Azért akadnak mások is hasonló cipőben. Nem véletlenül olyan népszerűek a valóságshowk és a szappanoperák. Ezeknek szerintem nem lenne akkora nézettsége ha az emberek kapcsolatai teljesen rendben lennének.
Amúgy szépen be lehet rendezkedni az egyedüllétre is, még annak is akit nem eleve erre determinált a genetikai kódja. Ott van Pl. a számítógép, egyre fejlettebb mesterséges intelligenciájú játékokkal, egy jó progi sokáig le tud kötni, szvsz idővel akár pótolhatja is a valóságot. Meg el lehet temetkezni a melóba, ha elég érdekes addig sem érzed magad egyedül. Aztán ott vannak a könyvek, CD-k, sőt ha minden kötél szakad ott a net ahol akár be lehet írogatni ilyen topicokba is ;-)
Amúgy szerintem nincs olyan reménytelen eset akire senkinek és semminek nincs szüksége, a legrosszabb esetben egy éhes emberevő tigris egész biztosan örülne Neked :-). Ennek egy finomított verziója amikor az öregasszonyok pincsikutyákat terelgetnek a flaszteron.
Szóval, fel a fejjel, vigasztaljon hogy ma még mindig sokkal jobb mint holnap lesz. Murphy és némi (ön)irónia rulez, önsajnálat már jóval kevésbé.
tegnap szerintem egyben válaszoltam kettőre, mindjárt utánajárok, hogy is volt pontosan.
nagyon beleéled magad, mi van, ha mégsem reménytelen a dolog??? mekkorát fogsz csalódni... :-D
Hajnalban küldtem egy másik címről mailt, nem tudom megkaptad-e?
..
viszont a tegnapiak közül csak a másodikra válaszoltál ebből arra következtetek hogy a 2.ra nem akartál válaszolni - vagy unod a "nyavajgásom"; vagy mert igazam van és a topikcím tökéletesen illik rám, és nem akarsz még jobban elekeseríteni :(((
én jól alszom (sokat alszom, mert addig is öntudatlan vagyok)
nekem eddig a sport volt az ami levezette a gőzt, de most egy ideje nem megy (baleset) és már sajnos nem is vágyok vissza sportolni, kedvem sincs hozzá, annyira el vagyok keseredve;
pedig eddig "tökéletes" villámhárítónak bizonyult
ráadásul már az is arra emlékeztet amit/akit/ nem "érhetek el" :-((((((((((
ezt nem tudom. de még mindig jobb,ha kirugdalod magadból, mint ha illedelmesen fetrengsz tőle éjszaka.
biztos van értelmes módja is, meg kell találni. (ha megtaláltad, szólj, hátha rajtam is segít! :-))
furcsa hogy ezt mondod, amiket a levélben írtál nekem, ahogy gondolkozol (már amennyire meg tudtam állapítani) nem értem hogy miért van így, nem kéne hogy így legyen....:(((
gyűlöletbe semmiképp sztem, depresszióba lehet (1-2 hónapja volt is, de azt is jól el tudtam titkolni - érdekes mostanában sokat alszom direkt, mert addig is öntudatlan vagyok)
azzal, hogy nem érzed jól magad a bőrődben. lassan gyűlik a keserűség, és egyszer csak gyűlöletbe csap át vagy depresszióba vagy valami másba. és akkornem fogják tudni, hogy mi van, csak azt, hogy megzakkantál, egyre kiállhatatlanabb vagy. menekülni kezdenek, rajtad meg már semmi sem segít. épp itt tartok.
írj mailt.
innen nem lehet felállni SZVSZ
(ha maradok ha nem, nyerni semmiképp nem tudok, az a kérdés h el tudom-e viselni ezt csak azért hogy másoknak ne okozzak vele faájdalmat, vagy a saját érdekeimet előtérbe helyezve véget vetek a gondjaimnak ezzel másoknak rengeteg fájdalmat okozva
(pedig a lelkemben szeretet van, azt már nem mondom hogy csak tisztaság lenne, sőt - de ezek után kinek lenne? és rengeteg DÜH)