Niksa Tarle mekkora lepattanókirály volt. Ha jól emlékszem, akkor talán a Debrecen ellen volt 20 feletti lekapott labdája is. Én soha nem hallottam egyetlen játékos fizetéséről sem (mármint illetékestől), de ő volt ez alól az egyetlen kivétel. Ha jól emlékszem két évet játszott nálunk és egy igen csak közepes első év után maradt, de a második az parádésra sikeredett.
10-ből 9 játékosunk megegyezik. Többiek csapatai is nagyon jók, az embernek lehet nem jut eszébe olyan játékos, akit meglát mások csapataiban, és ezért is jó ez a játék. Minden idők legjobb légiósa cím szerintem nagyon izgalmas lehet.
(Én annyira nagyon nem tudtam visszamenni a múltba, mert 2005/6 óta járok kb. Falco meccsekre, és olyat nem akartam írni, akit nem láttam élőben a Falcoban játszani)
A mindenidők legjobb csapatát azt úgy érted, hogy a legjobb csapat akik együtt valaha pályára léptek, vagy egy általam kiválasztott 5 volt vagy mostani Falco játékosból álló csapat?
Ha gondoljátok a szezon kezdetéig játszhatunk egyet. Én szívesen vállalom , hogy összesítem a neveket. Játszunk minél többen, mert úgy sokkal globálisabb képet kapunk arról, hogy a szurkolóink miképp látják eddig a Falco történetének legjobbjait.
Kevesen vannak a klub történetében, akik nálunk dupláztak :) Légiós egyedül, Evan. Én hiszek az ilyen dolgokban, hogy ez nem véletlen. Sok sikert neki, ha Beni és Zoli a jövő évi csapatunkban lesz, az valamelyest kompenzál.
Köszönünk mindent Evan!!! Lehet legsikeresebb, bár szerintem messze nem a legjobb. Palja, Báne, Wiley jobbak voltak. Persze ez egy szubjektív rangsor. Örüljünk hogy láttuk őket játszani. Nálam a top klubunk történetében a nevem....
Ha valaki azt mondja, hogy Evan volt a Falco történetének legjobb légiósa, én simán elfogadom. Persze azt is, ha valaki ezt nem így gondolja. Ami viszont biztos, hogy Evan az első (de reméljük nem utolsó) olyan légiós, aki két bajnoki címet nyert a csapattal, ráadásul az elsőnél a döntő MVP-je lett. Ezen felül pedig ugye nyert egy kupát is, tehát három Falco-arannyal rendelkezik. Én azért örülnék neki, ha a következő szezonban utolérné (vagy túl is szárnyalná) őt az egyik légiósunk.
Az új csapata, a Buyukcekmece révén pedig elmondanám, hogy ez volt az egyik név a kosárlabdában, amelynek a kiejtését poénból többször is gyakoroltattam Édesapámmal, mert nem egy egyszerű név, és mindig nagyon aranyos volt, ahogy próbálta kimondani. Ilyen volt egyébként még a "görög szörny" Antetokounmpo neve is.
A szlovén edzőtábor ismeretében csodálkoznék, ha nem lenne onnan egy csapat az emléktornán, szóval gondolom az akkor Krka lesz, és nem valamelyik belgrádi csapat. Az biztos, hogy nagyon komoly színvonalú torna várható. Lehet én is ellátogatok a meccsekre, majd még meglátom.
Szerintem meg lesz a deal Somogyival. Konkrétum nincs, de gyanús nekem nagyon, hogy nemsokára a csatlakozik a szezonra a csapatunkhoz. Benivel meg az anyagiakban megvan egy ideje az egyezség, de ragaszkodik az augusztus 15-ig való kiváráshoz.
Ha Váradi külföldre való eligazolásának a megfelelő anyagi ajánlat szab csak gátat, akkor nem gondolja komolyan az egészet. Lóránt, de még Hanga is lejjebb adott az igényeiből. Ha nincs meg a teljes elszántság jobb ha itthon marad.
Zadar, Igokea és egy aba ligás csapat(ez lesz szerintem a Krka vagy az egyik Belgrádi csapat). Minimális változás történt. De cseppet sem csökken a színvonal Horváth Zoltán emléktorna.
Háááát sok minden van a háttérbe amit nem tud a sima mezei szurkoló! Benekdek olyan ajánlatra vár ami hasonló Falco szintjével és összegben is itt a második dolog nagyon nehéz tényező mert a Falco évek óta kedvező összegeket tud megfizetni amit külföldön nem tudnak megkapni. Govens pl kevesebb pénzért ment Filipovitynak szerencseje volt az olasz kalandal edző miatt összejött neki sok sikert neki! Somogyiról meg ugye sokan nem tudjak hogy azért lehet kapos spanyolba mert kint volt pár évet ezért a bajnokságba ő nem légiósnak számit de még erős neki az a szint ezért fog érkezni Falcoba aztán majd idei év után meglátja Burgos hogy életbe lépteti e Csapat opcios +2 évet !
Érdekes mennyire csak a saját csapatának megszivatására érzékeny a szurkoló . Képzeljétek el, hogy Benkének futó szerződése van, de külföldre ingyen mehet. A managere szerez egy külföldi csapatot majd azonnal visszahozzák az Albába.
Ha Somogyi managere így megveheti a DEAC-ot, eléggé hiteltelenné válik.