Valamiért sok helyen úgy volt egészen sokáig, hogy ma Veszprém-Szeged, holnap Szeged-Veszprém lesz, ezért lehet a megkavarodás :)
Az pedig Gozo, hogy kicsit máshonnan látjuk ugyanazt, nem baj., de valóban, a BL csapatoknak már több, mint három éve nem is sikerült ott nyernie. Szerencsére már csak egyet kell aludni, és minden kiderül! :D
Megvan, persze, de azt ne felejtsük, hogy Mahé éveken át játszott a Flensburgban és a francia válogatottban is balszélsőt (sikerrel), szóval annyira nem lehetett tőle idegen ez a poszt...
Persze, fájdalmas, hogy lesznek hiányzóink, nem is akárkik, de ekkora keretből és merítési lehetőségből én azt gondolom, illene pótolni tudnunk ezeket a játékosokat... Ekkora számú és mélységű kerete nem is tudom, van-e másnak most... Kérdés, hogy a visszatérők milyen állapotban lesznek. Ha Maqueda visszajön, én tőle extrát várok, biztos vagyok benne, hogy meg akarja mutatni a Szegednek és Pastornak (elég viharosnak tűnt a kapcsolatuk és a távozása is), és ez hosszútávon is a hasznunkra válhat, ha most kezdi el megtalálni és felépíteni magát. Laugét Borozan pótolhatja, esetleg egy kétirányítós játék Nenadiccal átlövőben is működhet. Ligetvárit sajnálom, mert egyre jobb tempót mutatott védekezésben.
Nagyon kíváncsi vagyok, mi kerekedik ki a meccsből, abszolút lutri, háromesélyes a holnapi. Bármi is lehet.
Nem kell ahhoz fél csapat hogy boruljon sok minden.
Balszél nélküli játék a dánok ellen meg van például?
Lauge kiesése után, úgy hogy nem lesz Yahia és Ligetvári szűkülnek a lehetőségek. Míg a Szeged meg lassan kezd komplett csapattal pályára lépni (minusz a tartós sérültjeik).
Hogy érted? Hová tartunk szerinted? Szerencsére minket elkerült az, ami ott volt, hogy egyszerre a félcsapat, ráadásul meghatározó játékosok dőljenek ki, mellé pedig egy kulcsposzt teljesen ember nélkül maradjon fontos BL meccsekre, míg Szegeden ezekre volt példa...
Holnapután derbi. Ti mit vártok? Erődemonstrációt szeretnénk tartani Köln előtt, vagy épp beáldozzuk (nincs tétnélküli Szeged-elleni meccs, de mivel a bajnoki címet alapjaiban nem befolyásolja, így ugye jelentősége egy vereségnek nincs) és a formaidőzítés mellett tesszük le a voksot, és inkább felhozó meccs lesz? Vagy esetleg teljesen mást gondoltok?
Azért amikor majd Kölnben tesztelnek (ha eljut oda a 4 csapat részlegesen), és ne adj' Isten egy (pláne ha több) csapatból túl sok játékosról kiderülne, hogy pozitív..
Akkor vajon ezt "nem veszik észre", csak utólag, hogy legyenek meccsek; vagy elmarad a 4 meccsből 1 vagy több?? Vagy esetleg a kiutazás előtt valamelyik csapatnál túl sok a pozitív, akkor lesz erőnyerő az elődöntőben?
Az meg hogy országonként más-más az "eltiltás" mértéke, nem a fair irányba tereli ezt az egészet.
Így nagyon komolyan meggyengültünk. Bizonyíthatnak a többiek, de eddig nem jók az előjelek. Talán még az első, 2014-es FF-re is nagyobb esélyekkel utaztunk mint most. Ha Szegeden kikapunk nincs jelentősége, tavasszal korrigáljuk.
Kentin kisbabájának nagyon örülök, eljött apuka ideje! :) Remélem DD is felismeri hogy nincs miért próbálkozni, be kell dobni aztán hadd szóljon!