső ajánlatokról dönt. 

Előzmény: splity24 (3711)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.07.20 -1 0 3714

Nem jól fogalmaztam az elsőnél valóban, nincs alapja ezt írta jól FalcoMan, amire akkor úgy reagáltam hogy nincs alapja, de az eurobasket lehozta, és a mondat első felét úgy kissé szarkasztikusan gondoltam, hogy miért írja azt hogy nincs alapja, miközben az eurosbaket lehozta, mint igazolt Falco játékos. Ezután kaptam a valós infót én is, hogy nem is volt kalapban ez a játékos, és a klub is értetlenül állt a hír hallatán, ezért írtam egyből az előző kommentemre, hogy "Nem szóltam! Bocs", majd jött nemsokkal késöbb a hivatalos kommunikáció is, hogy fake news.

Szilinek ma éjfélig van a határideje külföldre lépni, Beninek viszont hivatalosan nincs ilyen, mivel nem szerződtetett játékos.

Előzmény: Törölt nick (3713)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.20 -6 0 3713

Mivel azt írtad, hogy "nincs alapja", majd azt, hogy "Nem szóltam! Bocs!", ebből egyértelműen azt következtettem, hogy akkor mégiscsak lehet alapja, mert más logikát nem láttam az írásod korrigálására. De mindegy ő már biztosan nem jön. Ettől függetlenül amit leírtam posztonkénti csapatot annak szerintem lehet alapja. Sokat gondolkodtam azon , hogy egy sztár 4-es vagy inkább egy sztár 5-ös kellene, és azok után, hogy "osztottam-szoroztam" egyértelműen arra jutottam, hogy az utóbbi verziót látnám jónak (elsősorban a BL miatt).

Előzmény: CrazyBasket (3709)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.20 -9 0 3712

Elképesztő, hogy még ezt is mínuszolják. Egyébként én is így gondolom, amit írtál.

Előzmény: splity24 (3711)
splity24 Creative Commons License 2021.07.20 -9 3 3711

Beninek sztem nincsenek arfelvero trukkjei velunk szemben. 

Szerintem amit ker ha marad megkapja. 

_Espada Creative Commons License 2021.07.20 -1 0 3710

Javíts ki,ha tévedek de az Eurosbaket müködése nem Wikipedia felépitésű.

2 szerkesztője van elvileg,más nem fér hozzá.

Név szerint Béres Arnold és Winter Gábor.

Nem?

Előzmény: CrazyBasket (3709)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.07.20 -2 0 3709

Fake news az egész! Nem is volt a látószögben, csak valaki trollkodva betolta a Falcohoz az eurobasketen a nevét és onnan indult ez az egész, hogy lehozta a kosárshow majd mi szurkolók is elhittük, mert gondoltuk az eurobasket nem hibázhat ilyet(mivel oda tényleg csak a hivatalos igazolások szoktak kikerülni). 

Előzmény: Törölt nick (3704)
_Espada Creative Commons License 2021.07.20 -1 4 3708

Na, akkor sztornó :)

Pedig én is hallottam.

Jó, hogy a klub kommunikációja ilyen gyorsan reakcióképes, ez mindenképp plusz pont.

Előzmény: RJBarrett (3705)
Falcobb Creative Commons License 2021.07.20 0 0 3707

A Lowery igazolás abban az esetben lett volna jó döntés, ha mindkét magyarunk marad és mellettük képvisel plusz tapasztalatot. (Lehetséges, hogy tényleg ez az alapja az egésznek?) 
Egyéb esetekben jobb ha nem ő jön. Csereirányítónak tűnik így ismeretlenül. 

_Espada Creative Commons License 2021.07.20 0 1 3706

Én úgy tudom van alapja, nem is kevés.

Mivel az ubihírek gyülekeznek, van mit hozzászólnom:

Robert igazolásával bizakodobb vagyok. Veterán,megjárta a VTB ligát, 2x a Bundesligát, német kupagyőztes.

Labdaszerzése 1,5 felett van átlagban, így vélhetőleg a védezésére sem lehet panasz.

Azt tudjuk, hogy a statisztika sokat nem jelent,csak esélylatolgatás, de a megfordult csapatok minősége bizakodásra adhat okot.

És most eljutottunk Benihez. Mivel szerintem ez a srác 33 évesen, kezdő irányítóként rizikós.

Searcy ennyi évesen is Lake-l használtuk, nem zsigereltük ki, így kell hogy legyen egy irányító szerintem mellette, így tud játszani úgy 25 perc körül, hogy friss maradjon.

Mire is utalok? Arra, hogy szerintem Szili és Beni marad. Pár hete valaki írta Dijont, de ha lenne alapja, rég le igazolták volna. Szerintem Beni maradni akar, nem is biztos külföldi közegben hozza azt a szintet, mint szülővárosában, és ilyen infókat elhinteni akár olyan húzás is lehet, hogy felnyomja kicsit az árát a Falcoban.

RJBarrett Creative Commons License 2021.07.20 0 0 3705

A hivatalos honlap lehozta hogy nem jön

Törölt nick Creative Commons License 2021.07.20 -7 0 3704

Felhívott a Konakov, hogy mégis jön Lowery ?

Ha valós ennek a srácnak az érkezése, akkor gondolom ő lesz a csere a 2-1 poszton. Nyilván kell majd még egy kezdő irányító és egy center, de nem Ákos mögé, hanem elé.

Amennyiben Beni nem marad (most pesszimista számítással), akkor a következő módon alakulhatnak a posztok.

1-es :Légiós, Dancsecs (?), Lowery (?)

2-es: Perl, Lowery (?), Benke

3-as: Clark, Benke Sövegjártó

4-es: Barac-Kovács B.-Clark

5-ös: Légiós, Keller, Barac

Ez így viszont még csak 11 játékos, tehát még kell valaki, és ha Dancsecs nem marad, akkor minimum két játékos kell, és minimum egy , aki a "fiatal" szabálynak is megfelel. Minden posztra fog jutni egy légiós, akikből hárman (Lowery?, Clark, Barac) egy másik poszton is tudnak majd játszani.

Előzmény: CrazyBasket (3701)
Vasi kanasz Creative Commons License 2021.07.20 0 0 3703

Talán tudunk jobbat is hozni nála! 

RJBarrett Creative Commons License 2021.07.20 0 0 3702

Ezt akkor azért eléggé benézték...

CrazyBasket Creative Commons License 2021.07.20 0 0 3701

Nem szóltam! Bocs!

Előzmény: CrazyBasket (3700)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.07.20 0 0 3700

Nincs alapja, de az eurobasket már lehozta az igazolást!🤨

Előzmény: falco Man (3699)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!