A szándék megvolt a cég részéről is tavaly vagy már azelőtti éven, mielőtt a DVSC női kézihez vándoroltak, de sajnos a politika közbeszólt, és oda KELLETT vinniük a lóvét..azóta meg nem nagyon van potenciális komolyabb szponzorjelölt, és idén a Vulcano is elköszön..nyílt titok, hogy ők sem a mostani városvezetéssel ápolnak jó viszonyt, sőt..de annyira elképzelhetetlennek tartom, hogy egy kétszeres bajnok csapat, aki a BL főtábláján kap helyet második éve, ne találjon egy komoly tőkeerős névadót..:( pedig..
Beni más, őt nem köti ide szerződés jelenleg, tehát hivatalosan ő akár augusztus közepéig is kivárhat, viszont a bajnokság szeptember 22-én kezdődik majd, a felkészülés pedig 2hét múlva(először nyilván orvosi tesztek stb..), tehát van egy dátum, ameddig a Falco ki tud várni rá, ha ez elmúlik, onnantól nem tehetik tovább már, mivel nem szabad két pad közé sem esni, és ha úgy alakul, megfelelő minőségi pótlás kell a helyére, akinek augusztus elejére itt kellene lennie harcarakészen Szombathelyen..(úgytudom júliius 25. éjfélig várunk a Beni válaszára, de erre nem tenném a nyakam, Szili az fixen ma éjfél, holnaptól már hivatalosan is a mi játékosunk a szezonra).
Beni Magyarorszagon belul nem fog valtani ezert is irtam amit ker megadjuk neki es jovore is sarga feketeben fog pattogtatni. Az ugynokenek is sok dolga nem lesz ebben biztos lehetsz. Benit nem eladni kell hanem megtartani.
A játékosoknak vannak ügynökségei akik a szerződéseket intézik, és részesedést kapnak a pénzből. Gondolom nem Beni tárgyal erről a csapattal, Ő már csak a végső ajánlatokról dönt.
Nem jól fogalmaztam az elsőnél valóban, nincs alapja ezt írta jól FalcoMan, amire akkor úgy reagáltam hogy nincs alapja, de az eurobasket lehozta, és a mondat első felét úgy kissé szarkasztikusan gondoltam, hogy miért írja azt hogy nincs alapja, miközben az eurosbaket lehozta, mint igazolt Falco játékos. Ezután kaptam a valós infót én is, hogy nem is volt kalapban ez a játékos, és a klub is értetlenül állt a hír hallatán, ezért írtam egyből az előző kommentemre, hogy "Nem szóltam! Bocs", majd jött nemsokkal késöbb a hivatalos kommunikáció is, hogy fake news.
Szilinek ma éjfélig van a határideje külföldre lépni, Beninek viszont hivatalosan nincs ilyen, mivel nem szerződtetett játékos.
Mivel azt írtad, hogy "nincs alapja", majd azt, hogy "Nem szóltam! Bocs!", ebből egyértelműen azt következtettem, hogy akkor mégiscsak lehet alapja, mert más logikát nem láttam az írásod korrigálására. De mindegy ő már biztosan nem jön. Ettől függetlenül amit leírtam posztonkénti csapatot annak szerintem lehet alapja. Sokat gondolkodtam azon , hogy egy sztár 4-es vagy inkább egy sztár 5-ös kellene, és azok után, hogy "osztottam-szoroztam" egyértelműen arra jutottam, hogy az utóbbi verziót látnám jónak (elsősorban a BL miatt).
Fake news az egész! Nem is volt a látószögben, csak valaki trollkodva betolta a Falcohoz az eurobasketen a nevét és onnan indult ez az egész, hogy lehozta a kosárshow majd mi szurkolók is elhittük, mert gondoltuk az eurobasket nem hibázhat ilyet(mivel oda tényleg csak a hivatalos igazolások szoktak kikerülni).
A Lowery igazolás abban az esetben lett volna jó döntés, ha mindkét magyarunk marad és mellettük képvisel plusz tapasztalatot. (Lehetséges, hogy tényleg ez az alapja az egésznek?) Egyéb esetekben jobb ha nem ő jön. Csereirányítónak tűnik így ismeretlenül.
Mivel az ubihírek gyülekeznek, van mit hozzászólnom:
Robert igazolásával bizakodobb vagyok. Veterán,megjárta a VTB ligát, 2x a Bundesligát, német kupagyőztes.
Labdaszerzése 1,5 felett van átlagban, így vélhetőleg a védezésére sem lehet panasz.
Azt tudjuk, hogy a statisztika sokat nem jelent,csak esélylatolgatás, de a megfordult csapatok minősége bizakodásra adhat okot.
És most eljutottunk Benihez. Mivel szerintem ez a srác 33 évesen, kezdő irányítóként rizikós.
Searcy ennyi évesen is Lake-l használtuk, nem zsigereltük ki, így kell hogy legyen egy irányító szerintem mellette, így tud játszani úgy 25 perc körül, hogy friss maradjon.
Mire is utalok? Arra, hogy szerintem Szili és Beni marad. Pár hete valaki írta Dijont, de ha lenne alapja, rég le igazolták volna. Szerintem Beni maradni akar, nem is biztos külföldi közegben hozza azt a szintet, mint szülővárosában, és ilyen infókat elhinteni akár olyan húzás is lehet, hogy felnyomja kicsit az árát a Falcoban.
Ha valós ennek a srácnak az érkezése, akkor gondolom ő lesz a csere a 2-1 poszton. Nyilván kell majd még egy kezdő irányító és egy center, de nem Ákos mögé, hanem elé.
Amennyiben Beni nem marad (most pesszimista számítással), akkor a következő módon alakulhatnak a posztok.
1-es :Légiós, Dancsecs (?), Lowery (?)
2-es: Perl, Lowery (?), Benke
3-as: Clark, Benke Sövegjártó
4-es: Barac-Kovács B.-Clark
5-ös: Légiós, Keller, Barac
Ez így viszont még csak 11 játékos, tehát még kell valaki, és ha Dancsecs nem marad, akkor minimum két játékos kell, és minimum egy , aki a "fiatal" szabálynak is megfelel. Minden posztra fog jutni egy légiós, akikből hárman (Lowery?, Clark, Barac) egy másik poszton is tudnak majd játszani.