"De senki ne tegye ki azt, amilye van, ne mutogassa,"
De pont ezt kérdezem - ki mutogatta "azt, amije van"? Én Jim Morrisonról tudok, hogy a színpadon letolta a nadrágját - itt Budapesten a melegfelvonuláson tudtommal nem történt ilyen. vagy tudsz ilyesmiről? Meséld el!
Szerintem meg semmi köze a lónak a melegekhez(azonkivül, hogy némelyik elég jól bánik velük, honnan tod, hogy én nem). Már ne is haragudj ezek szerint ha én nem megfelelően öltzööm -bár pont azt sejtettem, hogy túlzottan is- akkor hozzám képest egy heteró olyan, mint egy ló, és lábszárcsonton rúg, és eltörik a lábam?
Hova jutottunk.
Én csak annyit kérdeztem, hogy hol zavart téged a melegek öltözete, mikor és mi volt rajta a zavaró?
Ehhez képest azt kívánnád, hogy lovaktól vegyek vért, mikor senkitől se tudnék. No, de mi köze ennek a kárdáhez?
Én se vagyok slampos, csak épp tudom, hova mit vegyek fel. Pl. bálba nem szakadtfarmer, lovak közé nem báliruha-szandálka és hivatalba / suliba nem az övnél keskenyebb mini + neccharisnya. Persze büntetendő nincs benne, de ha nem +felelően öltözködsz, vállald a következményeket (a körberöhögéstől a fintorokon át a lábközépcsonttörésig)
Erre ez a válasz jött:
"Hogy rájuk is igaz, hogy lábcsonttörést érdemelnek (de könnyen dobálózól a szavakkal) az még nem teljesen világos számomra, legfeljebb az világos, ha én melegként nem az alkalomnak megfelelően öltözködök, akkor teljesen normális következmény, hogy eltörik majd a lábam, akik alkalomhoz illően öltözött heterók."
Mire te közlöd, h leánykádnak se tört el a lábközépcsontja, pedig neki már állt ló a lábára. Na most vagy 1iktek se tud olvasni, vagy szándékosan kötözködtök. De nyugodtan.
Másik:
A homoszexuálisoktól nem kérdezem meg, h ti hol és hogyan szoktatok, hanem amit előfordul ilyen, feljelentem őket, mert nem alkalmasak közösségi együttélésre.
erre válasz:
az előbb elfelejtetted hozzátenni ezt a kiegészítést. A többinek meg mi köze a homoszexualitáshoz?
Úgyszint olvasni. Nem csak minden 2. szót. Az azért, mert összefüggést ált.isk.ben szokás felismerni.
És vért vett tőle? Megpipálta? Szétválasztott már verekedő kost meg kecskebakot? Oltást adott? 40 fok melegben, amikor már amúgy is tök ideg szerencsétlen állat rajzolta már fel a belső szerveit vizsgatételként az oldalára krétával? Az az igazi mulaccság!
Korábbi munkahelyemen mindenki Fideszes volt, én meg jól nem. Nagy viták voltak, ők voltak a "magyar testvéreim", én meg a "libsibolsi barátom". Azóta is jóban vagyunk, szerencsére.
Miért nem alkalmasak? Nem en bloc nem alkalmasak. Aki részegen sörösüveggel dobálózik, az nem alkalmas. Aki az utcán él nemi életet, az nem alkalmas. Aki üvölteti a magnót hajnali 2kor, az nem alkalmas. Ha ezek és még pár, az együttélésünket megkönnyítentő íratlan szabályt nem tart be vki, akkor nem alkalmas a közösségi együttélésre. És akkor már hadd ne kelljen attól félnem, h nem jelenthetem fel, mert történetesen homo / cigány / török / szlovák.
És nem liberális alapelv az, h én határozhassam meg, h mi vagyok? Magyar vagy sváb, keresztény vagy ateista? stb...
Vazzeg tudsz te olasni??????????? Menj be 1szer lovak közé szandálkában! Majd többet nem teszed. És elég a véletlen is. Tudod, én a TVn kívül is láttam lovat. Az olyan négylábú emlősállat, tudod fajtától (rasszizmus :p) függően 450-1200 kg. Na, ha az rááll a lábadra, akkor megtudod, miért érdemelsz lábközépcsonttörést. Nekem már állt ló a lábamra, pedig vigyáztam, és ő se merő gonoszságból tette, 1szerűen nem figyelt, és az volt a szerencsém, h almozócsizma volt rajtam, meg vastag zokni, így is sántikáltam 1 hétig. Pedig ez 1 szimpla lovaglás volt, majd akkor nézdd meg magad, ha vért akarsz venni.
Alkalomhoz és környezethez illő öltözködés és viselkedés. Tudom, nehéz megérteni, ha elolvasni sikerült is. Néha a saját érdekedben (pl. ló - erős cipő, labor - köpeny), máskor azért, h ne tűnj bunkónak + megtiszteld embertársaidat. (pl. milyen ruhában megyünk színházba / múzeumba / fogadásra / suliba, és milyenban nem)
Ráadásul néha már úgy tűnik, hogy a liberális oldalról indult ma konzervatívnak -igazából nem is tom ninek- nevezendő párt tagjainak, de különösen vezetőinek nagyobb ellenség a liberális, mint a kommunyistából lett szoci.
A franc se érti őket!:)))
Úgy látszik akkor van baj, ha az ember sokáig ugyanazt gondolja.
Erről van szó. Ehhez képest elég sokszor - és elég alpári módon - hoztad szóba. De úgy látom eben is kezdünk egyetérteni.
Az artistázást továbbra sem értem, bár a Tilos a kedvenc rádióm - bár jópár hónapja nem tudom hallgatni technikai okokból. Elmondod?
Aztán: zsidózás, egyebek: tehát itt is arról van szó, hogy néhány vitapartnered borított ki itt az indexen. Ha így volt ahogy írod, nagyon megértem a felháborodásodat. Hogy hogy van merszed ezt (megint) általánosítani és minden "magát liberálisnak vallóra" kiterjeszteni, azt már nem érthetem...
És továbbra is levegőben az OM-kérdés - hol hallottad?
"Az arabokat és a terroristák közé egyenlőségjelet tesznek, artistáznak." - kik? Mikor? Mi az hogy "artistáznak"???? :-)))))
Ha nem lenne világos az artistázás, az volt, mikor pár ökör a Tilos Rádióban azon poénkodott, h a Jézus a kereszten, az artista. A másikat írtam, hitgyüli főpróféta.
Most akkor hoztad példának a 15 éves lányokat, akik nyilvánvalóan nem melegek.
Hogy rájuk is igaz, hogy lábcsonttörést érdemelnek (de könnyen dobálózól a szavakkal) az még nem teljesen világos számomra, legfeljebb az világos, ha én melegként nem az alkalomnak megfelelően öltözködök, akkor teljesen normális következmény, hogy eltörik majd a lábam, akik alkalomhoz illően öltözött heterók.
Ellenben még mindig nem derült ki, hogy a melegek öltözködése hol milyen formában zavart?
Lenne egy másik kérdésem is. (Ha nem akarsz nem válaszolsz.) Ezen a bécsi zaklátáson túl, férfiak hányszor közeledtek feléd úgy, hogy zaklatásnak vetted?
Még mindig nem tudom, ha meleg szomszédod lennék és megdícsérném kinézeted az zaklatásnak vennéd-e? (Van jó pár nő ismerősöm, akiket ez nem zaklat.):DDD
Nyahh most velem is előfordult, hogy rámenős nők mindenképpen kapcsolatba akartak kerülni velem. Nem vettem különösebb zaklatásnak, pedig volt egy-kettő elég bizar is.
Lehet, hogy túlzottan alkalomhoz illően öltöztem?:)
Artistázás: Tilos rádió. Zsidózás, zsidózáson felháborodás: kérdezd meg azt a pár nicket, akik 1ik nap lezsidózzák Lovas Istvánt, másik nap pedig lenácizzák. Jópárszor előferdült.
A homoszexuálisoktól nem kérdezem meg, h ti hol és hogyan szoktatok, hanem amit előfordul ilyen, feljelentem őket, mert nem alkalmasak közösségi együttélésre. Ugyanez vonatkozik a heterokra is. Addig viszont nem érdekel, h homoszexuálisok vagy heterok. Se az, h a franciaágyon vagy az íróasztalon. Nem tartozik rám. Se senkire.
Lassan tényleg meg kellene különböztetni a szadesztól, hiszen nem lenne az jó, ha a libsik nem vállalhatnák magukat. Én is libsi vagyok pld:)
Majd kapsz Te a főnöködtől... :)
"...a liberalizmus mint szabadságharc már réges-régen okafogyottá vált. Túlhaladt rajta az idő. Megtette a dolgát, teljesítette, amiért útjára indították. Lerombolta, amit akart, az egyház és az arisztokrácia tekintélyét, minden tabut és erkölcsi gátat. S most ahelyett - ezt látjuk most legalábbis Magyarországon -, hogy diadalmasan örvendezne kétségtelen sikerén, immár lerombolt börtöne romjain lázadozik, és azt kiabálja, hogy eresszük ki. Ez több mint mulatságos. Ami értéket a liberalizmus, kedves barátaim, hozott a világnak, azt mára minden normálisan gondolkodó ember és társadalmi erő beépítette saját értékrendjébe, több rombolásra már nincsen szükség. Több rombolásra már Magyarországon sincsen szükség." (Orbán a Fidesz XVII. kongresszusán)