El kell halasztani az adócsökkentési programot, augusztustól átlagosan 30 százalékkal emelkedik a háztartási gáz és 10-14 százalékkal a villamos energia ára. Az egyszerűsített vállalkozói adó (eva) kulcsát október 1-től 15 százalékról 25 százalékra kívánja növelni a kormány – jelentette be Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az Országos Érdekegyeztető Tanácsban. Mindezt úgy vezette be, hogy „nincs szükség sokkterápiára”.
engem kóstolgat,hogy milyen betűvel kezdem a mondatot,én nem azért kezdem kicsivel,mert hozzá hasonló primitív lennék,hanem,mert a neten ezt használom!
ebben a hozzászólásában is 10 ordító hiba van még azt sem tudja,hogy Istenített gyurcsikája(direkt kis betű) nem hosszú ú-val írja a nevét!
szánalmas...
na, az ilyenekkel lehet bekajáltatni a sok hazugságot!
részemről veled mindenfajta kommunikáció lezárva!elég megnézni a honlapodat és asszem mindeki láthatja,hogy egy nagyon beteg ember vagy!kívül és belül is!
Én csak azt nem értem,hogy az elmúlt 4 évben mi a lóf***t csináltak.felpörgették a gazdaságot csak úgy dübörgött. Malév- eladva..(na jó bérbeadva,de már a gyerekem sem éri meg a bérlet végét tök jó) Most eladják a vasút egyetlen nyereséges ágazatát,mert így tuti frankó lesz a MÁVnak... Adóemelés ,járulékemelés energiaárak az egekbe ... És erre azt mondani: "nem fog nagyon fájni" A fene egye meg, hát nekem sem fájna,ha milliárdjaim lennének az biztos... De egy átlag család bele fog dögleni...
Dehogy csaptak be bárkit is,nem hazudtak,csak nem "bontották ki a teljes igazságot" Meg akkor is igazat mondott,mikor "igaztalan"-nak nevezte a recept-díjat a választási műsorban... Méghogy receptdíj áhh,dehogy,még lesz hozzá vizitdíj is... Még gondolkodni kellene a tüdőköbcenti mérésen is,hogy ki mennyi levegőt "fogyaszt". Szerintem azt is meg kellene adóztatni.
ti tényleg hülyék vagytok azért tud bepalizni titeket fletó! én nem írtam olyasmit,hogy nincs idősebb,jobboldali szimpatizáns,úgyhogy nem kell ide ilyen képeket betűzni,mivel hálIstennek van elég sok! én azt írtam,hogy a fiatalok körében(18-49között) hatalmas a Fidesz előnye!!!míg az idősebbek körében vezet a maszop.......
A vizit díj Szlovákiában 20,-SK és 50Sk formájában már létezik, elején az emberek nagyon nehezen szokták meg, 20 a rendelői, 50 pedig korházi napidíj formájában. Segített a napi korházi költségek kifinanszírozásához, élelmiszerek és segédeszkörök vásárlásánál. A Fico kormány ezt el akarja törölni.
Vizitdíj: három- és ötszáz forint közötti tarifát tervez a kormány 2006. július 10. 9:21
MNO Még nincs döntés a vizitdíj bevezetésének időpontjáról, de ha elkészülnek a megfelelő tanulmányok, a kormány társadalmi vitára bocsátja a kérdést – mondta az egészségügyi miniszter a Nap-keltében. A tarifa a tervek szerint három- és ötszáz forint között mozogna.
Nagyon reméljük, hogy olyan álláspont alakul ki, amely a nagy többség számára elfogadható – fogalmazott Molnár Lajos, aki elmondta azt is, hogy a vitát nemcsak a politikai pártokkal, hanem a betegszervezetekkel is lefolytatják. *** (Ez csak a betegek és az orvosk bosszantására lesz jó)