Na, mostanában smucigul mértem a rymeket, most is pár van csak:
A népszerű lengyel rajzfilmhős partija társa kutyájának betegsége miatt nem lesz megtartva Elmarad Lolka polka bulija,
Mert megbetetegedett a Bolka pulija.
Kábítószerfüggő lett Egyre lejjebb süllyed a narkó terén.
Tűnyomok a kezén, a tarkón, erén...
Hol van Zemplén kurvája? Valahol Füzér táján
Láttuk egy tüzér fáján.
A híres magyar történelmi nőalak fizikusként olyan részecskeáramlást idéz elő, amely névrokonára, az amúgy varázslóként működő nődre is ártalmas Rossz hatással van Hámán katódsugára
Druszája, a sámán Katód húgára.
Köszöntelek a klubban, TeJo kartárs!!!
Igazából nem is számít idevalósinak, aki legalább eccer nem fedezi fel újra az eredetileg sestől származó telefon/fele ton rímet!!! Jómamam alapítottam e klubot, és már van pár tagja, örömmel látunk téged is!!!
Belépő: egy lopós :)))
Tényleg? Na tessék.
Majd akkor agyalok valamin.
Csabeenak van vagy 50 ríme, de gondolom ezer dolga van, meccsre is alig tudott eljönni...
Petil meg egyedül úgy tűnik, nem ír.
evad, csak azért nem üdvrivalgok megjelenteden, mert már Mctettem egy másik topikott, de nagyon jó téged ismételten itt látni!!! Ne tűnj má el ennyire még eccer, mert bezúzzuk a zorrodat!
Az viszont külön örömmel tölt el, hogy bombasztikus berobbanásod alanyaként az én korábbi zsengémet fedezted fel újra (Tóth, Pető/póttető). ses majd megmondja a pontos koordinátákat.
De így legalább egy lopósat is látunk abban a hamisítatlan evad-stalusban!!!
Amúgy csabeeeeee és petil szaktársakról tucc valamit?
Na, végre!!!
Ezek is hihetetlenek, nem?
Bár, itt már - végre - felbukkan egy-egy "újrafelf"...
Bocs, hogy most nem vagyok egy ideje, nagyonj összetorlódott a meló, de jövök!!!
Fogaival tette olvashatatlanná a csaló orvos a bizonyítékot, de mostanra már megkövült a föld alatt Tönkretett a rágás vényt,
földben képez rég ásványt.
Tökéletes Leukoplast Jól a tagra pasz-
szol a ragtapasz.
Rokonom lenézi a házunkat, pedig a kertben szerény növények nőnek Ez itt nem egy putri, ángyom!
Kertben csupa puritán gyom.
Katona evett a másodidőszakos fagyijából, s egy katonai eszközzel durván megtorolják Azért döntött e nyalás, ó, nyomorba,
Mert a büntetése: gyalásó gyomorba.
Egy kín:
Légy erős, ha beteg vagy is Ne törjön meg a láz, ó,
mert az megalázó!
Öregember ne féljen onanizálni Ne csináld magad össze merevedéstől,
s ki ne ugorjon ősz szemed e veréstől!
Ez szabálytalan, de jópofa:
Kishivatalnok merevlemeze valahogy tönkrement NEm tudja a csinovnyik,
mitől lett a vinyón csík.
Nem adok búzát a kéregetőnek Nincs több szem, te lenge lény,
kotródj, szemtelen legény!
Indulatos szabó elvárja, hogy rovaroktól megszabadítsam Azért irtok én lapostetűt,
hogy torkomon ne taposs le tűt.
Katonák örömlánya Jó volt-e az este enyhe tapi tiszttel?
akkor kaptad a heveny hepatitiszt el.
Végül még kín:
Bevizeltem vízhatlan gatyámon át Látom tisztán a problémát:
hogy folyt ezen apróbb lém át?
Eső után piknikező társaság hölgytagja véletlenül kiborítja kézitáskáját, s miközben félhangosan azt vizsgálgatja, hogy annak tartalmából mi lett sáros, felel barátnője néhány másodperccel korábbi kérdésére, tudniillik az éppen tálalt kajából melyik a barátnő pasijának adagja?
Ahogy nézem, a pomádé a sáros,
A kolbászból meg Somádé a páros..
Vazze, gyerekek, ti itt szárnyaltok, én meg zsibbadok...
Remek szórakozás az azonos értelmű szavak keresése, de irányító rendőrként addig is feltartom a forgalmat, most pölö egy mentős nem tud áthaladni a kereszteződésen Jó játék a szinoníma,
Közben meg a nínó szí' ma.
A kakás Rém munkájának eredménye két egyetem közös emeletes kollégiumában Alul SOTE, felül ELTE,
mindezt sok kém lefülelte!
A kakás Rém női megfigyelői félnek, hogy a Rém megtámadja őket, s ezért apró tárgyakat kérnek önvédelmi eszköz gyanánt Azt mondták a kémfőnöknek,
kellene kis fém, kő, nőknek.
A kakás rém dohog Rossz légkör s környezet:
utálják a szörnyeket...